Čitam ovde kako pišete o tom nekom Radetu. Niko da mi kaže da je to "Rade" zvani : evo počinje post, daće Bog pobeđujemo Kamerun....Tako nešto u tom fazonu je odvalio mrtav ozbiljan.
A sad gledam klip, kaže ne valjamo jer nisu momci voljsku služili.
Quo radiš Rts?
Ma daj. Ko da je B tim Brazila mnogo slabiji od njihovog A tima pa ne može da ne izgubi od zamisli Kameruna🤔Krenulo kukanje po medijima da Brazil protiv Kameruna menja tim pa jadni mi :smrc: kao da nismo imali priliku da odigramo bolje prva dva meca nego tu "kvarni" Brazil pomaze Kamerunu. Mada mozda i bolje za fudbal u celini kao sport i da Kamerun prodje.
Idu na Nemce ako Nemci dobiju Kostariku i budu drugi.Pa da.. i još ako Maroko bude prvi u grupi izbjegava vjerovatno i Špance i otvara im se dobar ždrijeb
Karikirao je, metaforično. S tim što je u pravu. Mi nemamo radnu etiku i ne verujemo u rad. Što je negde i logično obzirom da ozbiljan rad u Srbiji nikome ništa nije doneo ui meri u kojoj bi u Švedskoj, recimo. Naši fudbaleri dolaze iz Srbije, koja ima socijalističko nasleđe. A to znači da su polupismeni ljudi dobijali stanove od države, radili skoro ništa ili jako malo. Zato fudbaleri imaju taj mentalitet. Takođe, izuzetno smo siromašna sredina i kada god neko dođe do iole novca - to mora da se vidi na sve strane.
Isto tako je letos kritikovao Stankovića zato što je krenuo da igra defanzivno protiv Makabija na 2:0 u plejof za LŠ.Karikirao je, metaforično. S tim što je u pravu. Mi nemamo radnu etiku i ne verujemo u rad. Što je negde i logično obzirom da ozbiljan rad u Srbiji nikome ništa nije doneo ui meri u kojoj bi u Švedskoj, recimo. Naši fudbaleri dolaze iz Srbije, koja ima socijalističko nasleđe. A to znači da su polupismeni ljudi dobijali stanove od države, radili skoro ništa ili jako malo. Zato fudbaleri imaju taj mentalitet. Takođe, izuzetno smo siromašna sredina i kada god neko dođe do iole novca - to mora da se vidi na sve strane.
Rade Bogdanović je rekao, nakon meča s Kamerunom, da je gledao utakmicu Srbije bez selektora. Ne vidim da može tačnija analiza od toga. Da sam ja vodio utakmicu, nakon 3:1 na Svetskom prvenstvu, igrao bih defanzivno, protiv koga god da igram. Najlošiji tim na svetu pobediti 3:1 nije loše, naprotiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari