Ili još lakše na https://dexe.win/kodiReal debrid мораш да купиш, а унеси називе препоручених адона у гугл па ћеш добити линкове и упутсво за инсталацију.
Pa da, sad ćeš nas sve navući na svoj repo, pa poslije kad ti dosadi to sve i batališ, biće jauk na forumu... 😂Ili još lakše na https://dexe.win/kodi
Sve tamo imaš što ti treba...
Haha, mogućePa da, sad ćeš nas sve navući na svoj repo, pa poslije kad ti dosadi to sve i batališ, biće jauk na forumu... 😂
Radi, ali druga je dimenzija, kome nije zao da plati a nije strasno, 15e faktički dobiješ 7 meseci...Nightwing mi radi i bez real debrid, umbrella nece, sad cu videti posto je acc
Pa ne moze se porediti, arena cloud je stabilan i kvalitetan strim samog provajdera, ovo ti niko ne može garantovati kako će i koliko raditi... Ko ima da plati bolje da plati...Verovatno cu platiti. Da li ima potrebe da placam arena cloud i dalje sad kad imam Kodi?
ja platio danas 16 USD za 180 dana. Evo igram se upravoRadi, ali druga je dimenzija, kome nije zao da plati a nije strasno, 15e faktički dobiješ 7 meseci...
Znam ja to prijatelju....ides na zvanicni sajt kodi.tv/download , to je zvanicno, info da se moze instalirati verzija beta1 koja je takoreci krajna verzija....sve sam prethodno proverio...e sada zasto nece do kraja....to ne znam...postoje i buildovi za kodi 20...Научите се да се коди НЕ ИНСТАЛИРА пре званичне верзије. У најбољем случају тек од RC 2.
Паметни људи чекају прву надоградњу, дакле х.1.
После буде - не ради ми ово, оно...
Ја имам десетине листи, па опет плаћам кабловску.Koliko novih strucnjaka za Kodi ima...
Elem,zove me juce kolega kaze ima neki Kodi program za besplatno gledanje kanala sto placas dve kablovske![]()
Verovatno, obično se i desi kada na brzinu izadjem iz addon-a i odmah iz Kodi aМожда нешто од адона ради у позадини?![]()
I meni juce kolega na poslu kaze kako Kodi nista ne valja, previse je komlikovan za podesiti, radi mesec dana i crkneKoliko novih strucnjaka za Kodi ima...
Elem,zove me juce kolega kaze ima neki Kodi program za besplatno gledanje kanala sto placas dve kablovske![]()
Nemam taj problem. Inače ne izlazim nikad iz aplikacije stalno je u pozadini.Sta moze da bude uzrok zamrzavanja celog box-a (Shield-a) prilikom izlazka iz Kodiga. Ne bas svaki put, ali dosta često.
Kinozal je privatni tracker, moraš da se registrujes na njihovoj stranici pa onda te podatke tj username i password uneseš u kinozalJel zna neko kako da namestim u elementumu da namestim da mi izbacuje rezultate sa kinozal.tv-a? Stavio sam rutracker,rarbg,1337x sa njih mi izbacuje rezultate samo sa kinozala neće...
Postoji, sa rd nalogomMože li pomoć?
Televizija me ne zanima, ali zanima me da li postoji neki "domači" adon za kodi preko koga mogu da se gledaju domaće serije i iz kog rpa se instalira??
Nešto kao alternativa green klik-u koji ne radi.
Znam napravio sam nalog, ali i dalje mi ne izbacuje rezultate. Mislio sam mozda da treba da se unese alternativni domain, al ne mogu da nadjem nista na netu na tu temuKinozal je privatni tracker, moraš da se registrujes na njihovoj stranici pa onda te podatke tj username i password uneseš u kinozal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari