Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Imam Box3 (mob + net + fiksni), ugovorna obaveza mi ističe 30. decembra, hteo bih da se prebacim u Yettel na hipernet i mobilni prepaid kako bih dobio promociju 50% za postpaid, ali mi se čini da neću stići da iskoristim akciju koja traje do 1. januara? Koliko sam shvatio na osnovu čitanja nekoliko prethodnih stranica, UO ne mogu da raskinem pre roka i da uplatim sve unapred?

Šta mi je najbolje činiti u datim uslovima?

Novogodisnja promocija vazi do 31. januara ako mislis na 2x ili 5x vise net-a. Kad je box u pitanju i prebacivanje mobilnog broja u drugu mrezu, mora da se "rasformira" prvo pa dan kasnije podnese zahtev za prenos u zeljenu mrezu. Ovo pisem iz licnog iskustva jer sam isti dan vratio opremu, i svratio lokal pored da podnesem zahtev za prenos. Iako su svi racuni bili placeni i istekla UO, ujutru je stigla poruka da je prenos odbijen "zbog neizmirenih obaveza prema operateru". Obaveza je bila da sacekam jedan dan da prodje. Izgubio sam par dana zbog toga. Isto su mi genijalci poslali racun za iris tv za par dana posle vracanja opreme jer im za sve treba par dana da sistem potvrdi. I za fiksni isto. Isto mts ima jajarsku politiku da imaju "datum potvrdjivanja ugovora" koji se razlikuje od datuma kad ste potpisali ugovor ako je kurir donosio. U mts-u sam bio jako dugo, box 4 plavi sam placao 5000 na bakru.

Poslednja izmena:
Prijatelj je rasformirao box i posle 2 dana podneo zahtev za prenos broja. Odbijen je , rekli da mora 3 meseca da bude na pripejdu i onda moze prenos broja. Ja kad prebacio sa kontrole troskova na pripejd da mi ne uzmu 12000 za mesec. Nisu dali da predjem u A1, tek kad je proslo 3 meseca od promene na pripejd.

Kad se predje na pripejd i u drugu mrezu podneses zahtev za prenos, ratel te vidi kao korisnika koji je manje od 3 mesec u mrezi jer se ponistava period koliko si bio na postpejdu. Resenje je da se u mrezi u koju zelis preneti broj napomene da je broj bio na postpejdu pre pripejda da se ne bi cekalo 3 meseca koliko je minimalni period boravka. Ja sam posle box-a prebacio na moravu i naplatili mi 100din promenu paketa.

Ima li neko sveze informacije sta nude mts agenti za nove korisnike box4 paketa?

Pre dva dana me zvali na mob i nude 18 m po dinar, bas za box 4. Ja se zezao malo i rekoh im da moze, taman mi isteklo 12 m po dinar pa da pisemo novi ugovor..:LOL:
Kad je decko svatio da sam vec njihov korisnik nasmejao se i prekinuo vezu.
Znaci nude 18 m po dinar.

Zato su za adsl stare korisnike 0% zainteresovani :) Meni istekao ugovor, nazvao broj za direktne pregovore, napomenuo da nisam zadovoljan ponudom, operaterka je pribeležila i na tome se završilo, nisu ni zvali sa skrivenog broja.
Naravno prebaciću se drugde, i svake dve godine ću da rotiram operatera, budući da su zainteresovani samo za nove korisnike ko je glup neka bude stari korisnik.

Ja sam ih x puta odbio, trenutno sam na VDSL-u samo fiksni i internet (bez uo). Nudili su box3 po (bilo koji) - preko VDSL-a 12 meseci po 1 dinar.

Odbio sam ih, jer mi ne odgovara prvo smanjenje internet brzine zarad IRIS-a, drugo interleaved profil na DSL liniji.

Reko, nisam zainteresovan. Operater se u najmanju ruku zbunio.

Znam da je komšija dobio Box3 14 meseci po 1 dinar na VDSL-u, ali on nije imao internet ni tv kod njih. Imao je A1 kućni net i Total TV.

Zato su za adsl stare korisnike 0% zainteresovani :) Meni istekao ugovor, nazvao broj za direktne pregovore, napomenuo da nisam zadovoljan ponudom, operaterka je pribeležila i na tome se završilo, nisu ni zvali sa skrivenog broja.
Naravno prebaciću se drugde, i svake dve godine ću da rotiram operatera, budući da su zainteresovani samo za nove korisnike ko je glup neka bude stari korisnik.
Ne moras da cekas 2 god. dovoljno mesec dana a tad se snadjes sa recimo netom na mob sto imas i onda dobijes 18 meseci free, eto lakse ti tako ko zna dal ce za 2 god davati bas 18 meseci po dinar.

Kad vracam STB, da li treba da su bas svi kablovi iz kutije na broju?
Da li proveravaju pojedinacno?

@Hector Ruiz Ne postoji baš direktan ekvivalent pošto su kod MTS-a svi Box paketi fixni + nešto (samim tim ne postoji paket koji je "duo" TV + net usluga već moraš na "trio").
Tako da bi za "slično" uzimao ovaj Box3 (fixni + TV + Net) paket koji košta 3799 din i ima "srednji" TV paket i 250 Mbps net (na optici 250 a na VDSL 50 Mbps).

Kod:
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-3/FIKSNA-TV-NET

Ja sam u subotu u poslovnici podneo zahtev za IDP i u ponedeljak me zove tip iz MTS i ponudio 50% popusta na celo trajanje ugovne obaveze ako potpišem novi ugovor na 2 godine. Net i mobilni imam kod njih. Ajd dobro i fiksni ako neko to još računa kao "uslugu".
Да ли ти је уговор истекао или је био пред истицањем када си поднео захтев за IDP?

