NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Verovatno moze,nema razloga da ne moze.Moze li da se uzme Globaltel Postpaid sa vec postojecom njihovom karticom koju posedujem vec godinu dana? Da ne menjam za novu.
Verovatno moze,nema razloga da ne moze.Moze li da se uzme Globaltel Postpaid sa vec postojecom njihovom karticom koju posedujem vec godinu dana? Da ne menjam za novu.
Broj je moguće da zadržiš, ali je potrebno da ti pošaljemo novu postpaid SIM karticu.Moze li da se uzme Globaltel Postpaid sa vec postojecom njihovom karticom koju posedujem vec godinu dana? Da ne menjam za novu.
U redu,hvala. Da li je moguce u Gigatronu odraditi to posto su vam oni partner za postpaid?Broj je moguće da zadržiš, ali je potrebno da ti pošaljemo novu postpaid SIM karticu.
Može naravno.U redu,hvala. Da li je moguce u Gigatronu odraditi to posto su vam oni partner za postpaid?
U redu hvala.Može naravno.Nakon što uzmeš postpaid ugovor u Gigatronu, potrebno je da nam se javiš na mail [email protected] kako bi smo na novu SIM karticu dodelili tvoj broj koji je trenutno na prepaid kartici.
U drugom slučaju treba voditi računa da se kartica vadi dok si ovde, a ne u inostranstvu, odnosno pre povezivanja na inostranu mrežu.Ako bezuslovno preusmeriš sve dolazne pozive sa A1 na Globaltel, onda ne moraš da vadiš karticu. Ako uslovno preusmeriš pozive (u slučaju nedostupnosti) onda moraš da vadiš karticu.
Sve to i plus u Menadžer SIM kartice iskljucimU drugom slučaju treba voditi računa da se kartica vadi dok si ovde, a ne u inostranstvu, odnosno pre povezivanja na inostranu mrežu.
Zato je najbolje podesiti bezuslovno preusmerenje.
bismo* 😂kako bi smo na novu SIM
Zdravo raja! Molim vas gde da skinem verziju za IOS (iPhone) 2.4.12 koja datira iz oktobra 2021.godine…na ovoj novoj verziji mi baguje televizija (2.4.14.).
Hvala u napred za link/pomoc 🤠
bismo* 😂
Nego nadjoh vas stariji post o postupku prebacivanja vazece fizicke kartice u eSIM i videh da treba da se kupi dodatni broj u aplikaciji + kupovina eSIM putem sajta.
Zanima me i da li i dalje ista procedura?
Koliko bi me iskostao ceo taj postupak?
Kupovina dodatnoj broja u aplikaciji je 290 dinara + kupovina nekog paketa prilikom kupovine eSIM (minimum 200 dinara).
Da li uopste mogu da narucim eSIM bez kupovine nekog paketa (jer imam aktivni freepaid na fizickoj kartici)?
I sta se konkrektno podrazumeva pod "okvir kartice SIM broja"?
Hvala unapred.
Pre par sati sam razgovarao sa nekim drugarima iz Krusevca.Ljudi, ja skoro ceo dan nemam signal (sigurno barem nekih 5-6 sata).
U pitanju je grad Nis.
Vidim da se niko ne zali ovde u temi. Jesam ja izolovani slucaj ili ima jos nekog?
Uključi pa isključi airplane mod, ili restartuj telefon.Ljudi, ja skoro ceo dan nemam signal (sigurno barem nekih 5-6 sata).
U pitanju je grad Nis.
Vidim da se niko ne zali ovde u temi. Jesam ja izolovani slucaj ili ima jos nekog?
Kako nemas SIM Toolkit na Xiaomiju? Ja ga imam na RN10Pro.Ma probao sve i svasta.
Jedino onaj SIM Toolkit nemam na Xiaomiju, to nisam isprobao, da rucno nadjem mrezu preko njega. Inace kad rucno trazim mrezu pronadje Globaltel ali ne moze da se poveze.
Ako nema u Gigatronu,a oni su sada partneri,onda probaj u Makenzijevoj 25,tu je Golobaltel poslovnicaJel imaju negde u BG-u da se kupe prepaid Globaltel kartice? Proverio sam u par manjih prodavnica i trafika ali ih nema..
Proveri u Posti.Jel imaju negde u BG-u da se kupe prepaid Globaltel kartice? Proverio sam u par manjih prodavnica i trafika ali ih nema..
da. ja tako koristimDa li Globaltel eSim prepaid moze da radi na eSim.me kartici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari