Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo je sudija podelio poene dvojici 😁

Gledajuci piksija na konferenciji, imam utisak kao da nisu znali da imaju utakmicu u tom terminu 🙂

Dajte ljudi, manite se Brazila, smesno mi je i pricati o tome da smo trebali da se nadigravamo sa njima, pa neka primimo 5 komada. Gleda se tu i gol razlika i moral i svasta nesto, nije realno da se nadigravamo sa kandidatom za titulu. Imamo mi svoju "trku" za drugo mesto sa Kamerunom i Svajcarskom.
Sutra dobijamo Kamerun, pa i ako bude 1:0 dovoljno je, to je 3 boda, mada bi bilo dobro da bude bar 2:0 da budemo bolji od Svajcarske.

Padaju ovde i mnogo jace reprezentacije od nas, tako da samo treba biti realan.

Da li su crveni ili su dva zuta poena? 😉

Središe Hrvati Kanađane, mogu sad kući.

Molim da neko od vas Photoshop mađioničara uradi srpsku verziju ako izgubimo sutra 😂

Prilozi

• IMG_20221127_185248_674.jpg
    IMG_20221127_185248_674.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 167
Kanađani su odigrali ispid svojih mogućnosti, a Hrvati taman toliko dobro da pobede, mogu oni mnogo bolje.

Jel sme da se pomene atmosfera sa tribina i "bogougodne" poruke Borjanu i Srbima ili je i to zabranjeno? 😏

Sto bi bilo zabranjeno... Valjda si sposoban da pises kulturno.
Takodje za kritiku arapskim navijacima, kada se igraju utakmice protiv evropskih timova...

grizu oba tima

Nemci nam uzeše rezervnu garnituru sa SP '98.

Po meni naš najbolji set dresova je bio sa tog SP.

Prilozi

• _121584491_savomilosevicgettyimages-1226951.jpg
    _121584491_savomilosevicgettyimages-1226951.jpg
    80 KB · Pregleda: 114
povede 🇩🇪
opet provera ofsajda
ipak ofsajd

povede 🇪🇸
valjda neće pobediti 😁

Španija briljira u Kataru, moglo bi ovo da postane dosta gadno za Nemačku.

Nikad ne otpisuj Nemačku 😁

Imaju jak timski duh i kada su igrački tanki po njihovim standardima.

Odličan fudbalski dan, najbolji od početka SP. Da li zbog toga što je prvi gde sam bio slobodan da ispratim sve mečeve, ili zbog toga što je moja lepša polovina provela dan kod svojih, te nisam dobio milion kvestova koji ne daju ekspirijens, ali prvi dan od početka SP koji mi je dao onaj osećaj da je SP u toku.

Španci su stari kalkulatori, sasvim očekivan ishod. Doduše, Japanci su sami krivi za ispadanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno