Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ja narucio tri stvari , dve mi otkazali nema na stanju a trecu kao ne mogu da otkazu pa mora da uzmem po ful ceni. Nece da vrate sve pare slepci, i to uzeo na silu neke gluposti samo da predjem 3000.

Ja narucio tri stvari , dve mi otkazali nema na stanju a trecu kao ne mogu da otkazu pa mora da uzmem po ful ceni. Nece da vrate sve pare slepci, i to uzeo na silu neke gluposti samo da predjem 3000.
Prošli put kad je bila akcija za 1.000 rsd popusta na kupovinu preko 2.000 rsd, desilo se jednom da nisu imali na stanju jedan od dva ili tri artikla koja sam poručio, ostatak je regularno stigao sa umanjenom cenom, iako je spalo na ispod 2.000. Desilo se isto to jedanput i kolegi. Ostalih oko 40 porudžbina sa tom akcijom su nam takođe regularno stigle, nijedna nije bila otkazana.

Sad su prvo ukinuli mogućnost korišćenja više od jednog popusta po nalogu, a onda počeli i masovno da otkazuju porudžbine.

A ovako sve u svemu su okej. Jedino im fale tako neke kategorije proizvoda, npr. imaju generalno baš slabu ponudu IT uređaja.

Pravo na predomišljanje i odustanak od kupovine

Potrošač koji je obavio internet kupovinu preko Platforme ananas.rs ima zakonsko pravo da se predomisli, odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana isporuke i kupljeni proizvod vrati bez obrazloženja i dodatnih troškova, osim troškova povraćaja robe.

Kakvi su kvalitet izrade i komfor? Imam xl/xxl glavu :)
Da li je zvuk makar pristojan i da li bluetooth funkcionise normalno
Kvalitet izrade je vrhunski, upitanju je valda neka vestacka koza ili neki skaj, sam ram se tesko izvlaci i jednom kada se nameste nece biti potrebe da se pomeraju, metalan je deo koji se izvlaci i povezuje slusalice. Kada se stavljaju na glavu se malo teze sire i imas osecaj kao da ce da se polome ali to je samo osecaj.

Sto se tice zvuka on je odlican, ima bass tako da pesme nece biti suplje, komande su jednostavne. Jedino microfon nisam probao. Bluetooth radi odlicno, mana je sto mogu samo na jedan uredjaj istovremeno da budu uparene ako hoces da menjas onda sa prvog uredjaja mora da se raspare i onda da se upare sa telefonom. Slusalice imaju usb c za punjenjenje baterije.

Kada su na glavi su lake ali treba mi malo prilagodjavanja na njih. Mana je ta sto sundjeri kada prekriju usi nisu bas one rupe velike pa nekome ce da nalezu na usi nece bas upasti skroz, isto tako kada su sluske na glavi svaki zvuk je skoro izolovan ali ako se pojacaju malo jace osobe pored vas ce bez problema moci sve da cuju sta slusate.

E sada ne znam zbog cega ali primetio sam da kada nesto pustim sa youtube da zvuk nije sinhronizovan kao da ide brze od slike isto to sam video da se desava kada se pusti neki film ili serija sa racunara ali u nekom trenutku se normalizuje i onda toga nema ali bas se primeti kada se to desi.

Da li je neko probao čokoladice u poklon pakovanju 900g oko 2.700 RSD?
Kvalitet izrade je vrhunski, upitanju je valda neka vestacka koza ili neki skaj, sam ram se tesko izvlaci i jednom kada se nameste nece biti potrebe da se pomeraju, metalan je deo koji se izvlaci i povezuje slusalice. Kada se stavljaju na glavu se malo teze sire i imas osecaj kao da ce da se polome ali to je samo osecaj.

Sto se tice zvuka on je odlican, ima bass tako da pesme nece biti suplje, komande su jednostavne. Jedino microfon nisam probao. Bluetooth radi odlicno, mana je sto mogu samo na jedan uredjaj istovremeno da budu uparene ako hoces da menjas onda sa prvog uredjaja mora da se raspare i onda da se upare sa telefonom. Slusalice imaju usb c za punjenjenje baterije.

Kada su na glavi su lake ali treba mi malo prilagodjavanja na njih. Mana je ta sto sundjeri kada prekriju usi nisu bas one rupe velike pa nekome ce da nalezu na usi nece bas upasti skroz, isto tako kada su sluske na glavi svaki zvuk je skoro izolovan ali ako se pojacaju malo jace osobe pored vas ce bez problema moci sve da cuju sta slusate.

E sada ne znam zbog cega ali primetio sam da kada nesto pustim sa youtube da zvuk nije sinhronizovan kao da ide brze od slike isto to sam video da se desava kada se pusti neki film ili serija sa racunara ali u nekom trenutku se normalizuje i onda toga nema ali bas se primeti kada se to desi.
Možeš li da postaviš link za slušalice?

Narucene neke stvari u ponedeljak sa ananasa, preuzeo u paket zoni ali su imali problem jer M&M Serbia na kutiji na kojoj je bilo mesta nije zalepio deo barkoda za preuzimanje pa je morala ananas sluzba da se ukljuci "na" aparat pa da unese kod.

na papiru DA, ali izrada ko zna nisam pipao deluje bash onako plasticno.

Hvala!

Meni su najbolje slušalice za džoging Samsung, ear in, one sa vakumom.
Sve ostale vakum slušalice su mi krš živi, uključujući i Sony, nikakav politen zvuka.

Sad ne znam koliko bi mi se ove svidele za kućnu upotrebu, Mogu li da se uporede sa ovim Samsung?

• Like
Reagovanja: fix
@Just You

Nisam koristio te sa vakumom i generalno samsungove ear in slusalice imam jos od nekog pra pra modela dok su se davale uz one stare telefone sto su bile iz dva dela, jedan deo su bile samo slusalice sa 3.5 mm dzekom na sebi duzine nekih 30 cm i drugi deo koji je bio duzi nekih 1.2 metara na jednom kraju 3.5 mm dzek a na drugom mala konzole sa komandama i zenskim ulazom 3.5 mm. E te slusalice ja imam i rade dan danas a zvuk je neprevazidjen, sa njima sam uporedjivao ove Lenovo i ima nekih malih razlika u zvuku ali ne sada da se kaze da su neupotrebljive.

@Just You

Nisam koristio te sa vakumom i generalno samsungove ear in slusalice imam jos od nekog pra pra modela dok su se davale uz one stare telefone sto su bile iz dva dela, jedan deo su bile samo slusalice sa 3.5 mm dzekom na sebi duzine nekih 30 cm i drugi deo koji je bio duzi nekih 1.2 metara na jednom kraju 3.5 mm dzek a na drugom mala konzole sa komandama i zenskim ulazom 3.5 mm. E te slusalice ja imam i rade dan danas a zvuk je neprevazidjen, sa njima sam uporedjivao ove Lenovo i ima nekih malih razlika u zvuku ali ne sada da se kaze da su neupotrebljive.
Da li su te lenovo bezične?
Pretpostavljam da su samo za kućnu upotrebu, ne za sport?

P.S. info: Danas me operaterka kaže da ukoliko vraćamo nešto, njihova firma pokriva troškove vraćanja robe. Možda se prešla.

Jesu bezicne, povezuju se na bluettoth. Verovatno da nisu za sport, ako mislis na trcanje ili teretanu jer ces se znojis i time propada skaj ili vestacka koza sa cime su slusalice presvucene.

@Just You

Imam i ja takve, i još rade, iako se fizički malo raspadaju. Od tad sam uvek kupovala samo Samsung ear in, ali obično crknu za manje od godinu dana.

Zvuk odličan, kvalitet materijala nikakav. Na ananasu ih nema. Sve druge slušalice su mi bile, što se tiče kvaliteta zvuka, propast.

Danas mi operaterka kaže da ukoliko vraćamo nešto, njihova firma pokriva troškove vraćanja robe.

Da li je ovo tačno?
Da li na ananasu ima neka električna prostirka, ćebence i slično?
Treba nam za mačka.

Ma klasika, baci pogled na temu o prečišćivačima vazduha . Želim da verujem da ima pozitivnog uticaja.

Za te pare sumnjam da filter za vazduh može da ispuni očekivanja. Znam da su oni ozbiljni filteri koštali nekoliko stotina eura.

Poslednja izmena:
Meni nije preko kompa a jeste na telefonu.

Jedan tip and trick ako vam je Gmail adresa [email protected] možete nov vaučer uzeti registracijom [email protected] pa naredni [email protected] a sve to vam stiže na adresu koju već koristite [email protected]
A ako im sistem dozvoljava, mozete da koristite i [email protected] [email protected] itd itd itd... i sa tackama mozete da se igrate [email protected] itd...

Zar neće praviti problem ako se ovo iskoristi?
Šta sa adresom isporuke, staviti neku drugu?
Može li se ista kartica zapamtiti i u ovom slučaju, tj. zapamtiti na više naloga?

Nazad
Vrh Dno