Ima opciju miracast.Kako nema chromecast? Kako castujes onda YouTube?
Pa jeste ocajan, sta ce mi onakav browser bolje da ga nisu ni stavljali 😀. U principu sve su stvari bez kojih se moze, ali svakako nervirajuOčajan browser na TV-u, wtf? Dobro se neko još nije požalio da ima loš grafički čipset pa trzaju WebOS igrice... 😀 Panel ljudi gledajte, podršku, garanciju, sve ostalo rješavate sa android boxom od 50e ako ste baš picajzla.
Ne,graficka je isprvna.Testiran na kablovskoj,pc ,fire 4k max isto je i na aplikacijama sa tv... Da možda grafička ne baca lošu sliku
Da li si banding test upalio odmah pri paljenju TV-a ili si ga koristio neko vreme i pustio da se malo "razradi"? Imam isti model i pri samom startu i konfigurisanju app store-a, tj skidanju aplikacija se pojavljivao image retention i vrlo blagi banding i koji je nestao posle nekog vremena i na grey testovima panel deluje poprilicno da ne kazem perfektno cist.Ne,graficka je isprvna.Testiran na kablovskoj,pc ,fire 4k max isto je i na aplikacijama sa tv
Posle koliko vremena je nestao?pojavljivao image retention i vrlo blagi banding i koji je nestao posle nekog vremena
Čišćenje piksela ne treba raditi sam ako je sa panelom sve u redu jer mu se skraćuje životni vek. Pogledaj na netu, to svuda možeš da pročitaš. LG automatski to odrađuje posle 4 sata korišćenja i posle 2000h.Pixel refresh ne pre 120 sati rada .
Iskreno, kod mene nije inicijalno bilo bas tako lose kao kod tebe ali sto se tice vremena kada je nestalo, sta znam mozda posle 2 dana po par sati gledanja/testiranja, vrlo moguce 10 ili manje sati.Upalio tv odradio podesavanja pustio kablovsku i tu sam primetio odmah linije,pustio dalje testiranje i rezultati su tu na slikama,znaci tv je radio veoma kratko..Nisam siguran da li ce to vremenom da se promeni,mozda hoce a mozda i nece tj mozda ce biti jos gore...
Posle koliko vremena je nestao?
Kao sto rekoh nisam bas skroz u materiji oko LGa,pa mi svaka pomoc dobro dodje... Gledam za C2 su komentari i ocene korisnika gotovo maksimalniI novije proizvedeni C1 modeli bi trebalo da imaju EVO panel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari