Šta je novo?

GeForce RTX 4000 Thread [za adapter, konektor i kabl postoji posebna tema]

Ma cekaj RX 7950 XTX, odrace 4090... 😂

Pa, nema veće istine od ove... :)

Prilozi

• 02.jpg
    02.jpg
    35.8 KB · Pregleda: 123
@milimili86
Najvaljena cena u skladu je sa performansama, + za jos ~30% bolje RT performanse, ali to nije ova cena od ~2000e koja je izlistana ovih dan...

^ ja koristim za grafički dizajn, plus priprema za štampu. Pored toga naravno igram i igrice. U suštini ceo pc uglavnom mi otplati posao.

RayTraced letters on pages šalamala

^ ja koristim za grafički dizajn, plus priprema za štampu. Pored toga naravno igram i igrice. U suštini ceo pc uglavnom mi otplati posao.
Pa Lemajo brate ti pališ Illustrator i Photoshop u 10K :LOL: Ili ti je to samo "maska" da se opravdaš kod devojke/žene? Ona čuvena srpska: moram to za pos'o :) Ja barem tako radim :)

Pa Lemajo brate ti pališ Illustrator i Photoshop u 10K :LOL: Ili ti je to samo "maska" da se opravdaš kod devojke/žene? Ona čuvena srpska: moram to za pos'o :) Ja barem tako radim :)
Kad radim kataloge po 300 stranica lakše je kad imaš jaču grafciku karticu, naravno ne treba bas 4090 za to. Nemam ja problema oko pravdanja, jednim delom je uzeta i kao hobi plus naravno i za gaming.

Kad radim kataloge po 300 stranica lakše je kad imaš jaču grafciku karticu, naravno ne treba bas 4090 za to. Nemam ja problema oko pravdanja, jednim delom je uzeta i kao hobi plus naravno i za gaming.
Šalim se naravno, nemoj da se ljutiš :) Ljubiteljima hardvera nikad dovoljno hardvera. Sreća pa sam se ja sklonio od gejminga, ali pazarenje zverina me najviše interesuje zbog GPU renderinga :)

^ ma kakva ljutnja, svi mi koji smo ljubitelji uvek uzmemo više nego sto nam treba. Posto se supruga u to razume kao ja u letenje u svemir nema nikad primedbu😀

Šalim se naravno, nemoj da se ljutiš :) Ljubiteljima hardvera nikad dovoljno hardvera. Sreća pa sam se ja sklonio od gejminga, ali pazarenje zverina me najviše interesuje zbog GPU renderinga :)
Ugrubo, Rtx 4090 menja 2x Rtx 3090 u rendanju

Potvrđena 4090 EVGA, šteta sto nije ušla u proizvodnju

^ bilo je i za očekivati tako nešto.

Da ali nije utvdjeno da problem nastaje zbog toga, zbog potrosnje, nisam video nigde da je neko utvrdio zasto se topi konekor i kabal... Moja pretpostavka je da su korisnic odvrnuli PL na maksimum (sto je legitimno) gde vecina 4090 model vuce do 600w a da konektor i kabal nisu dovoljno dobri da to izdrze, mada i taj scenari je nerealan jer kakva je to kontrola kvliteta kada nesto sto bi trebao da radi sa 600w dovodi do ovakvog problema.

o konektoru, adapteru i kablu u onoj drugoj temi (ima link u prvoj poruci). hvala na razumevanju

Nazad
Vrh Dno