Nema šta da se bunimo no da budemo zahvalni što nemamo onakav panj u špicu kao Belgija.😉Čoveče ispade Belgija, pa šta se mi bunimo😂
Znam, sve to stoji i u pravu si ali pričam koliko su ranije oni bili u rangu ispod nas a gde su sada kad su se nosili sa Belgijom i Hrvatskom ravnomerno.@NightCrawler "jedan" Maroko?? Ljudi dobili Belgiju, stavili rampu Hrvatima, dobili Kanadu... realno pokazali najviše i zasluženo su prvi. Sasvim solidna igra i dosta truda. Uz to, kvalitetom možda zaostaju za Belgijom, već u poređenju sa Hrvatima može da se diskutuje. Od nas su em kvalitetniji em bolje igraju. Spakovali bi nam 3 komada kao od šale.
A Pipo Inzagi i Darko Pančev bi dali par komada od ovih frljoka.Čovek promašio 4 zicera. Ovo je jedino mogao Zlatko Vujović u svoje vreme.
Šta se desilo, nisam gledao?poklona Borjana
Поклонио гол Мароку.. погледај на нету кад стигнешŠta se desilo, nisam gledao?
Sve tacno. Zivkovic je, za razliku od ranijih meceva, odlicno odradio posao sto u napadu sto u odbrani.Živković je namestio dva gola protiv Kameruna, i bili smo agilniji po desnom krilu u oba meča, nego po levom, tako da je on opravdao svoje mesto.
Lukić pre Gudelja jer ima neku stabilnost u pas igri.
Радоњића дефинитивно треба искористити у последњих 20ак минута, можда нам и донесе нешто.Pa to je i trebalo da se uradi protiv kameruna. Povuce zadnju liniju na 25m, sve ostale ispred, napred jedino vlahovic a desno radonjic.
Pa imas gore i na RTS rezultat, jedino ako si na Areni.A nije tehnički problem nego verujem da mi pogled ne bi skretao sa naše utakmice. Brazil bi tipa pratio na flashscoru samo ako padne gol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari