- Učlanjen(a)
- 27.09.2020
- Poena
- 145
Evo resavam ovih dana...heheKupuj onda odmah kartu i ne čekaj. Takva karta će ti se brzo otplatiti.
Evo resavam ovih dana...heheKupuj onda odmah kartu i ne čekaj. Takva karta će ti se brzo otplatiti.
Pa Lemajo brate ti pališ Illustrator i Photoshop u 10K^ ja koristim za grafički dizajn, plus priprema za štampu. Pored toga naravno igram i igrice. U suštini ceo pc uglavnom mi otplati posao.
Kad radim kataloge po 300 stranica lakše je kad imaš jaču grafciku karticu, naravno ne treba bas 4090 za to. Nemam ja problema oko pravdanja, jednim delom je uzeta i kao hobi plus naravno i za gaming.Pa Lemajo brate ti pališ Illustrator i Photoshop u 10KIli ti je to samo "maska" da se opravdaš kod devojke/žene? Ona čuvena srpska: moram to za pos'o
Ja barem tako radim
![]()
Šalim se naravno, nemoj da se ljutišKad radim kataloge po 300 stranica lakše je kad imaš jaču grafciku karticu, naravno ne treba bas 4090 za to. Nemam ja problema oko pravdanja, jednim delom je uzeta i kao hobi plus naravno i za gaming.
mene, ja sam pitao, par postova iznadKoga briga zasto je uzeo, bitno da je mogao da uzme i neka uziva covek, makar igrao tetris na njoj.
Ugrubo, Rtx 4090 menja 2x Rtx 3090 u rendanjuŠalim se naravno, nemoj da se ljutišLjubiteljima hardvera nikad dovoljno hardvera. Sreća pa sam se ja sklonio od gejminga, ali pazarenje zverina me najviše interesuje zbog GPU renderinga
![]()
Znam, prelomiću u jednom trenutku da li da prelazim na nju ili 4080 kada izađe. U stvari najviše me brine pregorevanje kablova na 4090.Ugrubo, Rtx 4090 menja 2x Rtx 3090 u rendanju
Sta mislis sa 4080 nece da bude problem sa kablom ? Tu je kao nesto drugacije, kvalitetnijeZnam, prelomiću u jednom trenutku da li da prelazim na nju ili 4080 kada izađe. U stvari najviše me brine pregorevanje kablova na 4090.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari