Naravno...to se zna a i provera se podrazumeva.Opasno je da UV-C zracenju budu izlozeni koza i oci, a u uredjajima za sterilizaciju vazduha ili vode ta svetlost je unutar ventilacionih kanala i ne vidi se. Takvi uredjaji moraju proci sanitarnu proveru pre izlaska na trziste.
Ima ga na onom spisku odobrenih uređaja.Alpha je rebrendirani kinez, a ne bih baš verovao kineskoj kontroli kvaliteta kad je u pitanju količina ozona koju proizvodi. Sa druge strane, vrlo je upitna kasnija dostupnost filtera.
to bi značilo da 3h može da se nađe za 100eur?Uzmi 2x Xiaomi 3H ili nešto u tom rangu i rasporedi na 2 tačke gde spavate.
Molim te ispravi se...nismo ništa zaključili u tom pogleduKoliko sam skapirao, oba isto preciscavaju ovaj Xiaomi 4 ima one negativne jone za koje smo zakljucili da ne valjaju.
Pitanje je koliko traje filter u oba modela. Da nije na lite rok znatno kraceg veka (manjih je dimenzija).
Koliko sam skapirao, oba isto preciscavaju ovaj Xiaomi 4 ima one negativne jone za koje smo zakljucili da ne valjaju. I negde sam procitao da je lite mehanicki dok je ovaj elektronski (sta god znacilo).
I koji ti deluje bolji?3h i lite ne koriste iste filtere. Imam oba uređaja.
Ja bih rekao da je na lite uži i viši. Takođe nema NFC tag na dnu. Na 3h su pametni i uređaj sam detektuje zamenu, dok se na lite mora ručno resetovati.
lite je juče otpakovan tako da nemam baš neke utiske.I koji ti deluje bolji?
Da li mozes da pojasnis sta zanci na lite da treba da se rucno resetuje?3h i lite ne koriste iste filtere. Imam oba uređaja.
Ja bih rekao da je na lite uži i viši. Takođe nema NFC tag na dnu. Na 3h su pametni i uređaj sam detektuje zamenu, dok se na lite mora ručno resetovati.
3h ima NFC i sam detektuje da je ubačen novi filter. a ekranu prikazuje procenat potrošenosti, a u aplikaciji predviđeno vreme trajanja.Da li mozes da pojasnis sta zanci na lite da treba da se rucno resetuje?
Samo su u pitanju sati rada.Uz malo sreće, nisu u pitanju samo sati rada nego i kvalitet vazduha u trenutku.
Svi uređaji preračunavaju, nijedan nema detekciju.
Tako ti radi i toner na štampaču.
Ako su iste težine i iste zapremine, onda bi trebalo isto da traju. Poenta mog posta je da nema šanse da na 4 Lite filter traje godinu dana, a na 3H pola godine. Jednostavno nema nikakve logike da bude tako.3h i lite ne koriste iste filtere. Imam oba uređaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari