Šta je novo?

iPhone 13

Valja li cenu Nillkin Nature magsafe? Deluje lepo telefon u njoj.
Odlična. Žena je koristi nekih 7 meseci, mrdnula nije. Ja koristim Nillkin Super Frosted Shield Magsafe isti period, takođe preporuka za nju.

Mada ako želiš da se dizajn telefona bolje vidi, možda čak i kombinuješ sa Dbrand-om, onda je Nature MagSafe za tebe.

Odlična. Žena je koristi nekih 7 meseci, mrdnula nije. Ja koristim Nillkin Super Frosted Shield Magsafe isti period, takođe preporuka za nju.

Mada ako želiš da se dizajn telefona bolje vidi, možda čak i kombinuješ sa Dbrand-om, onda je Nature MagSafe za tebe.
Gde da nađem to u radnji po NBG?
Ne mogu da čekam sa Aliexpressa.
Nemam nikakav case a kod mene u lokalu sve no name kinesko smeće.
Inače finu bateriju ima i mali iPhone 13 Pro, Max je bolestan 7 dana meni baterija eno na 20% je, SoT 6-7h

Ne bih znao. Pogledaj u 3G.

@marko_ns Spigen Ultra Hybrid, Rignke Air (providne) ili recimo Spigen Liquid Air, Spigen Mag Armor (nešto deblje, crne).

Uglavnom ih nema po našim radnjama ali za neke Samsung i iPhone modele se desi da imaju. Vredi se raspitati tj pogledati.

Neverovatno je baterija na Max.
Ali za moje ruke je cigla bukvalno.
Ide na oglase

@marko_ns Spigen Ultra Hybrid, Rignke Air (providne) ili recimo Spigen Liquid Air, Spigen Mag Armor (nešto deblje, crne).

Uglavnom ih nema po našim radnjama ali za neke Samsung i iPhone modele se desi da imaju. Vredi se raspitati tj pogledati.
Ja ne znam zasto je meni Spiegen ,providna, pozutila za 2 meseca. Bila je original,kupio u Istyle-u. Sve mi zute jako brzo. Cinjenica da mi se znoje ruke ali ipak.

Au da ovaj Ringke Fusion sam imao ranije super kvalitet kao i Poetic a smešna cena naspram Spigen, UAG koji deru ubijaju.
Znam da nije za ovu temu ali dal uopšte ima Ringke po našim radnjama? Našao sam eBay, ali 18 evra glupi silikon...

@DGoran Ja koristim spigen ultra hybrid vec vise od 3 meseca i nigde nije zuta, jedino me jako nervira to sto su ledja nekad jako klizava, razmisljam da uzmem neku drugu masku...

ja imam Nillkin Leather case i super je, meni je ok izbor u Beomob i iFix

@DGoran Ja koristim spigen ultra hybrid vec vise od 3 meseca i nigde nije zuta, jedino me jako nervira to sto su ledja nekad jako klizava, razmisljam da uzmem neku drugu masku...
Ma nemam pojma koja je bila,neka najtanja. Probao sam i Nilkin,ista prica. Racunam da su problem moje ruke jer svi hvale Spiegen. Nekad sam uzimao crne telefone pa nije vazno ali sam,Iphone 12pm, uzeo beli pa mi greota da ne bude u prozirnoj a nemam petlju da ga nosim bez futrole😁. Sad imam crni,sivi 13 pa sam uzeo koznu ali opet greota.

@DGoran baš zbog toga i oklevam da je uzmem jer iskreno mnogo mi je 20€ da dajem svaka 2-3 meseca ako žute brzo. Onda bolje da uzimam one Teracell, Comicell i sl. po 500 din. Do duše ja imam naviku da jednom u par dana prebrišem telefon i futrolu alkoholom, ne znam da li bi to pomoglo sa žuticom. Mislim da je stvar do materijala koji pre ili kasnije mora da požuti zbog hemijskih promena.

Takođe kao i ti jurim providne po prvi put, ranije sam uvek bežao od njih a sad mi na plavom Pro Maxu baš super izgledaju.

Nema nauke, hemijske reakcije su problem. Vidi, jedino sam ja imao tako izrazen problem,nisam cuo ni od koga drugog da je tako kratko trajalo. Pozutece,nema druge ali moze da traje mesecima pre toga. Ja nisam imao srece pa ih zaobilazim.

Ja ne znam zasto je meni Spiegen ,providna, pozutila za 2 meseca. Bila je original,kupio u Istyle-u. Sve mi zute jako brzo. Cinjenica da mi se znoje ruke ali ipak.
Imao sam spigen, ringke, nillkin i sve do jedne su pozutele u roku 6 meseci. Jednostavno taj providni silikon nema neku zaštitu od toga. Jedna mi je nillkin pocrvenela od crvene jakne posto sam držao telefon u džepu.

Verovatno cu popizdeti jednom pa cu ga nositi bez futrole.Nesto mi skupo davati 10€ za AC ali sam koznu platio kao i godinu dana AC pa ne vdim vise racunicu tj vidim je sve manje.

^ možda da probas nillkin nature, ima providna i neka kao da je malo zamućena. Jedino tu zamućenu da probas, možda neće zutiti. Nisam je koristio pa ne znam da li ce imati zutilo kao sto providne imaju.

Verovatno cu popizdeti jednom pa cu ga nositi bez futrole.Nesto mi skupo davati 10€ za AC ali sam koznu platio kao i godinu dana AC pa ne vdim vise racunicu tj vidim je sve manje.
Za sledeći fon onda AC i ne brineš. Znaš koliko mi je lakše evo dve godine sam gurao bez maske, telefon nijednom nije ispao. Kada sam ga mazio uvek je ispao, nervni slom. Sad kad ne pazim ništa, a mnogo je ugodnije za swipe i sve ostalo.

Da bi mi na kraju crkao telefon jer je probila voda :D

Sad drugi dan kako sam dobio 14Pro zakacim ga o tegometal. Nervirao se 7 dana, sad ga više i ne vidim.

Preporuka za Ringke Fusion X, koristim je nešto više od godinu dana na 11 pro, nije mrdnula, plaćena oko 20-25e. Pre sam imao Spigen Rugged Armour koja je očigledno promenila strukturu posle pola godine “telefon klizi u njoj”, original.

Prilozi

• 0A4B2EF3-5DB9-442B-B425-11CE87EEEEDA.jpeg
    0A4B2EF3-5DB9-442B-B425-11CE87EEEEDA.jpeg
    372.3 KB · Pregleda: 135
Za sledeći fon onda AC i ne brineš. Znaš koliko mi je lakše evo dve godine sam gurao bez maske, telefon nijednom nije ispao. Kada sam ga mazio uvek je ispao, nervni slom. Sad kad ne pazim ništa, a mnogo je ugodnije za swipe i sve ostalo.

Da bi mi na kraju crkao telefon jer je probila voda :D

Sad drugi dan kako sam dobio 14Pro zakacim ga o tegometal. Nervirao se 7 dana, sad ga više i ne vidim.
Ma meni ne ispadaju i ne razbijam ih ali mi se znoje ruke i uvek imam one sitne cestice po prstima a to mu dodje kao peskarenje po ekranu pa me strah😂😂😂. Oci bi mi ispale da imam onu ogrebotinu kao ti🙈

@Djilkosh_Ns kako si prošao po pitanju sitnih ogreobina s obzirom da ga nosiš bez futrole? Pretpostavljam da su lajsne na Pro modelima najveći problem i da su ogrebotine na njima najupadljvije.

Sa druge strane, drugar je na 14 Pro bukvalno posle par h nekako napravio ogrebotinu na ekranu, bez da je telefon grublje spustio na sto kamoli zakačio, udario i sl. Sve je to kockanje i ko je picajzla da mu svaka pecka smeta, mora nositi futrolu i staklo. Ko se samo plaši razbijanja onda AC i vozi.

Kako je ovo sad tema za maske, jel neko koristio mozda skroz bele maske (plasticne, kao ona gumirana plastika) i da li moze ostati bela na neku foru? :)

Ne ostaje farba uopšte od maski.

Te bele se uprljaju posle par dana i katastrofa izgledaju.
@Djilkosh_Ns kako si prošao po pitanju sitnih ogreobina s obzirom da ga nosiš bez futrole? Pretpostavljam da su lajsne na Pro modelima najveći problem i da su ogrebotine na njima najupadljvije.

Sa druge strane, drugar je na 14 Pro bukvalno posle par h nekako napravio ogrebotinu na ekranu, bez da je telefon grublje spustio na sto kamoli zakačio, udario i sl. Sve je to kockanje i ko je picajzla da mu svaka pecka smeta, mora nositi futrolu i staklo. Ko se samo plaši razbijanja onda AC i vozi.
Nemam ogrebotina na ivicama.

Pre dobiješ ogrebotine ako imaš maskice, zavuče se prašina između, a maske disu i prašina seta između.

Pozdrav, kupio sam na kp navodno original punjac 20w i adapter se nenormalno grejao pa cak i smrdeo na paljevinu. Placen je 20-25e Totalno sve izgleda kao original i kutija i adapter. To sam vratio i kupio original 3990 dinara, i adapter se isto greje bas dosta, mozda 10-20% manje. Da li je to normalno? Koristio sam huawei 40w i 66w i adapteri su ili hladni ili mlaki.
Inace telefon je 13 pro max u pitanju

Sad ću da otkrijem toplu vodu, ali probaj drugu utičnicu. Ja koristim taj originalni iz iStyle-a i samo je mlak. 13 pro je u pitanju

Hajde da se resi ta dilema oko punjaca ako neko moze neka neko slika originlni punjac i kutiju sa brojevima kodovima ko je kupio u ovlascenim prodavnicama

Evo originala koji se takodje greje.

Prilozi

• F6265822-C98D-4FDE-A45B-DFE334E90AD2.jpeg
    F6265822-C98D-4FDE-A45B-DFE334E90AD2.jpeg
    128.7 KB · Pregleda: 123
  • A881B7B3-E0B8-4D97-B506-CC8BC3AC789B.jpeg
    A881B7B3-E0B8-4D97-B506-CC8BC3AC789B.jpeg
    120.7 KB · Pregleda: 111
  • CAD1B1E8-4A06-437C-BEF4-689DC5B3FE64.jpeg
    CAD1B1E8-4A06-437C-BEF4-689DC5B3FE64.jpeg
    143.1 KB · Pregleda: 111
Nazad