@Hector Ruiz Ne postoji baš direktan ekvivalent pošto su kod MTS-a svi Box paketi fixni + nešto (samim tim ne postoji paket koji je "duo" TV + net usluga već moraš na "trio").
Tako da bi za "slično" uzimao ovaj Box3 (fixni + TV + Net) paket koji košta 3799 din i ima "srednji" TV paket i 250 Mbps net (na optici 250 a na VDSL 50 Mbps).
Kod:
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-3/FIKSNA-TV-NET
Još ako kažeš da si na SBB-u, dobiješ ugovor na 24 meseca sa 18 meseci po 1 din.

Za potpisivanje novog ugovora sad nude 12 meseci upola cene ili kako? VDSL, 50/8, Box 4. Da li je neko skoro dobio neku ponudu?

Ako si postojeći korisnik onda najbolje što možeš da dobiješ je 6 meseci po dinar tj tih 12 meseci upola cene, pod uslovom da zatražiš prelazak u yettel na blef.
Standardna ponuda im je prvi mesec 50% popusta.

Nemam yettel, nemam sbb, nemam ništa ovde u ovoj zoni sumraka... Postoji samo Orion optika, ali time pretpostavljam ne vredi da pretim.

Dakle da budem srećan ako dobijem 6 meseci po dinar?

Kako nemaš yettel ako imaš i mobilni u mtsu? Bilo šta da preneseš u yettel ih boli ;)

Nemam yettel, nemam sbb, nemam ništa ovde u ovoj zoni sumraka... Postoji samo Orion optika, ali time pretpostavljam ne vredi da pretim.

Dakle da budem srećan ako dobijem 6 meseci po dinar?
Mts nudi 12 meseci po 1 dinar, ali za nove korisnike. Kome istice ili je istekla UO i kome ne smeta da ceka 30 dana po raskidu ugovora, eto prilike.
Akcija je za tekuci mesec, ali dosad nijedna akcija bez obzira na provajdera nije trajala samo mesec dana.

Данас поднели захтев за пребацивање мобилног у Јетел. Поднео захтев и за ИДП број (Бокс 4 је у питању) у МТС. Одбили захтев за пребачај. Наводно нису плаћени трошкови превременог раскида уговора, а јуче истакла уговорна обавеза. Писао им на мејл и добијем одговор написан доле. Ја сам хтео прво број да пребацим на припејд, па га после пар дана пребацим на постпејд и на основу тог броја поднесем захтев за Хипернет.

Да ли је стварно услов у МТС-у за пребацивање броја да раскинем уговор, и да одузму фиксни број?

Molimo Vas da se uputite do poslovnice kako biste podneli zahtev za raskid ugovora i vratili opremu. Nakon raskreiranja Box paketa možete podneti zahtev za prenos broja.

Adrese i radno vreme naših poslovnica možete pogledati na linku: https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Kontakt/Kako-do-nas

Srdačan pozdrav,

Milim da ne . Kada ti daju IDP broj ideš u Yetel , ako ti je obaveza istekla ideš u MTS poslovnicui podnosis zahtev za IDP brojem a za prenos broja mobilnog nznm

Данас поднели захтев за пребацивање мобилног у Јетел. Поднео захтев и за ИДП број (Бокс 4 је у питању) у МТС. Одбили захтев за пребачај. Наводно нису плаћени трошкови превременог раскида уговора, а јуче истакла уговорна обавеза. Писао им на мејл и добијем одговор написан доле. Ја сам хтео прво број да пребацим на припејд, па га после пар дана пребацим на постпејд и на основу тог броја поднесем захтев за Хипернет.

Да ли је стварно услов у МТС-у за пребацивање броја да раскинем уговор, и да одузму фиксни број?
Vise puta je pisano da prilikom prelaska ili prebacivanja broja svi racuni moraju da budu izmireni, znaci danas ti je isteko ugovor odes u poslovnicu i trazis da ti odstampaju racun odes u postu, banku, online platis i sacekas jedan dan da proknjize tek tada mozes da od yettela trazis da podnesu zahtev za prebacivanje broja u slucaju da nije izmiren racun odbice prenos broj.

U toj celoj zbrci kada dobiju u mts-u zahtev od yettela za prenos broja onda ce mts da te zove da pita sta nije uredu i nudice kontra ponudu samo da ostanes kod njih.

A sto se tice prebacivanja optike iz mts-a u yettel moras da odes i da podneses zahtev za idp broj koji kada dobijes sa njime ides opet u yettel da zakazu instalaciju svoje usluge. U medju vremenu odes do mts poslovnice i zatrazis raskacinjanje box usluga na delove i ne zaboravi da isto moras da izmiris racun, kada ti box 4 raskace u delove koristices njihovu uslugu do dana dok ti yettel ne prikaci svoj ont i ruter, posle toga ides u poslovnicu i vracas opremu i zavrsio si sa mts-om. Da odah znas do dana dokle ti je ugovor vazio placaces povlascenju cenu svaki dan koji prodjes bez ugovora a kod mts-a se vodis da imas uslugu ce da te kosta po ceni van ugovorene obaveze, ti racuni koji budu naknadno dosli ce biti u papirnom formatu koji ce postar doneti.

Углавном треба да разделим бокс. То сам требао јутрос одрадити. Ту информацију нисам нигде видео.

Upravo mi ponudili tv, 24 meseca za dinar.
Imam box 2, fiksni + internet, istekla obaveza pre 6 meseci.
Ovo još nisam video.

Nazad
Vrh Dno