Izgleda da su digli cenu, juce je bio crni i braon za 3049din.Moze link za ovaj kais? Vidim samo jedan po ceni od 4700
Piše Ananas direkt, poručio danas, pa će biti valjda ubrzo kod mene. Javiću kakav je kvalitet. Naravno, ubacio još nešto da dođem preko 3000 dinara radi vaučera.Meni ovo zapalo za oko
![]()
Setovi bitova | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Setovi bitova i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!ananas.rs
Prošli put kad je bila akcija za 1.000 rsd popusta na kupovinu preko 2.000 rsd, desilo se jednom da nisu imali na stanju jedan od dva ili tri artikla koja sam poručio, ostatak je regularno stigao sa umanjenom cenom, iako je spalo na ispod 2.000. Desilo se isto to jedanput i kolegi. Ostalih oko 40 porudžbina sa tom akcijom su nam takođe regularno stigle, nijedna nije bila otkazana.Ja narucio tri stvari , dve mi otkazali nema na stanju a trecu kao ne mogu da otkazu pa mora da uzmem po ful ceni. Nece da vrate sve pare slepci, i to uzeo na silu neke gluposti samo da predjem 3000.
Pravo na predomišljanje i odustanak od kupovineJa narucio tri stvari , dve mi otkazali nema na stanju a trecu kao ne mogu da otkazu pa mora da uzmem po ful ceni. Nece da vrate sve pare slepci, i to uzeo na silu neke gluposti samo da predjem 3000.
Kvalitet izrade je vrhunski, upitanju je valda neka vestacka koza ili neki skaj, sam ram se tesko izvlaci i jednom kada se nameste nece biti potrebe da se pomeraju, metalan je deo koji se izvlaci i povezuje slusalice. Kada se stavljaju na glavu se malo teze sire i imas osecaj kao da ce da se polome ali to je samo osecaj.Kakvi su kvalitet izrade i komfor? Imam xl/xxl glavu
Da li je zvuk makar pristojan i da li bluetooth funkcionise normalno
Možeš li da postaviš link za slušalice?Kvalitet izrade je vrhunski, upitanju je valda neka vestacka koza ili neki skaj, sam ram se tesko izvlaci i jednom kada se nameste nece biti potrebe da se pomeraju, metalan je deo koji se izvlaci i povezuje slusalice. Kada se stavljaju na glavu se malo teze sire i imas osecaj kao da ce da se polome ali to je samo osecaj.
Sto se tice zvuka on je odlican, ima bass tako da pesme nece biti suplje, komande su jednostavne. Jedino microfon nisam probao. Bluetooth radi odlicno, mana je sto mogu samo na jedan uredjaj istovremeno da budu uparene ako hoces da menjas onda sa prvog uredjaja mora da se raspare i onda da se upare sa telefonom. Slusalice imaju usb c za punjenjenje baterije.
Kada su na glavi su lake ali treba mi malo prilagodjavanja na njih. Mana je ta sto sundjeri kada prekriju usi nisu bas one rupe velike pa nekome ce da nalezu na usi nece bas upasti skroz, isto tako kada su sluske na glavi svaki zvuk je skoro izolovan ali ako se pojacaju malo jace osobe pored vas ce bez problema moci sve da cuju sta slusate.
E sada ne znam zbog cega ali primetio sam da kada nesto pustim sa youtube da zvuk nije sinhronizovan kao da ide brze od slike isto to sam video da se desava kada se pusti neki film ili serija sa racunara ali u nekom trenutku se normalizuje i onda toga nema ali bas se primeti kada se to desi.
Da li je neko probao čokoladice u poklon pakovanju 900g oko 2.700 RSD?
Možeš li da postaviš link za slušalice?
Ne baš, imaš bolje na eplaneti. Procesor je star.![]()
Laptopovi | Laptop računari | Veliki izbor i povoljne cene | Ananas
Istražite laptopove različitih karakteristika i cenovnog ranga i poručite online! HP, Lenovo, ASUS i mnogi drugi laptop računari po povoljnim cenama!ananas.rs
Valja li ovo za 40000 rsd?
Hvala!![]()
Slušalice | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Slušalice i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!ananas.rs
Meni stigao danas čuveni filter. Dostava preko DHL Express International. Prvi put da mi nešto stiže preko DHL-a a da nije iz inostranstva. Čudan osećaj.Jel Ananas ima svoju dostavu do kupca ili ide preko eksterne firme (D, Aks, City...)?
Da li su te lenovo bezične?@Just You
Nisam koristio te sa vakumom i generalno samsungove ear in slusalice imam jos od nekog pra pra modela dok su se davale uz one stare telefone sto su bile iz dva dela, jedan deo su bile samo slusalice sa 3.5 mm dzekom na sebi duzine nekih 30 cm i drugi deo koji je bio duzi nekih 1.2 metara na jednom kraju 3.5 mm dzek a na drugom mala konzole sa komandama i zenskim ulazom 3.5 mm. E te slusalice ja imam i rade dan danas a zvuk je neprevazidjen, sa njima sam uporedjivao ove Lenovo i ima nekih malih razlika u zvuku ali ne sada da se kaze da su neupotrebljive.
Imam i ja takve, i još rade, iako se fizički malo raspadaju. Od tad sam uvek kupovala samo Samsung ear in, ali obično crknu za manje od godinu dana.@Just You
Nisam koristio te sa vakumom i generalno samsungove ear in slusalice imam jos od nekog pra pra modela dok su se davale uz one stare telefone sto su bile iz dva dela, jedan deo su bile samo slusalice sa 3.5 mm dzekom na sebi duzine nekih 30 cm i drugi deo koji je bio duzi nekih 1.2 metara na jednom kraju 3.5 mm dzek a na drugom mala konzole sa komandama i zenskim ulazom 3.5 mm. E te slusalice ja imam i rade dan danas a zvuk je neprevazidjen, sa njima sam uporedjivao ove Lenovo i ima nekih malih razlika u zvuku ali ne sada da se kaze da su neupotrebljive.
Stice ti email sa podacima da je vas paket dostavljen i da ga mozete preuzeti.Koji vam je status pošiljke kada ga ostave na paketomatu?
Javi da li taj filter radi posao ili je placebo u pitanju😉Meni stigao danas čuveni filter. Dostava preko DHL Express International. Prvi put da mi nešto stiže preko DHL-a a da nije iz inostranstva. Čudan osećaj.![]()
Meni nije preko kompa a jeste na telefonu.Izgleda ima dosta onih kojima nije iskocio prozor sa MC lutrijom.
Ovo je obican hepa filter. Nema tu mnogo filozofije - radi posao.Za te pare sumnjam da filter za vazduh može da ispuni očekivanja. Znam da su oni ozbiljni filteri koštali nekoliko stotina eura.
Meni nije preko kompa a jeste na telefonu.
Jedan tip and trick ako vam je Gmail adresa [email protected] možete nov vaučer uzeti registracijom [email protected] pa naredni [email protected] a sve to vam stiže na adresu koju već koristite [email protected]
A ako im sistem dozvoljava, mozete da koristite i [email protected] [email protected] itd itd itd... i sa tackama mozete da se igrate [email protected] itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari