Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Real debrid мораш да купиш, а унеси називе препоручених адона у гугл па ћеш добити линкове и упутсво за инсталацију.

Nightwing mi radi i bez real debrid, umbrella nece, sad cu videti posto je acc

Verovatno cu platiti. Da li ima potrebe da placam arena cloud i dalje sad kad imam Kodi?

Verovatno cu platiti. Da li ima potrebe da placam arena cloud i dalje sad kad imam Kodi?
Pa ne moze se porediti, arena cloud je stabilan i kvalitetan strim samog provajdera, ovo ti niko ne može garantovati kako će i koliko raditi... Ko ima da plati bolje da plati...
Ovo može doći samo kao neki bonus...

Ja ne znam da li sam na pravoj stranici, jer se ne razumem previse, ali imam jedan problem. Pokusala sam da promenim na kodi portale, jer kanale nemam na pvr ni jedan, svih 6 portala, i ni jedan mi ne pokazuje kanale. Da li moze neko da mi objasni sta da radim. Skoro je radjen update. Hvala

Ako je u pitanju ivicin Balkan Green to moraš kod njih da pitaš...mada uskoro kad naprave šta su zamislili radiće vjerovatno bolje user-pass jedan user jedan IP...

Da li je neko instalirao Kodi 20.....pokusavam (sa zvanicnog sajta) i pojavi se poruka...treba dozvola....i tu stane...inace to je zadnji korak....?

Научите се да се коди НЕ ИНСТАЛИРА пре званичне верзије. У најбољем случају тек од RC 2.
Паметни људи чекају прву надоградњу, дакле х.1.
После буде - не ради ми ово, оно...

Научите се да се коди НЕ ИНСТАЛИРА пре званичне верзије. У најбољем случају тек од RC 2.
Паметни људи чекају прву надоградњу, дакле х.1.
После буде - не ради ми ово, оно...
Znam ja to prijatelju....ides na zvanicni sajt kodi.tv/download , to je zvanicno, info da se moze instalirati verzija beta1 koja je takoreci krajna verzija....sve sam prethodno proverio...e sada zasto nece do kraja....to ne znam...postoje i buildovi za kodi 20...
Ja sve proverim pre nego uradim...👍

Није крајња. После бете 1, 2, 3 или колико већ бети, излазе Release Candidate (RC), а и њих може бити неколико.
Тако да...

Poslednja izmena od urednika:
Koliko novih strucnjaka za Kodi ima...
Elem,zove me juce kolega kaze ima neki Kodi program za besplatno gledanje kanala sto placas dve kablovske ;)

Sta moze da bude uzrok zamrzavanja celog box-a (Shield-a) prilikom izlazka iz Kodiga. Ne bas svaki put, ali dosta često.

Можда нешто од адона ради у позадини? :unsure:
Elem,zove me juce kolega kaze ima neki Kodi program za besplatno gledanje kanala sto placas dve kablovske ;)
Ја имам десетине листи, па опет плаћам кабловску.
Додуше, морам због интернета., иначе сигурно небих. Али рећи да су КОДИ билдови решење за замену кабловске/ИПТВ-а је у најмању руку СМЕШНО.
Нарвно, писао сам да постоје коди адони за поједине ИПТВ, али треба имати налоге од њих па гледати на тај начин стабилно.

Ako ko ima onda si to ti :)
Ma i na ovom forumu milion strucnjaka za kodi. Porastao je kvalitet,svi nesto odlicno znaju ;)

Ja iz kodija izlazim tako da ga ni ne gasim, ne vidim razloga za to.

I meni juce kolega na poslu kaze kako Kodi nista ne valja, previse je komlikovan za podesiti, radi mesec dana i crkne :ROFLMAO: E dok sam ja njemu objasnio da je Kodi nastao na Xbox-u, da je zamisljen kao multimedijalni centar za organizaciju multimedije na Xboxu i da se ni dan danas taj koncept nije promenio, ali dzaba. Problem je sto 70% korisnika Kodi-ja isti koristi za gledanje multimedije upotrebom TMDB Helper-a i nekog addona. Retko ko ima kuci neki NAS server sa BluRay rip-ovima i muzikom i da na taj nacin koristi Kodi.

Sta moze da bude uzrok zamrzavanja celog box-a (Shield-a) prilikom izlazka iz Kodiga. Ne bas svaki put, ali dosta često.
Nemam taj problem. Inače ne izlazim nikad iz aplikacije stalno je u pozadini.

Može li pomoć?
Televizija me ne zanima, ali zanima me da li postoji neki "domači" adon za kodi preko koga mogu da se gledaju domaće serije i iz kog rpa se instalira??
Nešto kao alternativa green klik-u koji ne radi.

Jel zna neko kako da namestim u elementumu da namestim da mi izbacuje rezultate sa kinozal.tv-a? Stavio sam rutracker,rarbg,1337x sa njih mi izbacuje rezultate samo sa kinozala neće...

Jel zna neko kako da namestim u elementumu da namestim da mi izbacuje rezultate sa kinozal.tv-a? Stavio sam rutracker,rarbg,1337x sa njih mi izbacuje rezultate samo sa kinozala neće...
Kinozal je privatni tracker, moraš da se registrujes na njihovoj stranici pa onda te podatke tj username i password uneseš u kinozal

Kinozal je privatni tracker, moraš da se registrujes na njihovoj stranici pa onda te podatke tj username i password uneseš u kinozal
Znam napravio sam nalog, ali i dalje mi ne izbacuje rezultate. Mislio sam mozda da treba da se unese alternativni domain, al ne mogu da nadjem nista na netu na tu temu

Nazad
Vrh Dno