Bez lešnika.Šta dobijamo mi koji imao EON premium?
Čokoladu s lešnicima 😗
Šta dobijamo mi koji imao EON premium?
Čokoladu s lešnicima 😗
Kod mene je prvo Targo razvukao optiku. Kad je unisten Targo bio sam u vakumu pa nekako preko ISDN imao neu brzinu i nisam imao vise dvojnika. SBB je dosao prvoi kad su ih pustili u moj blok, inace sve od ponude biolo e PTT KDS TV. SBB je razvukao optiku, posle njega MTS ali su skoro godinu dana drzali sve na ledu nisu kacili nikoga. Tu se uglavio Orion, bez pitanja, bez saglasnosti, uvuka svoju optiku u kanalice od Targa. I tebi bi bilo nepodnosljivo kad bi ti svake nedelje dolazili na vrata MTS i Orion, orion zivkao na tel a tel brojevi su tajni kod SBB i sad se pojavljuje i Yettel koji zivka na telefon i to mobilni, odakle mu moj broj kad sam ja pripeid i nema me nigde da sam registrovan i publikovan. MTS lik zadnji puta ciljno zvoni na moj interfon, kamera radi ali to je bilo prikljuceno na PTT KDS, recorder snima ali ja ne mogu da vidim ko zvoni. Otvorim vrata ulaza kad lik pravo u lift i na moja vrata od stana , znaci ima spisak ko je kod SBB i oce da me ubedjuje da predjem a MTS i to jos da ga pustim u stan da on meni objasni. Lepo se vide svi u ulazu imaju kodnekog net, kanalice se vide do svaog stana, sta imaju vise da me uznemiravaju. Imam Eon digital premium paket 1Gbps/100Mbps, to je najjaci paket, sta oni to mogu meni da ponude i to po ceni koju ja placam jer imam odredjene beneficije.Ja koliko sam na SBB evo 6-a godina, jednom su mi bili na vratima neki dečko i devojčurak iz MTS-a da ponude nešto. Pre oko 2 godine. Nisu me nikada zvali na telefon, koji je inače na njihovoj mreži. A za ovaj Orion i Yettel jesam čuo, ali nikada video. A imam u zgradi kablove od MTS-a. Tako da su iskustva različita. Nekom je nepodnošljivo, a neko i ne zna za njih. Čudno.
Svi funkcionisu po isoj shemi, npr HBO, danas ti puste Matrixa na HBO, sutra na HBO1itd... Tako je i sa tzv naucnim program, gledam nesto oko 17 h kad ono vec u 20h ista emisijaDa su bar novi filmovi, nego samo prebačeni iz drugih kataloga![]()
Pa blokiraj brojeve koji te uznemiravaju. 1Gbps sigurno doplaćuješ. Koliko nije bitno, to su nama nudili u Biz paketu free da nastavimo. Ako već iznosiš svoje iskustvo onda bar budi iskren. SBB nikom ništa ne daje džabe. Kao i svi ostali. Mnogi ovde su mnogo pre tebe na premijum paketima kod SBB-a, uz dužno poštovanje prema tebi, ali malo je nastup arogantan.Kod mene je prvo Targo razvukao optiku. Kad je unisten Targo bio sam u vakumu pa nekako preko ISDN imao neu brzinu i nisam imao vise dvojnika. SBB je dosao prvoi kad su ih pustili u moj blok, inace sve od ponude biolo e PTT KDS TV. SBB je razvukao optiku, posle njega MTS ali su skoro godinu dana drzali sve na ledu nisu kacili nikoga. Tu se uglavio Orion, bez pitanja, bez saglasnosti, uvuka svoju optiku u kanalice od Targa. I tebi bi bilo nepodnosljivo kad bi ti svake nedelje dolazili na vrata MTS i Orion, orion zivkao na tel a tel brojevi su tajni kod SBB i sad se pojavljuje i Yettel koji zivka na telefon i to mobilni, odakle mu moj broj kad sam ja pripeid i nema me nigde da sam registrovan i publikovan. MTS lik zadnji puta ciljno zvoni na moj interfon, kamera radi ali to je bilo prikljuceno na PTT KDS, recorder snima ali ja ne mogu da vidim ko zvoni. Otvorim vrata ulaza kad lik pravo u lift i na moja vrata od stana , znaci ima spisak ko je kod SBB i oce da me ubedjuje da predjem a MTS i to jos da ga pustim u stan da on meni objasni. Lepo se vide svi u ulazu imaju kodnekog net, kanalice se vide do svaog stana, sta imaju vise da me uznemiravaju. Imam Eon digital premium paket 1Gbps/100Mbps, to je najjaci paket, sta oni to mogu meni da ponude i to po ceni koju ja placam jer imam odredjene beneficije.
Мени дебели поштар/курир није донео 🙄
Dobio pre desetak dana bombonjeru...![]()
Meni godinama ne donose...Мени дебели поштар/курир није донео 🙄
Pre tačno dve nedelje stigao sms tipa:"Poštovani korisniče,...,,povodom praznika i 20 godina postojanja SBB kompanije, imamo poklon za vas koji SBB kompanija šalje svojim premijum korisnicima....." Trebalo je sa 'da' ili 'ne' odgovoriti da li ću tog dana posle podne biti kući. Odgovorio sa 'da' i - čarolija, stiže bombonjera...Мени дебели поштар/курир није донео 🙄
Zvao sam ih pre nekog vremena sa istim pitanjem, prvo nisu imali pojma šta je taj dodatak, ali kada sam dobio nekoga ko zna, rekli su mi da se tih 50% popusta primenjuje u prvih 12 meseci i da iznosi 2000 RSD, a da narednih 12 meseci dodatak košta 4000 RSD. Sve to naravno na cenu Premium paketa koju korisnik već plaća. Iskreno, bezobrazna ponuda koja baš izgleda kao da su je napravili kako bi je što manje korisnika iskoristilo.Cena 1Gbps dodatka za EON Premium paket (600/60) je 4.000 dinara mesečno, sad sam upravo proverio sa SBBom.
To znači da bez ovog popusta od 50% što reklamiraju 1Gbps dodatak košta 8.000 dinara mesečno.
Ipak ću sačekati neki promotivni period i manju cena. Ionako mi 600/60 sasvim solidno radi.
Onda sam ja pogrešno protumačio njihovu poruku. Malo su čudno formulisali odgovor, ali sad kad sam opet pročitao - to je to, plaća se dodatnih 2000 dinara mesečno u promotivnom periodu od 12 meseci.Zvao sam ih pre nekog vremena sa istim pitanjem, prvo nisu imali pojma šta je taj dodatak, ali kada sam dobio nekoga ko zna, rekli su mi da se tih 50% popusta primenjuje u prvih 12 meseci i da iznosi 2000 RSD, a da narednih 12 meseci dodatak košta 4000 RSD. Sve to naravno na cenu Premium paketa koju korisnik već plaća. Iskreno, bezobrazna ponuda koja baš izgleda kao da su je napravili kako bi je što manje korisnika iskoristilo.
Pre nego što odgledah ovaj video gore ponadah se da će konačno ponuditi 1 Gb/s bar Premium korisnicima po nekoj normalnoj ceni, ali kolko vidim, nema ništa od toga. Nikakvu najavu nigde ne vidim.
Ne zovu sa istih brojeva. 1Gbps mi je dzabaka imao sam 600/60 a u giga gradu sam a oni su se hvalili letos da ce dati onima na optici i giga gradu dzabaka i ja sam trazio i dobio.Pa blokiraj brojeve koji te uznemiravaju. 1Gbps sigurno doplaćuješ. Koliko nije bitno, to su nama nudili u Biz paketu free da nastavimo. Ako već iznosiš svoje iskustvo onda bar budi iskren. SBB nikom ništa ne daje džabe. Kao i svi ostali. Mnogi ovde su mnogo pre tebe na premijum paketima kod SBB-a, uz dužno poštovanje prema tebi, ali malo je nastup arogantan.
Ne na optiku su mi dali, EON digital premium paket ali sam se na diskusijama bunio zasto deru korisnike na koaksijalcu.Da li ja tebe razumem, dali su ti 1gbit na kokasijali?
Kad smo već krenuli ...1gbit na sbb-u je smesan jer to je i dalje samo 100mbps upload (na optici kod drugih ISP dobijas vise od toga i u srednjem paketu), odnos je uvek 10:1
realno to SBB-u postoji kao "dodatak" samo da bi rekli da imaju 1gbps...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari