Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

^верујем али више верујем себи, поседујем телефон. Истина је да екран троши много, али има и светлијих екрана и трајање је дуже.
Нигде у упуству није назначено, користити телефон у тамном окружењу.
Телефон је добар, однос уложено добијено међу најбољим, али батерија квари утисак.
Препоручио сам ХР, мени се побољшала након тога.
Ради посао али није за одушевљење и похвалу.
И толико убеђивање како је телефон добар.
Био би одличан да је батерија бар мало боља.

^верујем али више верујем себи, поседујем телефон. Истина је да екран троши много, али има и светлијих екрана и трајање је дуже.
Нигде у упуству није назначено, користити телефон у тамном окружењу.
Телефон је добар, однос уложено добијено међу најбољим, али батерија квари утисак.
Препоручио сам ХР, мени се побољшала након тога.
Ради посао али није за одушевљење и похвалу.
И толико убеђивање како је телефон добар.
Био би одличан да је батерија бар мало боља.
Slazem se da je baterija mogla malo bolja.Ali ja ne vidim koji uredjaj je bolji u ovom cenovmom rangu.I jos dve stabilisane kamere pa to nema nigde

Комплетнијег нема за овај утрошени новац, бољег, хм... Добар је, да не спамујем више.

Комплетнијег нема за овај утрошени новац, бољег, хм... Добар је, да не спамујем више.
Kod Samsunga je tako.Baterika kod premium modela krace traje.Evo S22 ima jos goru bateriju a kosta vise.*** kome se to ne svidja mora na drugu stranu

Да ли су објавили када следи упдате на УИ 5?
Ништа не доноси али надам се неким побољшањима.
Помиње се термин следећег месеца или до краја године.

Да ли користите Гуд Лук апликацију?

Još uvek nemam relanu sliku koliko je hard reset povećao trajanje baterije, jer manje koristim telefon, ali kada pogledam 7 day graf, pre reseta sam imao bar 3 dana preko linije 100%, a evo sada, u 7 dana, varira između 60 i 80%. Dopunjavao sam telefon u kolima, pa ne znam koliko zaista procenata ostane na kraju dana, ali ova sedmodnevna deluje obećavajuće.

Razlog ove poruke nije baterija, već sinhronizacija preko BT, koja možda i ima veze sa dužim trajanjem baterije.

Pre reseta, završim trening, kliknem done na satu, ne pipam telefon (bude u rancu ili kolima), stigne mi notifikacija da su Connect i Strava preuzeli podatke.
Nakon reseta, potrebno je da udjem u Connect (koji bude na ekranu koji sam ja poslednji ostavio) i tek tada počne sinhronizacija, koja traje 10ak sekundi.
U oba slučaja se sat poveže na telefon čim udjem u BT domet.

Verovatno ce za S21 FE stici kad i za S20 FE

Je l imao neko problema sa zaštitnom stalima za s21 fe ova obicna koja imaju da se kupe po radnjama.Stavljam vec drugi put novo staklo i posto cesto vadom telefon iz zastotne maskcie kada sam kuci ili kada ifram igrice da se ne bi grejao dodatno redovno mi se staklo posle par puta napunicvazduhom ispod i posle nekog vremenaora da se zameni.Msm da cu sada staviti samo zastitnu foliju neku.

^има оно од ивице до ивице, фул лепак, одлично је. Али ако га стално вадиш и гураш и оно се отроши. Није сапун али опет се виде знаци трошења.

@somebody89 зато и питам. Нема С21 ФЕ на листа. Румори круже да стиже следећег месеца евентуално децембар.

^има оно од ивице до ивице, фул лепак, одлично је. Али ако га стално вадиш и гураш и оно се отроши. Није сапун али опет се виде знаци трошења.

@somebody89 зато и питам. Нема С21 ФЕ на листа. Румори круже да стиже следећег месеца евентуално децембар.
Do skoro nisam vadio telefon iz maske uopšte,ali sam skontao da kad igram wild rift se toliko zagreje sa maskom da mnogo vise baguje nego bez maske kada igram.I od tada kad god radim zahtevnije stvari ne koristim maskicu i od tad je počelo i staklo da mi se skida i puni vazduhom po ivicama.A ne koristim bas ni neku najprostiju masku

Prilozi

• Screenshot_20221026-180911_Chrome.jpg
    Screenshot_20221026-180911_Chrome.jpg
    139.4 KB · Pregleda: 52
Користио сам је раније. Није лоша. Сада Шпиген ругед силикон и стакло фул лепак (800 дин).
Не треба му много да се загреје.

Ova

Prilozi

• Screenshot_20221026_185750.jpg
    Screenshot_20221026_185750.jpg
    94.9 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20221026_185737.jpg
    Screenshot_20221026_185737.jpg
    199.9 KB · Pregleda: 48
Do skoro nisam vadio telefon iz maske uopšte,ali sam skontao da kad igram wild rift se toliko zagreje sa maskom da mnogo vise baguje nego bez maske kada igram.I od tada kad god radim zahtevnije stvari ne koristim maskicu i od tad je počelo i staklo da mi se skida i puni vazduhom po ivicama.A ne koristim bas ni neku najprostiju masku
Odlicna maskica, samo ove maske koristim na zadnja cetiri telefona (razlikuje se dizajn ledja ali u principu ista maska). Odlicna kopija Spigen maske a par puta jeftinija. Spigen je bolja ali ne par puta bolja i mislim da ne vredi razlike u ceni jer ova maska je stvarno kvalitetna.

