Pitao sam da li može da plaćam svaki mesec 24 x 2.000, rekli su mi da može i da ću biti u preplati... pa sam tako i uzeo da radim... Drugi način: moze i prvih 12x1 din a posle 12x4.000. Treći način: Može i da stavljaš u kovertu 12x2000 pa 13-og meseca uplatiš 24.000 pa posle opet po 2.000 dinara...
Ovde imaš odličnu preglednost dugovanja, samo pogledaj njihovu sekciju Aplikacije
Prati potrošnju i račune, aktiviraj dodatne sadržaje, pakete i servise, upravljaj svojim uređajima, ubrzaj internet i kupuj dodatke uz SBB aplikaciju.
sbb.rs
Ne moraš da zoveš kao kod Telekom-a i proveravaš da li je uplaćeno... pa jedan račun za preplatu... pa drugi račun za stvarno plaćanje... mnogo je jednostavnije kod SBB-a. Tehničke podrške su im nebo i zemlja... kada pozoveš SBB u roku od dva dana su dužni da ti reše problem... Ja sam zvao SBB podršku u subotu popodne... u nedelju prepodne su došli... to nikada nije bilo kod Telekoma... kod Telekoma imaš da čekaš i čekaš kada imaš problem. Za probu pozovi SBB podršku i reci kolio ti je trebalo da ih dobijes (to me je kod Telekoma nervilao)?
Još jedna stvar koja me je oduševila kod SBB-a, to je EON connect aplikacija...
"Da deca budu bezbedna online
Uz EON Connect sačuvaj decu od nebezbednog i neprimerenog sadržaja na internetu koji koriste kod kuće. U svakom momentu kontroliši pristup site-ovima određenih internet kategorija, aplikacijama i društvenim mrežama!" sa jednim klikom kontrolišem uređaje koji su na WiFi-u
Tako je, samo na jednom TV-u vraćanje u nazad... ali može da se doplati...
Kod SBB imaš koaksijalne kablove... to me je iznenadlo, nema optike... i ako imamo optiku u zgradi...