Više nije moguće odmah promeniti nosioca ugovora i dobiti status novog korisnika. Mora da prođe 30 dana od prekida ugovora. Danas proverio. U poslovnici su mi ponudili 4 meseca 50% popusta za obnavljanje ugovora - BOX 4.Slicno je bilo kod mene u stanu juce, zvao je operater zbog toga sto je od skoro moja zgrada dobila optiku, da ponudi net od 150/20, uz lepe reci kako žele da nas nagrade kao dugogodisnje redovne platiše, naravno da potpisemo novi ugovor na dve godine uz mesec dana za dinar 😅 inace stari ugovor ističe za 5 meseci, naravno da cemo sacekati i promeniti nosioca ugovora zbog beneficija 'novog korisnika'. Ranije su to radili, ako paket dobije povecanje brzine, to su pustali i starim korisnicima, secam se jos sa adsl paketa pre jedno desetak godina. Sada vise to nije praksa
Mislis vezano je za adresu pa ne dozvoljavaju? Jer recimo ako se sad vodi na oca, ja nikada nisam bio nosilac box ugovora i paketa, ne bi mi dozvolili na istu adresu i fixni?Više nije moguće odmah promeniti nosioca ugovora i dobiti status novog korisnika. Mora da prođe 30 dana od prekida ugovora. Danas proverio. U poslovnici su mi ponudili 4 meseca 50% popusta za obnavljanje ugovora - BOX 4.
Pa ti si srećan čovek. Možeš da biraš, što bi se cimao bez usluga i menjao nosioca ugovora kad i kod onih drugih možeš da dobiješ mesece gratis nakon završetka uo kod mts-a.Slicno je bilo kod mene u stanu juce, zvao je operater zbog toga sto je od skoro moja zgrada dobila optiku, da ponudi net od 150/20, uz lepe reci kako žele da nas nagrade kao dugogodisnje redovne platiše, naravno da potpisemo novi ugovor na dve godine uz mesec dana za dinar 😅 inace stari ugovor ističe za 5 meseci, naravno da cemo sacekati i promeniti nosioca ugovora zbog beneficija 'novog korisnika'. Ranije su to radili, ako paket dobije povecanje brzine, to su pustali i starim korisnicima, secam se jos sa adsl paketa pre jedno desetak godina. Sada vise to nije praksa :/
Mislio sam neki od tih 😅😅 u slučaju nužde, box zato što zbog raznih okolnosti svima nama znanih, i dalje nude ponudu koja se ne odbija sa cenom koja prosto tera firmu u minus, ali nama kao korisnicima cisto ekonomski gledano-odgovara. Niko vise ne nudi net+tv po toj ceni kad se uzme u obzir taj promotivni periodŠta će ti onda Box paket ako imaš sve te naloge na raspolaganju?![]()
![]()
Iskreno nisam pratio ponudu ovih drugih, nisam se nesto ni ukljucivao previše ni u box promocije jer ima jos 5 meseci, nego onako ovlaš čitajući forum vidim da moze i do 12 meseci za dinarPa ti si srećan čovek. Možeš da biraš, što bi se cimao bez usluga i menjao nosioca ugovora kad i kod onih drugih možeš da dobiješ mesece gratis nakon završetka uo kod mts-a.
Vezano za adresu ili broj telefona, ko će mu znati. Posle 30 dana i stari nosilac može da potpiše novi ugovor i dobije benefite novog korisnika.Mislis vezano je za adresu pa ne dozvoljavaju? Jer recimo ako se sad vodi na oca, ja nikada nisam bio nosilac box ugovora i paketa, ne bi mi dozvolili na istu adresu i fixni?
Mada ni 30 dana nije puno, 4g ruter i par naloga sa neta za orion, supernovu, eon, iris mogu da pokriju net i kanale tih mesec dana
Nisam to bio spomenuo, ali sada ne shvatam sta je mislio operater onda kad mi je pored ove obaveze koja istice za 5 meseci (a nakon sto smo odbili da produzimo odmah na jos dve, rekavši mu da ćemo sacekati da promenimo vlasnika ugovora) ponudio licno meni novi ugovor na dve godine uz 12 meseci po dinar na istu adresu? Naravno imamo samo jedan fixni. Bila mi smesna ponuda tada kao i sada 😅Vezano za adresu. Posle 30 dana i stari nosilac može da potpiše novi ugovor i dobije benefite novog korisnika.
Nisam to bio spomenuo, ali sada ne shvatam sta je mislio operater onda kad mi je pored ove obaveze koja istice za 5 meseci (a nakon sto smo odbili da produzimo odmah na jos dve, rekavši mu da ćemo sacekati da promenimo vlasnika ugovora) ponudio licno meni novi ugovor na dve godine uz 12 meseci po dinar na istu adresu? Naravno imamo samo jedan fixni.
Ne produžava se ugovorna obaveza, nastavlja se pretplatnički odnos koji se u svakom trenutku može prekinuti ili pretvoriti u UO po povlaštenim uslovima...Neko je ovde meni odgovorio da se sa MTS ne raskida ugovor ko sa SBB , ono unapred 15-30dana. Samo se odnese oprema i cao.
Kako se onda UO produzava po utomatizmu?
Odnosno ugovor o koriscenju usluga bi trebao da traje dok se ne raskine ali UO prestaje da vazi i ne moze sama da se produzi ukoliko mi ne potpisemo novih 24m.
Meni kad istekne ugovor od 24 meseca,ako ne bude nesto da mi odgovara odoh na drugu stranu,nemam nameru da nesto placam papreno,a da mogu da prodjem jeftinije."povlašćeni" uslovi = jedan mesec 50% popust 😂
Drugari,
zove li se 064733 odmah, ili se koristi kao poslednji adut u nadmudrivanju s mrskim neprijateljem? 😁
Možeš ih pozvati čisto da vidiš šta trenutno nude.Ističe za mesec dana.
Ako prvi put aktiviraš Apollon, onda ti je prvih mesec dana besplatno, pa posle se naplaćuje.Mene u petak veče oko 19h pozvala ženska osoba koja se nije predstavila da mi kaže kako imam sreće kao korisnik box3 paketa, imam mogućnost da koristim Apolon video servis sa ogromnim brojem sadržaja. Na pitanje da li će mene to dodatno da košta ona počinje da vrda, pa u početku ne plaćate ništa.Ovakav način navlačenja korisnika u opšte nije korektan, da su pozvali moje roditelje starije ljude oni bi lagano aktivirali servis misleći da su ga dobili besplatno.
Samo obavestiti ukućane da apsolutno ništa ne prihvataju, čak i da kažu besplatno je.Mene u petak veče oko 19h pozvala ženska osoba koja se nije predstavila da mi kaže kako imam sreće kao korisnik box3 paketa, imam mogućnost da koristim Apolon video servis sa ogromnim brojem sadržaja. Na pitanje da li će mene to dodatno da košta ona počinje da vrda, pa u početku ne plaćate ništa.Ovakav način navlačenja korisnika u opšte nije korektan, da su pozvali moje roditelje starije ljude oni bi lagano aktivirali servis misleći da su ga dobili besplatno.
Neka te prebace na fast profil manji je pingDa se nadovezem na ovu tuznu pricu. Da li je neko podnosio prituzbu na los ping/packet loss MTSu i koja mu je bila procedura resavanja prituzbe?
Drugi put ovog meseca podnosim prituzbu (jednom u poslovnici, jednom preko telefona), oba puta su istog dana zatvorili tiket kao resen. Naravno, nista reseno nije.
Posto imam jos dva meseca do isteka ugovora, mislim da mi ne vredi skupljati sve dokaze i slati RATELu (cak nisam ni siguran sta bih mogao priloziti kao dokaz a da iz MTSa ne mogu da diskredituju kao neosnovano, jedino da snimam apsolutno sve aplikacije u pozadini, da dokazem da sam na lan kablu, da su svi uredjaji raskaceni sa WiFi itd...)
Ako neko ima iskustva sa mrezama i bio ljubazan da mi objasni sta moze biti problem, posto MTS ocigledno nije voljan to da uradi...
Iskljucio sam mobilni sa WiFi da slucajno ne bude nekog nezeljenog protoka u pozadini, STB ugasen, torenti ugaseni, nista se ne skida u pozadini.
Simptomi su:
-lag/packet loss se desava u svim igrama koje sam probao, CSGO, Warzone, Fortnite i Escape from Tarkov (u ovom poslednjem me par puta diskonektovalo zbog lose veze, mozete zamisliti frustraciju)
-konektujem se u lobi, u pocetku bude odlican/normalan ping ~50-60 ms, nakon desetak minuta krecu oscilacije na 200+ms, nekad ima packet loss nekad ne.
-druga varijanta je da je ping ocajan cim se konektuem u lobi. Pomislio bih da je u nekim slucajevima los routing do servera, ali posto se desava i prethodno navedeno nisam bas siguran?
-ne znam da li je vezano za doba dana kad igram. Uglavnom igram uvece, mada mi se i u popdnevnim satima desava isto ponekad, ali redje.
Upravo sam probao CSGO, ping dosegao rekordnih 300+ms, parametri modema mi se cine OK?
Napominjem da godinu ipo dana nisam imao ovakve probleme.
Nisu ažurirali sajt u tom koraku gde pise da ima 85hd.verodostojno ti ono prvo. Specifikacije izabranog box paketa.Ne bih da pravim novu temu pa hocu ovde da pitam. Kada udjem na mts sajt i kliknem na "BOX>BOX 4 sa IrisTV>vise detalja( za Beli i Plavi paket) pise 250+ tv kanala 153hd medjutim kad idem da izaberem uredjaj tj telefon i onda tarifu box4, za plavi pise 200+kanala i 85hd a beli 250+ i 100hd, da li je to njihova greska ili nesto ne razumem ovde?
I mene ovo interesuje, koga ne mrzi a ovo ostvari nek napise iskustvoDa li i dalje vazi akcija 14 ili 18 meseci po 1rsd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari