Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od evropljana samo fra pokazali klasu i Španija ali protiv nejake CR.

Maroko solidna reprezentacija i moguće da odu dalje. Belgija raspad ali je to već zrelo za smenu generacija.

Baš sam i ja pomislio sad, koji mu je đavo, kao da ga ispred sale čeka ekipa, pa pazi šta će i kako da odgovori na pitanja.

Da je ostao dosledan formacije i cele filosofije iz kvalifikacija, pa 5 komada da su primili ne bih nista rekao, ovako ko najvece 'cke.

Piksi se bas napricao gluposti na ovoj konferenciji, u fazonu nije imao igrace, nisu svi bili zdravi sto posto, jer da jesu pobedila bi Srbija 3-0 hahaha
Druze priznaj gresku i da su bili jaci i da si ti takticki podbacio, nisi imao sut u okvir o cemu pricamo

drugi minut pao gol 🇨🇦 1:0 🇭🇷
3. minut 🇨🇦 u napadu blizu gola 🇭🇷
cenim da je ovo najbolja utakmica danas

Odlična Kanada za sada mada je trebalo i Belgiju da dobiju.

Издржаће ваљда браћа канађани

Baš dobra i kvalitetna utakmica za sad. I jedni i drugi odlični

1:1

Biće ovde još golova.
Super tekma.

Sto je lepo kad se igra otvoreno. Sto se piksija tice zabrinjava me sto se toliko pravda a ne prica o narednoj utakmici. Umesto da prestane da prica zasto je izbubio i lepo psiholoski digne igrace koji vide ove konferencije on cmizdri. Sta mu tesko da kaze idemo na dve sigurne pobede mozemo to, pa ako izgubi izgubi...bice sutra u 11 tesko

Opaaa, preokret

Sto je lepo kad se igra otvoreno. Sto se piksija tice zabrinjava me sto se toliko pravda a ne prica o narednoj utakmici. Umesto da prestane da prica zasto je izbubio i lepo psiholoski digne igrace koji vide ove konferencije on cmizdri. Sta mu tesko da kaze idemo na dve sigurne pobede mozemo to, pa ako izgubi izgubi...bice sutra u 11 tesko

Skroz je odlepio, bas jadno deluje cela prica i pravdanje.
Ne znam samo sta ce biti ako Kamerun povede sutra

Zato što su došli da igraju fudbal i da se nadigravaju. Bolje da pogineš ovako nego da mrsomudiš I izgubiš bez ispaljenog metka.

^^^Svako ima svoj limit. Ili je ovo njegov ili je majstor blefa u šta sumnjam ali se ipak nadam 😁

A večeras?
Španija - Nemačka…a Nemci moraju da pobede.
Mislim da će da bude tekma samo takva.

Uf da ima da grmi veceras. Drugo kolo je pokazalo da se dosta spekulise i smor tekme preovladaju sem kad igraju srčani i oni koji moraju da idu na sve ili nista. Nas sutra samo napadacka formacija spasava.

Jes" da je fudbalska tema ali polni organi, pridevi i sl nece biti tolerisani. Do sada je samo brisano, od sada poeni.

Bolje zatvorite temu da uštedite poene... 🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno