Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ne pitah, može li telefon uz ovo dodatno cenkanje? Odnosno, da li je neko od starih korisnika uzeo telefon uz dogovaranu nagradu za vernost? U takvoj priči se otvara puno zanimljivih varijanti. Verovatno je sistem: "Što je babi milo..." 😂

Nije mi jasno kako Supernova/Mts nema optiku kroz moju ulicu kada su kupili exe net koji je imao instalacije tu.

Razmišljam da iz Jotela predjem na neke od te dve mreže ali neću bez optike sigurno.

Jotel ima jači internet paket od svih kad se pogleda.

Treba što više dupe da im pomeramo i jednima i drugima i trećima, za sad je rekord 18m za din, ko postavi novi nek se ovde pohvali.
To bi trebala da bude neka pozitivna strana kapitalizma, mušterija je gazda i pošto ima bar 3 opcije, on postavlja uslove.

-Optički internet radi odlično.
-Fiksni priključak-ne vredi komentarisati.
-Iris TV na boxu, u poslednje vreme stvarno lepo radi, ne ispada, ne koci, fluidno je. Mislim da je max 4 stb uredjaja, optika će izdržati.
-Što se tiče Iris Go i Iris Smart, rade, nije dobra slika, upotrebljivo je, nisam primetio da signal puca na ostalim kanalima sem Areninih kanala.
Kad su neke dobre utakmice, ne vredi gledati preko aplikacija, nego jedino box.
-Mobilna linija, dobra je pošto ako uzmeš box 4 dobijas 100GB.

Dodatni (treći) STB je bio 150 dinara mesečno. Nije besplatno ali nije ni neka cifra.
Možda ti daju gratis treći, umeju da dele kada se prebacuješ :)
Ja dobio info da je 250 ne 150, neka neko ispravi ali tako mi rece cica sa 0800.

Da ovo su cene sa popustom, meni je pre mesec i po gospodja rekla 250 a ovo su cene do 30.11. koliko vidim na popustu.
Otud valjda i ta razlika u ceni.

Nego jer neko dobio duple GB na mobilnoj, meni dali a niti mi pise u ugovoru niti je iko spominjao niti mi i trebaju cak mi ni ovih 16 GB ne treba osnovnih.
Ili me castili nesto meni nepotrebno da bar mogu nekom da dam..

Da ovo su cene sa popustom, meni je pre mesec i po gospodja rekla 250 a ovo su cene do 30.11. koliko vidim na popustu.
Otud valjda i ta razlika u ceni.

Nego jer neko dobio duple GB na mobilnoj, meni dali a niti mi pise u ugovoru niti je iko spominjao niti mi i trebaju cak mi ni ovih 16 GB ne treba osnovnih.
Ili me castili nesto meni nepotrebno da bar mogu nekom da dam..
Stb je 150 din, ako si pod ugovorom i imas box 4.
Jeste do 30.11., ali to se uvek pomera. Tako da budi bez brige, nema tu nikakvih 250 din.

Ma ja ti kazem sta mi je receno, meni ne treba cisto sam tad informativno pitao i dobio taj odgovor.

Jel ima neko paket sa većom brzinom od 150 megabita preko koaksijalnog kabla?

Eon aplikacija je uvek mogla da radi bilo gde bez vpn-a, samo pojedini kanali ne, to je velika razlika
Vidim da eon app (imam kući SBB tv+net) radi na mom mobilnom sa MTS brojem/netom. Svi kanali rade uredno, N1, Nova S, SK, ovi novi max, series kanali. Da li je tako i na MTS kućnom netu ili ovo važi samo za mobilni MTS net?

To je top za nove korisnike ali kad se obnavlja ugovor druga priča.
Jedino što neko reče da se to isplati samo Telekomu jer iza njih stoji budžet (svi mi koji plaćamo porez) pa im nije ni bitno hoće li biti u plusu ili ne.

^само уз пренос моб броја и бокс 4. Нису желели да полемишу без тога.
Добро ти испало.

Mislio je da sam na sbb-u, što sam i bio nekada, verovatno odatle i broj telefona nekako iskopan odnekle, medjutim kad sam mu rekao da sam kod Oriona nije pravio problem, ali sam mu rekao da treba da razmislim i da nisam siguran, jer ipak tv me ne zanima kao ni fiksni, a net im je slabiji, hteo je on prvo box 4 ali smo na kraju dogovorili box 3, prelomio me je sa "prvi račun će ti stići na leto 2024" :ROFLMAO:
Rekoh mu na to , ok kupljeno!

Zvali me sa 733. Nudili box 4 plavi sa 50% popusta. Iskreno malo mi je zao sto se rastajemo, net mi zadnjih 5 godina radi savrseno, na adsl-u sam, ali meni je box skup kad me sa druge strane ceka hipernet po 1 din...

Ko ih šiša, prelazi.
A kako nemaš optiku, a imaš mogućnost za hipernet?

Pre 2 godine kad sam obnavljao box na adsl-u nije bilo optike. Pojavila se pre oko godinu, tada su mi nudili prelazak uz 1 mesec po 1 din sto mi je bilo malo. I tad su nudili novim po 12m. Ja kad sam obnavljao 2000. tada sam dobio 8 meseci po din. Mislio sam da ce opet biti nekih pregovora ali danasnji agent je baš bila nezainteresovana kad sam joj pomenuo hipernet.

Kontam, nego mi nije bilo jasno da možeš na hipernet, a imao adsl, pa sam se zbog toga začudio. Sada sam razumeo.
Ma prelazi, nemoj ih žaliti. 😀

Zvali me sa 733. Nudili box 4 plavi sa 50% popusta. Iskreno malo mi je zao sto se rastajemo, net mi zadnjih 5 godina radi savrseno, na adsl-u sam, ali meni je box skup kad me sa druge strane ceka hipernet po 1 din...
A sto recimo ne otkazes na 30 dana mts i onda se prijavis kao novi korisnik i dobijas minimum 12 meseci free a ako umes da pregovaras mozda i 14 ili 18 ja bih tako da sam na tvom mestu.
A net bi mogao na tih 30 dana da resis sa 4G ako je moguce ili slicno, mislim licno da se isplati, ti razmisli.

Nazad
Vrh Dno