insha
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.10.2016
- Poena
- 80
Ne za prepaid i postpaidJel ta nova app samo za postpaid?
Ne za prepaid i postpaidJel ta nova app samo za postpaid?
Zasta je onda?Ne za prepaid i postpaid
Nasao i ja,ali osim sadrzaja koji imam ne vidim nista specijalno i korisno, a sto nemam u ovaj trenutnoj.Za android još ne vidim da je izašla? Ili sam slep. Slep našao sam je.
Ne nema, obična je kao i ostali operateri što imaju. Platiš šta treba, podesiš i to je to. Vizuelno mi lepše izgleda, šteta što bar TV nisu ubacili.Nasao i ja,ali osim sadrzaja koji imam ne vidim nista specijalno i korisno, a sto nemam u ovaj trenutnoj.
Pa za placanje moze i preko ove...Ne nema, obična je kao i ostali operateri što imaju. Platiš šta treba, podesiš i to je to. Vizuelno mi lepše izgleda, šteta što bar TV nisu ubacili.
Nešto eksperimentišu sad videćemo šta, oni to znaju.Pa za placanje moze i preko ove...
Bilo bi ok da sve mogucnosti iz prve ubace u ovu drugu,narucito da imamo pristup svim brojevima.Nešto eksperimentišu sad videćemo šta, oni to znaju.
Da, a kad preko sim kartice staviš nekoga na čekanje, može se čuti gospođa koja kaže "molimo vas da sačekate" na srpskom i engleskomДанас сам случајно причао преко апликације са другом и провалио да када га ставим на чекање, њему се чује она музика као кад вас оператер стави на чекање. 😂😂😂
Ja sam na freepaidu i ulogovao sam se na dva broja,a to sto prica lik iz CC i ne zna, to me ne cudi,nije im prvi put.Невероватно је колико то све лоше ради. У старој апликацији не могу да уплатим кредит, када унесем број не иде даље а у новој апликацији не могу да се региструјем односно улогујем. Контактирао сам подршку пре недељу-две дана и рече ми неки лик на чету да је апликација само за постпејд а лепо у ”апп стору” пише да је и за постпејд и за припејд. Дошло ми да му кажем, дечко где радиш ти уопште.
Не живим у Србији и имам њихов број као есим на Ајфону 13 про. Ок је све радило до сада и супер ми дође да само активирам есим када сам у Србији, надам се да ће испеглати апликацију, али генерално са нашим апликацијама увек неки проблеми.
Ja nemam sim već koristim broj preko aplikacije. Za Sim može preko koda. Za aplikaciju izgleda ne može...Imas u njihovoj app da ugasis poziv na cekanju.
A mene zanima kako sad u novoj app gledati TV ?
U aplikaciji treba iskljuciti prijem poziva preko aplikacije.Može li nekako da se na APLIKACIJI, ne na simu, isključi druga linija odnosno call waiting? Dakle da kada sa nekim razgovaram da ako me neko zove dobije znak zauzeto a ne da meni zvoni kao druga linija. Pitao sam njihov support preko chata i ne znaju🤦.
JaJel neko danas jos imao problem oko 15h da uspostavi poziv?
To je do tvog telefona , zvuk radi uvelicanje slike okreni telefonKakva glupost, vracam se na staru app.
Na staroj app radi tv, ali nema zvuka i ne moze da se uvelica slika.
Kod mene zadnjih mesec dana dosta stvari ne funkcionise kako treba, rastanak jako blizu.
Jao, meni nista nije jasno. Ja ovaj globaltel koristim samo kao sekundarni broj za neke povremene pozive u vezi nekog posla koji trenutno obavljam. Uzeo sam taj broj zato sto na telefonu iPhone XR vec imam iskoriscen prmarni sim za privatni broj i eSim za poslovni broj. Dakle ovaj globaltel koristim preko aplikacije koja se zove globaltel. Postoji i aplikacija MOJ globaltel za koju ne kapiram cemu sluzi, ali sam probao da je instaliram i kada unesem svoj broj telefona koji imam dobijem poruku da taj broj nije u SIM varijanti. Koliko ja razumem to Moj Globaltet je nesto za pracenje troskova i slicno, a GLobaltel je aplikacija preko koje se obavljaju pozivi ko nema sim. Da li sam dobro razumeo? Ako jesam, moje pitanje je sledece. Hocu, ako je to moguce, da iskljucim call waiting, odnosno da kada razgovaram preko globaltel broja, onaj ko me zove dobije poruku da sam zauzet, a ne da mi zvoni kao drugi broj u slusalici. Iz globaltel support-a su mi rekli, preko njihovog chat-a na sajtu, da ukucam *100# pa preko toga da mogu da ukljucim/iskljucim. Medjutim taj kod kod mene u aplikaciji ne prolazi. Moja pretpostavka je da kod radi SAMO za SIM VARIJANTU. Ako je tako, a najverovatnije jeste, moje pitanje je da li je i kako moguce ovo uraditi za broj kojis e kosriti preko aplikacije?U aplikaciji treba iskljuciti prijem poziva preko aplikacije.
Meni i nova aplikacija radi normalno i tv i sve ostalo, na androidu 12.
Dzabe kontrola,bolje da omoguce da moze i da se poziva sa bilo kog broja.Verovatno su zeleli da daju mogucnost kontrole vise brojeva, postoji opcija "dodaj nalog".
Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom.Dzabe kontrola,bolje da omoguce da moze i da se poziva sa bilo kog broja.
Nažalost ne postoji ovakva opcija u aplikaciji.Može li nekako da se na APLIKACIJI, ne na simu, isključi druga linija odnosno call waiting? Dakle da kada sa nekim razgovaram da ako me neko zove dobije znak zauzeto a ne da meni zvoni kao druga linija. Pitao sam njihov support preko chata i ne znaju🤦.
Kada cete malo ispeglati i dovesti u red staru aplikaciju?Nova aplikacija Moj Globaltel je tu za postpaid, ali i za prepaid korisnike koji žele samo da rukovode svojim nalogom/paketima/tarifom.
Stara Globaltel aplikacija je namenjena samo za prepaid korisnike.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari