Pozivamo vas da nam se javite putem privatne poruke, rado ćemo proveriti o čemu je reč
@uros-ubuntu @kossi
Hvala kao da si uradio, ozbiljno, ne šalim se. Evo ispričaću ti bez ikakve obaveze.
Letos bio kod mene lik agent prodaje, mi se lepo dogovorili. Počastio čoveka kafom i Biter lemonom, to ti je u našoj kući pod moranje. I kaže The Mlađa Princeza da ima u svojoj sobi TV, kaže joj fini čika Dragan da i tebi srećo damo box i ti da gledaš (iako ona gleda samo Netflikse, Diznije i HBO-ove) neće da vas košta ništa dodatno jer sam kao dugogodišnji pretplatnik Telenora, ma *** imao sam NMT mobilni kod Mobtela, pa postpaid na šestocifrenom broju koji počinje sa 20. I bi tako, imam dva box-a jedan na TV u dnevnoj sobi jedan kod ćere.
I nekoliko meseci, hajde za ovu raspravu neka ispadne 4 meseca stiže mi račun po dinar. Sve oka. Uplatio sam nakon prvog računa 100 dindži k`o velim vi skidajte taj dinar, kad dođe čas da plaćam pun račun dodaću koliko treba i svi smo srećni.
Ovaj poslednji račun stavka Dodatni Hipernet TV Box - mesečna naknada za zakup - 350 dinara. I nekako niti će meni sreću da popravi tih 350 dindži niti će da mi pokvari, i kao savestan sistem administrator znam da nije ništa lično nego je neko nekad negde kliknuo i softver mi generisao račun ne uzimajući u obzir obećanje onog Dragana sa početka priče, i potpuno nemaran prema činjenici da su mi svi prethodni računi po dinar, taj softver prosto nije predviđen za tu vrstu logike.
Inače Dragan je divan prodavac, slatko smo se ispričali, bio sam pre neki dan u poslovnici u TC Banjica da ispravim mail koji je pogrešno upisao (dešava se) te sad valjda mogu da se nekako ulogujem u browseru na TV. Uzgred ljudi u poslovnici su na svaki način za svaku pohvalu, baš kako sam se i nadao od ozbiljne telekomunikacione firme.
Eto to ti je naša priča iz života, još jednom
@Yettel Srbija hvala ti kao da si mi uradio, a ovo vreme što sam ti uštedo da proveravaš moj slučaj hajde da se dogovorimo da ga potrošiš na pametniji način:
Piši tamo developerima TV aplikacije da dodaju HD kanal još neki ali da ima smisla. Eto to je korist za sve, važi?