Sto se tice zastite na ekranu, na zadnja tri telefona koristim hidrofolije i nemam problema sa odlepljivanjem zastitnog stakla. Naime ova gore maskica odlicno stiti ekran, obuhvata ivice ekrana i ako je staklo od ivice do ivice velika je sansa da ce ga ova maska podici.

Ja koristim najobicnije staklo i odlicno me sluzi.Od kako sam kupio fon 6 meseci nigde vazuh nije usao

Odlicna maskica, samo ove maske koristim na zadnja cetiri telefona (razlikuje se dizajn ledja ali u principu ista maska). Odlicna kopija Spigen maske a par puta jeftinija. Spigen je bolja ali ne par puta bolja i mislim da ne vredi razlike u ceni jer ova maska je stvarno kvalitetna.

Sto se tice zastite na ekranu, na zadnja tri telefona koristim hidrofolije i nemam problema sa odlepljivanjem zastitnog stakla. Naime ova gore maskica odlicno stiti ekran, obuhvata ivice ekrana i ako je staklo od ivice do ivice velika je sansa da ce ga ova maska podici.
Ma kada god skinem maskicu nekako se podigne staklo icsa svih strana je sada usao vazduh ono i to mi je drugo staklo .Bas razmisljam da stavim foliju sada

Не уклапају се маска и стакло. Ако је друго стакло онда маска није по тачној мери.

Koji telefon od Samsunga bi bio u rangu sa ovim po tehničkim karakteristikama (sve isto) i ceni, da je novijeg datuma (kao S21 FE ili mlađi) ali sa jednom razlikom, da prihvata microSD kartice?
S20 FE je stariji = manje apdejta...

Процени а52с. Није у рангу, није новијег датума, али немаш такав у понуди од Самсунга колико знам.
С21 фе није флагшип, није сјајан са батеријом, али је категорија за себе. Нешто што се може назвати "осакаћени" флагшип.

Процени а52с. Није у рангу, није новијег датума, али немаш такав у понуди од Самсунга колико знам.
С21 фе није флагшип, није сјајан са батеријом, али је категорија за себе. Нешто што се може назвати "осакаћени" флагшип.
Ili možda čak i bolji od regularnog S21. 😁
Nema sličnog telefona da je noviji i sa istim karakteristikama. Niti ima stariji model. S20 FE ne znam dal ima memorijsku, ali S20 FE će takođe biti dobar izbor još neko vreme. Ali samo 5G verzija.

Не може се нешто назвати врхунским ако није како треба. С21 фе је све само не флагшип а и озбиљан телефон. Узалуд све напредне функције ако је батерија таква каква је на њему. Нема жеље за хејтом, не би купио телефон у супротном, али ово је реалност.
Батерија није добра и то квари целокупан утисак који би у супротном био фантастичан.

S20 FE 5G mi je bio prvobitni izbor (nakon što nisam uzeo M52) ali onda vidim ljudi kažu "ovaj je iz 2020, S21 FE će imati duže apdejte..." uporedih ta dva (S20 i S21) i sve je ok samo što su na novijem izbacili slot za mem. karticu, totalno nelogično.
Flagšip ne bi ni uzimao pre svega jer mi se ne daju te pare na telefon a koliko vidim njima baterije još kraće traju nego "slabijim" telefonima.
Aj. pogledaću A52C mada sam do sad izbegavao A seriju (verovatno zato što ima 250 modela).

Превелика је разлика између А52с и С21 фе. Лично бих ишао на С21 фе опет, недостатак здраве конкуренције је погубан, не могу да се пореде та два телефона. Ако није баш толико неопходна проширива меморија.

Nedostatak mem. kartice je deal brejker. Muke sa prethodnim telefonom koji je nema su me naterale da duvam i u jogurt, osim toga spašavanje podataka, slika isl. je mnoooogo lakše kad ih telefon snima na karticu.
Dostupan je i model sa 256GB što je dobro, ne savršeno ali ok, međutim taj košta 700€ dok je S20FE 5G osnovni model oko 400€ i može mem.kartica do max 1TB (stavio bi 128GB) ili opcija S20FE 5G 256GB ~ 470€ + 128GB kartica (može čak i manja, na 64GB stane puno slika i muzike).

Ma tako će i biti, S20FE 5G i to je to, nema previše izbora. Prebacujem se na tu temu da vidim kako naći model sa snepdragon-om...
Hvala na pomoći.

Stize polako OneUI 5 i na S21 FE. Overall, po meni telefon odlican.

^ најавили за крај новембра, децембар. Нека промена?

Nazad
Vrh Dno