Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja greska, covek je pricao za polufinale, ne za finale.

Krenulo kukanje po medijima da Brazil protiv Kameruna menja tim pa jadni mi :smrc: kao da nismo imali priliku da odigramo bolje prva dva meca nego tu "kvarni" Brazil pomaze Kamerunu. Mada mozda i bolje za fudbal u celini kao sport i da Kamerun prodje.

Čitam ovde kako pišete o tom nekom Radetu. Niko da mi kaže da je to "Rade" zvani : evo počinje post, daće Bog pobeđujemo Kamerun....Tako nešto u tom fazonu je odvalio mrtav ozbiljan.

A sad gledam klip, kaže ne valjamo jer nisu momci voljsku služili.

Quo radiš Rts?

1ssGU0E.jpg

Poslednja izmena:
Krenulo kukanje po medijima da Brazil protiv Kameruna menja tim pa jadni mi :smrc: kao da nismo imali priliku da odigramo bolje prva dva meca nego tu "kvarni" Brazil pomaze Kamerunu. Mada mozda i bolje za fudbal u celini kao sport i da Kamerun prodje.
Ma daj. Ko da je B tim Brazila mnogo slabiji od njihovog A tima pa ne može da ne izgubi od zamisli Kameruna🤔

Tipujem 4:0 za Brazil

Brazil pametno, odmara igrace za nokaut fazu.
I dobra stvar sto necemo gledati gradjevinca kaskadera.

Iako Brazil izlazi sa drugim timom, bice veca motivacija za te igrace da pokazu sto vise, da bi u narednom periodu bili u prvoj postavi ili npr usli u drugom poluvremenu.

Neko reče a istina je, Brazil ima ozbiljan drugi tim tj. najjaču klupu na prvenstvu i prosto mi je nezamislivo da im onakav Kamerun otkine neki bod.

Ajde ljudi da pustimo Brazil i Kamerun, nego da gledamo nase. Nasa igra mora da se poboljsa 101%, da se trudimo maksimalno i da grizemo. I Piksi bi mogao da ustane malo, a ne celo vreme da provede na klupi.

@weasel neki imamo 2 TV-a blizu 😎

A nije tehnički problem nego verujem da mi pogled ne bi skretao sa naše utakmice. Brazil bi tipa pratio na flashscoru samo ako padne gol.

Nešto su dali Aci-informaciji da ne plane kad Hrvatska da gol.
Kao napušen je.

Pa da.. i još ako Maroko bude prvi u grupi izbjegava vjerovatno i Špance i otvara im se dobar ždrijeb

Slazem se ali ne znamo kako bi prosli da smo igrlai sa dva, mozda bi nas iskidali. Hoce li ova Belgija dati zgoditak?

Živoooooot nije loto. XD

Ža' mi ovog Marokanca, raduje se a niko mu me prilazi, ne konta šta se iza dešava. (Poništen 3. gol)

Prvo poluvreme Hrvati onako, nadam se da ce drugo biti bolje.
Kakva je utakmica Maroko- Kanada?

Isto gledam Hrvate i nista posebno mec, izgleda da je bolje gledati Kanadjane.

Karikirao je, metaforično. S tim što je u pravu. Mi nemamo radnu etiku i ne verujemo u rad. Što je negde i logično obzirom da ozbiljan rad u Srbiji nikome ništa nije doneo ui meri u kojoj bi u Švedskoj, recimo. Naši fudbaleri dolaze iz Srbije, koja ima socijalističko nasleđe. A to znači da su polupismeni ljudi dobijali stanove od države, radili skoro ništa ili jako malo. Zato fudbaleri imaju taj mentalitet. Takođe, izuzetno smo siromašna sredina i kada god neko dođe do iole novca - to mora da se vidi na sve strane.

Rade Bogdanović je rekao, nakon meča s Kamerunom, da je gledao utakmicu Srbije bez selektora. Ne vidim da može tačnija analiza od toga. Da sam ja vodio utakmicu, nakon 3:1 na Svetskom prvenstvu, igrao bih defanzivno, protiv koga god da igram. Najlošiji tim na svetu pobediti 3:1 nije loše, naprotiv.

Karikirao je, metaforično. S tim što je u pravu. Mi nemamo radnu etiku i ne verujemo u rad. Što je negde i logično obzirom da ozbiljan rad u Srbiji nikome ništa nije doneo ui meri u kojoj bi u Švedskoj, recimo. Naši fudbaleri dolaze iz Srbije, koja ima socijalističko nasleđe. A to znači da su polupismeni ljudi dobijali stanove od države, radili skoro ništa ili jako malo. Zato fudbaleri imaju taj mentalitet. Takođe, izuzetno smo siromašna sredina i kada god neko dođe do iole novca - to mora da se vidi na sve strane.

Rade Bogdanović je rekao, nakon meča s Kamerunom, da je gledao utakmicu Srbije bez selektora. Ne vidim da može tačnija analiza od toga. Da sam ja vodio utakmicu, nakon 3:1 na Svetskom prvenstvu, igrao bih defanzivno, protiv koga god da igram. Najlošiji tim na svetu pobediti 3:1 nije loše, naprotiv.
Isto tako je letos kritikovao Stankovića zato što je krenuo da igra defanzivno protiv Makabija na 2:0 u plejof za LŠ.

To ti je ta naknadna pamet posle lošeg rezultata. Kao onaj Đurović kada analizira basket, sve bi on to bolje od Dude, Željka, Pešića 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno