Ima opciju miracast.Kako nema chromecast? Kako castujes onda YouTube?
Pa jeste ocajan, sta ce mi onakav browser bolje da ga nisu ni stavljaliOčajan browser na TV-u, wtf? Dobro se neko još nije požalio da ima loš grafički čipset pa trzaju WebOS igrice...Panel ljudi gledajte, podršku, garanciju, sve ostalo rješavate sa android boxom od 50e ako ste baš picajzla.
Ne,graficka je isprvna.Testiran na kablovskoj,pc ,fire 4k max isto je i na aplikacijama sa tv... Da možda grafička ne baca lošu sliku
Da li si banding test upalio odmah pri paljenju TV-a ili si ga koristio neko vreme i pustio da se malo "razradi"? Imam isti model i pri samom startu i konfigurisanju app store-a, tj skidanju aplikacija se pojavljivao image retention i vrlo blagi banding i koji je nestao posle nekog vremena i na grey testovima panel deluje poprilicno da ne kazem perfektno cist.Ne,graficka je isprvna.Testiran na kablovskoj,pc ,fire 4k max isto je i na aplikacijama sa tv
Posle koliko vremena je nestao?pojavljivao image retention i vrlo blagi banding i koji je nestao posle nekog vremena
Čišćenje piksela ne treba raditi sam ako je sa panelom sve u redu jer mu se skraćuje životni vek. Pogledaj na netu, to svuda možeš da pročitaš. LG automatski to odrađuje posle 4 sata korišćenja i posle 2000h.Pixel refresh ne pre 120 sati rada .
Iskreno, kod mene nije inicijalno bilo bas tako lose kao kod tebe ali sto se tice vremena kada je nestalo, sta znam mozda posle 2 dana po par sati gledanja/testiranja, vrlo moguce 10 ili manje sati.Upalio tv odradio podesavanja pustio kablovsku i tu sam primetio odmah linije,pustio dalje testiranje i rezultati su tu na slikama,znaci tv je radio veoma kratko..Nisam siguran da li ce to vremenom da se promeni,mozda hoce a mozda i nece tj mozda ce biti jos gore...
Posle koliko vremena je nestao?
Kao sto rekoh nisam bas skroz u materiji oko LGa,pa mi svaka pomoc dobro dodje... Gledam za C2 su komentari i ocene korisnika gotovo maksimalniI novije proizvedeni C1 modeli bi trebalo da imaju EVO panel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari