Onda u Srbiji ne postoji originalMislim da ovo nije original.
Onda u Srbiji ne postoji original
Tempo Tehnika Kragujevac, narucili od uvoznika direktnoGde si kupio?
Evo punio ovim punjacem od 20 do 80 mlak od 80 do 100 za nijansu hladnijiEvo moj primer ja sam kupio preko Kp od lika koji ima preko 1000 ocena
Bio je u vakum pakovanju kad sam ga kupio i ima racun mts a izgleda ovako
Nadam se da je to to i da je original a nisam obracao paznju koje je temp kad se puni znam da na puni do 80 brzo posle mi od 90 do 100 mrljavi nesto
Pogledajte prilog 362310Pogledajte prilog 362311Pogledajte prilog 362312Pogledajte prilog 362313Pogledajte prilog 362314
Moraš kreirati američki ili hrvatski nalog. Ne može promenom regiona u podešavanjima.Hocu da skinem Google Photos aplikaciju, promenio sam region na USA i neće, dobijam ovo obaveštenje. Šta da radim?
Je l su prihvatili AC za to, koliko im je trebalo da reše problem?Za sledeći fon onda AC i ne brineš.
Da bi mi na kraju crkao telefon jer je probila voda![]()
Najbolje da ti ostane na USA nalogu sto bi bezveze vraco na srpski nemas nikakve pogodnosti niti koristiZnaci kreiram nov nalog, skinem aplikaciju i posle vratim sve na sadasnji srpski nalog i to je to?
Oko 2 nedelje. Poručili telefon iz Holandije.Je l su prihvatili AC za to, koliko im je trebalo da reše problem?
Nisi promenio Apple ID region (region svog naloga), već samo region u podešavanjima.Hocu da skinem Google Photos aplikaciju, promenio sam region na USA i neće, dobijam ovo obaveštenje. Šta da radim?
Odakle vam to?Moraš kreirati američki ili hrvatski nalog.
Nema potrebe da kreiraš nov nalog kad već imaš jedan.Znaci kreiram nov nalog, skinem aplikaciju i posle vratim sve na sadasnji srpski nalog i to je to?
Hvala, dobro je znati ovo za ubuduce.Nisi promenio Apple ID region (region svog naloga), već samo region u podešavanjima.
Odakle vam to?
Naravno da ne mora da kreira nov nalog, ako ima već jedan.
Šta ako se preseli iz Srbije u USA? Apple je mislio na to i zato je omogućio da možeš menjati region na postojećem nalogu kad god hoćeš u zavisnosti od mesta prebivališta.
Nema potrebe da kreiraš nov nalog kad već imaš jedan.
Samo promeni region svog naloga na sledeći način:
1. Uđi u Settings
2. Klikni na prvu stavku Apple ID, iCloud, Media & Purchases
3. Idi na Media & Purchases
4. Klikni na View Account
5. Uloguj se sa svojom Apple ID šifrom
6. Izaberi Country/Region
7. Klikni na Change Country or Region
8. Izaberi zemlju i prihvati uslove korišćenja.
9. Popuni podatke za plaćanje (adresu i ostalo države koju si izabrao), za kreditnu karticu izaberi None.
Ako želiš, možeš to uraditi i online:
I to ti je to, prosto ko pasulj, a ne da praviš sto bespotrebnih naloga.
- Uloguj se na appleid.apple.com.
- Klikni na Personal Information.
- Izaberi Country/Region.
- Prati upustva.
Kad bi svi imali po 5 naloga, uskoro ne bi bilo slobodnih Apple ID-eva.
Kad skineš šta ti treba, na isti način se vratiš na staro.![]()
Omogućio je Apple promenu regiona, ali da bi promenio region na USA moraš da imaš njihovu karticu. Bez toga ne može.Odakle vam to?
Naravno da ne mora da kreira nov nalog, ako ima već jedan.
Šta ako se preseli iz Srbije u USA? Apple je mislio na to i zato je omogućio da možeš menjati region na postojećem nalogu kad god hoćeš u zavisnosti od mesta prebivališta.
Kod mene je uvek nudio, ako si startno svoj nalog napravio sa “None” payment opcijom, a kasnije dodao u podešavanjima karticu. Za pretplatu i Gift kartice se slažem.@Shomi22
Tacno je sve što kažeš, ali pod uslovom da nisu opet uveli, kao što je bilo jedno vreme, da traži payment method sa karticom kad menjaš region na US, nije nudio None opciju 😃 Takođe mora da zna da ne može da menja region dok god mu je aktivna bilo kakva pretplata ili su mu neke pare na računu, kao što je najčešće bilo na američkim nalozima zbog dopunjavanja gift karticama 😃 Naravno da je i to rešivo kontaktiranjem njihove podrške vezano za iTunes i uklanjanja preostalog balance/novca na Apple ID nalogu 😃
Naravno da može, u slučaju odabira “None” za payment.Omogućio je Apple promenu regiona, ali da bi promenio region na USA moraš da imaš njihovu karticu. Bez toga ne može.
private dns adguardov je okIma li načina da se ubiju reklame u apps na iOS kao na Andorid sa npr Blokada 5 app koju koristim godinama.
Namestio sam Adguard app ali one filtrira samo browser apps
Jeste, ali nije ni priblizno zaokruzeno kao sto je to sa ajklaudom. 300din 2tb na turskom regionu je i vise nego jeftino.da li je moguće negdje drugdje poihranjivati fotografije mimo icloud
Meni je podešeno da idu i na google photos. Imam i neke windows/android uređaje u upotrebi.da li je moguće negdje drugdje poihranjivati fotografije mimo icloud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari