Ja imam S22 Ultra, ne Poco F1. 🤣Ne slažem se, samo ja tamnija na f3 ali ako zumiraš videćeš više detalja na IMG nego na PXL, i to samo na prvoj slici su kol'ko tol'ko približne po kvalitetu, na svim ostalim IMG su znatno kvalitetnije od PXL fotografija. Ali eto, to pokazuje koliko je svačije oko posebno i vidi drugačije i koliko smo subjektivni. U psihologiji postoji nekih 5 grešaka u opažanju. 5. greška je ona koja je definisana pređašnjim motivom, naravno na nesvesnom planu. U prevodu vidimo ono što želimo ili očekujemo da vidimo. Ti si toliko oduševljen svojim F1 da prosto si maksimalno subjektivan. Lepo je to kad se vežeš za neke stvari pa ih toliko zavoliš...
Jes' stvarno eve ga i kod mene, zakrp'ca izgleda. ZakrpiJo. To Pavelj garant cimnuo Lej Đuna i zamolio ga da mi uz bezbedonosnu zakrpu moba pošalje i zakrpu za mozak 😂Stiglo mi upravo ažuriranje softvera 13.0.4.0 (SLFMIXM) verzija
I ja, naivčina koji je naseo na reklamu i recenzije jer Xiaomi ne puca na razvoj nego na rekleme i džeparac recenzentima. Kada vidiš u vreme veselog utorka popust od 5.000 din za njihov Android u 5 boja sve treba da ti je jasno. Xiaomi je za posebnu sortu ljudi, vešto sam izbegao da kažem koju 🙂, a to sam provalio tamo pre 6, 7 godina kada sam nosio S7. Tada sam prvi put čuo za taj brend, hteo sam oduševljen S7 nekom da kupim za rodjendan a taj neko mi je nezainteresovano rekao, šta će mi, ti i ja nosimo isti mob, imamo isti procesor. Nosio je Xiaomi 5c, isti kao moj S7.😂 . Valjda su procesori imali iste performanse, otkud znam.Zato što se ne prodaju. Samo mazohista bi dao 500+ za Xiaomi.
A tek za 3 godine...ili za 5!?!?Tek ce da mu padne cena kad krene navala Gen2 telefona. Od januara 350e u oglasima
Imas dojavu sa Fejsa?🤣Tek ce da mu padne cena kad krene navala Gen2 telefona. Od januara 350e u oglasima
Oživljavamo stare teme, skupljamo stare stvari, čistimo vaše podrume, odnosimo sav otpadni materijal i najbolje plaćamo.Eto, ovako se dize tema iz mrtvih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari