Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au sta promasi Lukaku.
Ovi bre centrafori malo da gledaju Andriana, Adebajora, Raula, Crespa, Verona, F.Inzagija kako se daju golovi.

Ovo je ladno Aca, ja još kažem gde su nasli ovog komentatora 😂

Čoveče ispade Belgija, pa šta se mi bunimo😂

Imali su Hrvati dosta sreće, bar ovo malo što sam video. Stativa Lukakua i još one dve šanse u petercu... U obe situacije imao je čuvara ispred sebe, nije se nadao lopti jer su to bile lake lopte za Hrvatske štopere pa se nije nadao da će onakvim greškama propustiti loptu do njega, a kad se ne očekuje lopta, u milisekundi, teško je bolje reagovati.

Međutim, sveukupno gledano dve najbolje ekipe idu dalje, bez pogovora. Hrvati igraju pametno i zrelo, svesni svojih (ne)mogućnosti. Samo da sami sebe ne pobede bunkerom i prevelikim strahopoštovanjem protivnika jer mogu sa svima da se nadigravaju. Biće baš teško Nemačkoj/Španiji protiv njih, ništa nije isključeno.

@NightCrawler "jedan" Maroko?? Ljudi dobili Belgiju, stavili rampu Hrvatima, dobili Kanadu... realno pokazali najviše i zasluženo su prvi. Sasvim solidna igra i dosta truda. Uz to, kvalitetom možda zaostaju za Belgijom, već u poređenju sa Hrvatima može da se diskutuje. Od nas su em kvalitetniji em bolje igraju. Spakovali bi nam 3 komada kao od šale.

Čovek promašio 4 zicera. Ovo je jedino mogao Zlatko Vujović u svoje vreme.

@NightCrawler "jedan" Maroko?? Ljudi dobili Belgiju, stavili rampu Hrvatima, dobili Kanadu... realno pokazali najviše i zasluženo su prvi. Sasvim solidna igra i dosta truda. Uz to, kvalitetom možda zaostaju za Belgijom, već u poređenju sa Hrvatima može da se diskutuje. Od nas su em kvalitetniji em bolje igraju. Spakovali bi nam 3 komada kao od šale.
Znam, sve to stoji i u pravu si ali pričam koliko su ranije oni bili u rangu ispod nas a gde su sada kad su se nosili sa Belgijom i Hrvatskom ravnomerno.

A na utakmici Maroko Kanada u svečanoj loži predsjednik FIFA-e Infantino( iako je druga utakmica bila zvučnija ) i nakon poklona Borjana i vodstva Maroka ide kamera na njega a on se zadovoljno smije i samo što ne kaže "evo ovako se nagrađuje ekipa iz Afrike"

🤣🤣🤣

Ko je onom dilentantu na RTS-u dao priliku da odradi onaj "intervju" ja sa Borom Milutinovicem?!
Par dana su najavljivali između/posle utakmica i očekivao sam da će biti kao neki manji dokumentarac sa njegovim putešestvijem... Međutim ispalo je kao u lokalnoj kafani sa ovim likom koji se Bori konstantno ubacivao i prekidao ga nekim "anegdotama" i ceo intervju je bio bez repa i glave...
Jedna od naših najinteresanrnijih sportskih ličnosti koja je makar jedan normalan intervju zaslužila jer ne pamtim da je ikada sa njim pokušao da odradi nešto u ovakvom obliku...

Читам нешто наше портале, сви нагађају поставу за сутра и разликују се опције на крилу и у средини. Кога бисте ставили Лукића и Лазовића или Гудеља и Живковића? Моје мишљење је да је боља опција прва, јер Лукић много више нуди ка напред за разлику од Гудеља + Лазовић ми је агилнији и спремнији од Живковића. Шта ви кажете?
Šta se desilo, nisam gledao?
Поклонио гол Мароку.. погледај на нету кад стигнеш

Živković je namestio dva gola protiv Kameruna, i bili smo agilniji po desnom krilu u oba meča, nego po levom, tako da je on opravdao svoje mesto.

Lukić pre Gudelja jer ima neku stabilnost u pas igri.

Je l' jos nekom nelogicno sto na Google-u, kada se gledaju tabele i bodovi, racuna trenutni uzivo rezultat u bodovanje. Bas smeta i zbunjuje.

@Nenad22 tako bi trebalo, što se mene tiče. LiveScore radi tako, npr.

Živković je namestio dva gola protiv Kameruna, i bili smo agilniji po desnom krilu u oba meča, nego po levom, tako da je on opravdao svoje mesto.

Lukić pre Gudelja jer ima neku stabilnost u pas igri.
Sve tacno. Zivkovic je, za razliku od ranijih meceva, odlicno odradio posao sto u napadu sto u odbrani.

Zivkovic, ali da se izvede oko 70og ako igra kao protiv Kameruna, decko beo kkao krecbio kad izlazio ali je i pretrcao 10km

Pa to je i trebalo da se uradi protiv kameruna. Povuce zadnju liniju na 25m, sve ostale ispred, napred jedino vlahovic a desno radonjic.
Радоњића дефинитивно треба искористити у последњих 20ак минута, можда нам и донесе нешто.

A nije tehnički problem nego verujem da mi pogled ne bi skretao sa naše utakmice. Brazil bi tipa pratio na flashscoru samo ako padne gol.
Pa imas gore i na RTS rezultat, jedino ako si na Areni.
Ja cu sutra nase na TV a Brazil na laptop.

Nemci mnogo loši u odbrani, pogotovo kad su kontre u pitanju. Ako odu na Maroko ne verujem da će se dobro provesti

gol ili auto-gol? golman odbranio u gol 😁

kako sada stoje stvari, 🇩🇪 neće proći

vodi 🇯🇵 protiv 🇪🇸 😱

Dve muve jednim udarcem.

@djalf VAR je proverio iz više uglova... valjda. nama iz onog ugla deluje da je izašla.

@NightCrawler 🇩🇪 treba da da 8 golova i da ne primi nijedan do kraja tekme da bi prošao dalje 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno