Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li je mozda neko porucivao ove jakne Jack and Jones, imaju bas lepe jakne a uz kupon ispadne đžaba. Koja bi bila dobra veličina za 180cm/80kg? L ili XL :D
Ja sam danas poručio L, a sličnih sam mera. Mada je najbolje da veličinu proveris u nekoj prodavnici 😃 (sportina i n sport imaju dosta Jack & Jones stvari)

Poslednja izmena:
jel dobio neko normalni poklon, ili samo ove ukrase dele?

Bilo je ovde u temi usisivač i telefon neki, nisam zapamtio koji.

Ja nisam dobio ništa

a kakvi su ukrasi?
Sta ste dobili od ovih niskobudzetnih poklona?

Isti takvi koferi su 30eur na KP. To su oni sa krš točkićima i pretankom plastikom, završavaju posao ako se povede računa.

Vitapur predmeti svi otkazani, 4 komada :mad:
Kupon iskoriscen za ta 4 proizvoda i svi odbijeni posle 3 dana cekanja hahahaha.

Poslednja izmena:
Vitapur predmeti svi otkazani, 4 komada :mad:
Takodje, pisao podrsci, kazu korisnik ih nema na stanju, nije bas obavestio. Sklonicemo stvari sa sajta, u znak kao greske, mogu sa tog naloga opet da iskoristim kupon...mislim i meni je bilo neralno, ali cekao sam od nedelje da se promeni status...to me malo smara i nije u redu...

Čuveni filter poručen 17, stigao juče 21.
2 dana kasnije u odnosu na ono na šta sam navikao (i što reklamiraju). Uz ove akcije i doba godine, to je očekivano, što se i po ovoj temi može videti. Ono što mi je čudno je to da mi u nalogu još uvek piše da je na dostavi, to se nije nikada desilo do sada.

Kurir mi pričao da ceo dan razvozi te filtere. Ako bude neka globalna nestašica, Ananas je kriv, izgleda da su ih uvezli milion 🤣

City ekspres kurir treba da dođe po reklamaciju, nema ga već 4 dana, verovatno (opet) neće ni doći. Biće ono "pokušana dostava" 3x nije bilo nikoga, a ja ne mrdam iz kuće 🤬

Evo meni za vitapur. Cekao sam 2 3 dana da je spakuju, ocigledno su sporiji, da. Ali nisu odbili..

IMG_20221223_003415.jpg

Poslednja izmena:
Stigle Asus slusalice, porucene prekjuce, stigle danas popodne. Uredno prosao kupon, sve ok proslo.

Otkazali Vitapur trotinet koni sam naručio. Cena je bila nerealno dobra tako da i ne zameram.

Neko je pitao za utiske za Lenovo HD800 slusalice, dobar i glasan zvuk za te pare, probao sam ih na TV-u i na android telefonu, rade bez greske. Mislim da nisu udobne za duze koriscenje, bar meni koji imam veliku glavu :D

Kome treba muska zimska kapa preporuka za TOMMY HILFIGER kapu sa kuponom ispadne 1695 din.

Poslednja izmena:
Slušalice ASUS TUF H3 dodatno snižene za još 500 din na 3.499 din, sad sa vaučerom izadju na 2.000.
Ha, ha... Ja sam ih tridana testirao i dobre su. Za igre i filmove bolje nego za muziku. Čak i pesme sa Tidala (onaj Hifi mod), zvuče pomalo flat.

Sasvim su dobre TUF H3. Dečurlija kažu da su bolje od Fantech HG11 Captain, dakle odlična kupovina :)

Setio sam se da mi je jedan član preko pp rekao da mu te Asus nisu zvučale ništa specijalno preko integrisane zvučne. Onda je nabavio neki mali DAC/AMP adapter (40-50$) i reče da je zvuk postao primetno bolji i da misli da vrede taj novac (plaćene oko 6k din. pre 2-3 godine). Posle toga je još neko imao slične utiske, samo se nije radilo o DAC adapteru nego o nekoj zvučnoj karti, Xonar verovatno.

Juče poručio:
3000 dinara bez popusta, 1500 sa popustom.
Stigao mi predračun za slušačice i šampon umanjen 50%, džezvu valjda nemaju na stanju.
Jutros došao kurir i naplatio 850 dinara.
Zadovoljan sam.

^^ Super, pošto će ih sin koristiti preko Lusya DAC-a, verujem da će biti zadovoljan.

Nadamo se da uživaš u prazničnom šopingu na Ananasu - kao i u Mastercard novogodišnjoj čaroliji!

Sad želimo da ti skrenemo pažnju na dve važne stvari:

1. Mastercard poklon će ti stići u pošiljci odvojenoj od tvoje porudžbine, u roku od 3 do 7 dana od dana kad je osvojen.
  2. Nastavi da plaćaš Mastercard karticama do 20. januara, jer svaka kupovina veća od 3.000 RSD, a plaćena Mastercardom, donosi nove poklone!

Klik! Bum! Tras!
Tvoj Ananas

Slušalice ASUS TUF H3 dodatno snižene za još 500 din na 3.499 din, sad sa vaučerom izadju na 2.000.

Ja bi uzeo 15 za igraonicu kad bi mi dali po 2000, cimanje mi je da pravim 15 naloga :D

Poručio sam jedne pa ćemo da vidimo...

Poslednja izmena:
Vrh Dno