Ne bih da otvaram polemiku na tu temu, hm, možda na nekim drugom forumu...ali po svim pokazateljima standard jeste skočio tj. progresivno rastao. Ja pamtim vreme pre 91. I 94.i 95. Kad smo bili na dnu...ili čak i niže, u mulju. I od tada smo imali rast. Ne dovoljan i ne koliko smo želeli ali rast. Tada su plate bile 20 dinara ili 20 dm tj. 10 eura. Neverovatno, jel da? 2003. meni je plata bila 19000 sada je 115-120 000. To je nominalno 5-6 puta više. Ali ako računamo inflaciju 2-3 puta više. Kredit za stan sam uzeo pre 13 godina i rata mi je bila pola plate sada je četvrtina-petina plate. Telefone sam kupovao za 100-200 evra. A sad, znate i sami koliko košta ovaj telefon... Toliko o tome.Naravno da je skocio standard..Vidis da to potvrdjuje i drug predcednik..Kolika je prosecna plata u Srb?
Tako da mani te price da nije skocio standard,napredni smo po svakom pitanju..
Svejedno nam je da li je telefon od 200,600 ili 700e,bitno da nam se svidja..
Davno proslo vreme je period pre 2012 godine.. ☺️😁
Bilo ga je dok je trajala akcija u Mi Store za oko 91.000.Nema ga prodaji sa memorijom 12/256.
...a slikaću ti i grejalicu. Samo da stigne. 😀Prva slika koju je neko objavio, to je bitno, a ne neka tamo grejalica😁 Veoma dobra slika, glavna kamera zaista lepo radi.
Moguce da je tako,ali ja ga ne bih uzeo zbog njegove ogranicenosti..Na stranu sto su mu podigli efikasnost i stedljivost..Moj licni stav je to..MediaTek se veoma popravio, mogu reci da je Dimensity 9200 za sada dobio samo reci hvale. Od svih procesora koji su poznatiji, mogu reci da je ubedljivo najgori Exynos (Tensor nisam imao, ima ga moj drug, vidim da je solidan CPU).
Nisam ni ja druze neko ko ce da puca ogromne pare na skup telefon..Gledam neki srednjak ako se nadje sa boljim i jacim perfomansama,da pri tom daje mogucnost igranja sa customizacijom..Pre ovog sam imao F3,pre njega Mi9t...Nisam ni mislio na tebe. Iz prethodnih postova stekao sam utisak da ti ne bi uzeo bilo šta tj. da se držiš nekih svojih standarda. Mislio sam na ljude kojima te stvari ne znače mnogo i ne koriste ih. Njihove potrebe će savršeno zadovoljiti 11T.
I koristim priliku da ti se Pavele zahvalim, kao i nitro5, dzošua, matorac i svima ostalima što ste mi pomogli da rešimo dilemu koji telefon da pazarim. Čak i kad se ne slažem sa vama uvažavam vaše mišljenje. A sad je red da mi pomognemo drugima da razreše svoje dileme. Neka vide iskustva iz prve ruke pa nek odluče.
Slično razmišljamo.Moguce da je tako,ali ja ga ne bih uzeo zbog njegove ogranicenosti..Na stranu sto su mu podigli efikasnost i stedljivost..Moj licni stav je to..
Nisam ni ja druze neko ko ce da puca ogromne pare na skup telefon..Gledam neki srednjak ako se nadje sa boljim i jacim perfomansama,da pri tom daje mogucnost igranja sa customizacijom..Pre ovog sam imao F3,pre njega Mi9t...
Pa sta ti vrijedi kad neces imati ROM-ova za njega. 😁 A razliku u realnom radu neces ni osjetiti.Ma kakvi,ja hocu dobar hardver,briga me za kameru.Igram se sa romovima..Mediatek ni u ludilu ne bih uzeo..
Za ovakav komentar bi trebali da ti odmah dignu standard i da ti daju dva sendvica umesto jednog.Ne bih da otvaram polemiku na tu temu, hm, možda na nekim drugom forumu...ali po svim pokazateljima standard jeste skočio tj. progresivno rastao. Ja pamtim vreme pre 91. I 94.i 95. Kad smo bili na dnu...ili čak i niže, u mulju. I od tada smo imali rast. Ne dovoljan i ne koliko smo želeli ali rast. Tada su plate bile 20 dinara ili 20 dm tj. 10 eura. Neverovatno, jel da? 2003. meni je plata bila 19000 sada je 115-120 000. To je nominalno 5-6 puta više. Ali ako računamo inflaciju 2-3 puta više. Kredit za stan sam uzeo pre 13 godina i rata mi je bila pola plate sada je četvrtina-petina plate. Telefone sam kupovao za 100-200 evra. A sad, znate i sami koliko košta ovaj telefon... Toliko o tome.
A predsednici i vlasti su se menjali, i menjaće se...
Moze se rootovati Mediatek, nema to veze sa tim, bitno da se bootloader moze otkljucavati. Ne root-ujem ja vec odavno, nemam potrebu za tim.Bice romova,polako,tek je izasao telefon..Za sad ima XEU,vidim na Telegramu da se pojavljuje nema dva custom roma ali puni su bagova,ne radi ovo,ono..Samo lagano..Mdiatek verovatno brzo radi,moguce da se ne moze osetiti razlika,ali taj telefon ne mozes rootovati,nije stvar samo oko roma kako navodis..Kakva je situacija na tvom Nordu?
Slab sam ja igrač za to, hteo samo da vidim dali sa EU dobijam veći ROM i neka drugačija podešenja pa ako je sve isto ovaj na oglase i Poco nazad u džep...ja reko on će slika mišiće.Bolje flešuj xeu rom, da progledaš malo. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari