Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^^не доноси ништа. Можда да питаш чланове којима савршено ради телефон а махом су емигрирали са другог форума на коме су исту пропаганду вршили па и форум упропастили.
Ја чекам за С21 фе па могу о утиску али по женином ништа ново не видим на А13.

@Stock доноси побољшања испод хаубе и нешто побољшане приватности. И сами су признали да је А13 више нафоградња А12.
 
A da možda i navedeš te članove koji vrše propagandu a emigrirali su sa tog drugog foruma a prethodno su ga uništili?
 
^нема потребе. Нисам навео ни име форума. Зашто, да ниси помислио да се ради о теби?
 
Ako hoćeš iskreno jesam pošto sam ja jedan od onih (istina malobrojnijih) kojima opet na svu sreću, telefon radi kako treba a koji je pisao na tom forumu i još uvek baš, baš povremeno napiše ponešto.

Pored mene znam još sigurno pet - šest ljudi koji su pisali i dalje pišu na tom forumu a imaju neki od modela iz naslova.

Zato i pitam jer je onako fer napisati na koga misliš...
 
Nova glupost na A13 - suzili su nekako ekran, previše praznog mesta ima sa leve i desne strane. Na A12 su brze postavke išle skoro do zakrivljenja ekrana, sada su pomerene ka unutra.
Već žalim što sam ažurirao telefon. Ništa novo i korisno dobio nisam. 😁
 
Na šta misliš kad kažeš previše praznog prostora (koliko je to previše)? Koja ti je rezolucija? Jel može screen bilo čega da bi možda mogli da uporedimo da nije do nečeg drugog - možda do same aplikacije?
 
Nije do aplikacije, sve je zbijenije u odnosu na A12. Ikonice su bile skoro do ivice, isto kao i procenat baterije i sat. Screenshot_20221029_133850_One UI Home.jpg
 
Jel koristiš WQHD+ ili FHD+?

I kod mene je razmak ali ne mogu da se setim kako je bilo ranije plus ja ne koristim UI - mada bih na prvi pogled rekao da je razmak možda, ali možda nešto manji...
 

Prilozi

  • Screenshot_20221029_135040_Apex Launcher.jpg
    Screenshot_20221029_135040_Apex Launcher.jpg
    128 KB · Pregleda: 89
Nije sve u dizajnu nove verzije androida, najmanji problem promeniti ikonice i izgled centra notifikacije da bi masa mislila kako je nešto novo.
90% promena su u pozadini, načinu rada, privatnosti, otklanjanju bagova (ili u mom slučaju implementiranju bagova).
 
Jel koristiš WQHD+ ili FHD+?

I kod mene je razmak ali ne mogu da se setim kako je bilo ranije plus ja ne koristim UI - mada bih na prvi pogled rekao da je razmak možda, ali možda nešto manji...
FHD+. Da QHD je isto. Nema veze, navikne se čovek, ali je glupost.
Takođe mi ne radi Xiaomi super wallpaper, stoji statična slika. Šta god pokušao isti đavo.
Sramota da Samsung nema tako nešto, nekada su bili lider u razvoju, sada su ih kinezi uveliko pregazili, a tek će da ih sravne sa zemljom za par godina. Moram bar 3 goodlock modula da instaliram da bih imao ono što MIUI ima stock. 😁
 
Pre bih rekao jedinstven, jer je jedina kockasta cigla na tržištu. 😁 A prelep - to je stvar ukusa. Meni je zanimljiv jer prvi put koristim ovakav telefon. Svakako mi je lepši od S20 Ultra. Ali prašina oko kamera......sačuvaj Bože.
 
^тв на коме је скоро све засновано на ботовању наводиш као релевантан извор?
Да уживаш у предностима ако је тако.
Како су неки овде истицали, задовољни корисници не долазе на форуме да се похвале.
Упркос тиме што су сами написали константно су на форуму, бране бренд, телефон, за који има много притужби и за који сами ми који га користимо знамо како је препун багова.
Желиш да кажеш да мањину треба следити?
Прелистај тему.
 
Bez dileme - telefon osetno brže i fluidnije radi na A13.
 
Pošto definitivno nemam više problema (ni na A13), pokušavao sam da ukapiram šta se desilo, sjetih se da sam izvadio drugu karticu, da ne može biti to uzrok većini problema? Baš ću vratiti karticu pa ću vidjeti kako će se ponašati u dual sim modu, jbt ispadosmo beta testeri za S23 seriju :D

Što se A13 tiče slažem se da radi odlično, fluidnije i dodao bih da je i bolja baterija, tj. SOT je tu negdje ali drain je primjetno manji.
 
Ja imam 2 sim, pa mi je jednom zabagovao. VoLTE ugasen, mreze od 2G do 4G, bez 5G opcije. Nije to nista novo, kroz nas i korisnike se peglaju nove serije.
 
Samsung S22+ posle ažuriranja na A13 i vraćanje na fabričko podešavanje, Google Play system update stoji na July 1, 2022 i ne nudi ništa novije. Kakva je situacija kod ostalih?
 

Prilozi

  • Screenshot_20221030_092142_Settings.jpg
    Screenshot_20221030_092142_Settings.jpg
    66 KB · Pregleda: 27
Sad proverio, i kod mene isto. S22 Ultra, ažuriran na A13, kupljen pre 4 dana.
Zbog čega mi iznad oznake za drugu karticu (e-sim kod Globaltela) stoji uvek slovo R, kao da sam u romingu? Plašim se da mi ne utiče na potrošnju baterije.
 
Poslednja izmena:
^ да ли постоји начин да се врати на А12? Не функционише ово добро.
 
^невероватно. Да се било ком другом бренду дешава ово исто питам се како би се тај бренд котирао.
Хвала у сваком случају.
 
Većina tako funkcioniše. Neko osnovno pravilo je da kad se instalira novina verzija Androida odradi se factory reset da sve legne.
Ja sam samo obrisao keš i odradio app booster i radi mi (skoro) sve odlično.
 
^ да ли постоји начин да се врати на А12? Не функционише ово добро.
Ako može, može preko odina. Skineš poslednji firmware za 12 i udri. Jedino što treba proveriti da li je moguće odraditi downgrade bootloadera, znam da je ranije uvek pisalo kada nema nazad
 
Treba da proveri sve to pre nego sto se baci na posao. Inace zeznut ce telefon hardcore...
 
Nazad
Vrh Dno