Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Odo da se raspitam za raskid, više su postali dno sve ću im platim penale i da ih moje oči ne vide.
Trebalo bi da si u pravu, koliko smo svi odavno obavešteni. Nemam više živaca.Zar ne bi trebalo da bude bez penala raskid, kad se menja programska šema sa njihove strane ili to važi samo za promenu cene paketa?
Ako te neko uslovi da plaćaš godišnje 38 miliona evra naknade za nešto što si do sada plaćao 3.5 miliona evra, ako rešiš da raskineš takav ugovor, da li se ti možeš smatrati nenormalnim ili taj koji te je uslovio na takav način?Nisu normalni definitivno
mislim da ćeš morati da nadoknadiš razliku. bilo je ranije reči o tome u temiTo sada znaci da ja mogu da prekinem ugovor bez penala jer su promenili programsku semu?
Iako sam uzeo 10 meseci po dinar?
Ne bi trebalo. Aj neka neko napise ko ih prvi kontaktira. Ja bi da raskinempodsećanje u vezi EON-a:
![]()
SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)
Samo sreća. Ja sam dao nalog ćaletu i tako gleda sport godinama. Koliko kosta to zadovoljstvo?forum.benchmark.rs
mislim da ćeš morati da nadoknadiš razliku. bilo je ranije reči o tome u temi
Uprkos tome sto su oni prekrsili ugovor?podsećanje u vezi EON-a:
![]()
SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)
Samo sreća. Ja sam dao nalog ćaletu i tako gleda sport godinama. Koliko kosta to zadovoljstvo?forum.benchmark.rs
mislim da ćeš morati da nadoknadiš razliku. bilo je ranije reči o tome u temi
Pa nisu izbacili te kanale namerno da bi naskodili svojim korisnicima nego im vlasnik trazi 10 PUTA vise novca. Ako je litar mleka 1500din jel treba da je sramota tebe sto neces to da platis ili firmu koja prodaje po toj ceni?
Slažem se sa tobom isto ne želim da plaćam nešto što ne gledam.Pa nisu izbacili te kanale namerno da bi naskodili svojim korisnicima nego im vlasnik trazi 10 PUTA vise novca. Ako je litar mleka 1500din jel treba da je sramota tebe sto neces to da platis ili firmu koja prodaje po toj ceni?
Možda grešim, ali to što oni pišu mi ne deluje da je istina. Kad bi se gledao samo broj kanala, mogli bi jedan da ponove trocifreni broj puta. Piši efektivi, pa javi šta kažu.Odgovorili mi na FB "kako se broj kanala nije menjao" oni ukinu, a ubace bezveze da nadomeste i time mora se plaćaju penali
Izgleda da nije tako,imam uslugu Eon van mreze porodicni + sport paket i na primer nemam rts kanal nijedan,bilo mi je cudno ali eto .Pa zar nije bilo price da svaki pruzalac tv usluga mora u svojoj ponudi da ima kanale sa nacionalnom frekvencijom?! Suludo je da neko ko plaća tv nekom provajderu nema kanale koji su u etru i koji se ne plaćaju!!!
Nemam vremena da bi se time joa bavio ako treba platiću, al da ih više moje oči ne vide.Možda grešim, ali to što oni pišu mi ne deluje da je istina. Kad bi se gledao samo broj kanala, mogli bi jedan da ponove trocifreni broj puta. Piši efektivi, pa javi šta kažu.
Romantični i nikad shvaćeni SBB opet su ugnjetavali kao za Premijer ligu 😂Pa nisu izbacili te kanale namerno da bi naskodili svojim korisnicima nego im vlasnik trazi 10 PUTA vise novca. Ako je litar mleka 1500din jel treba da je sramota tebe sto neces to da platis ili firmu koja prodaje po toj ceni?
Nemam vremena da bi se time joa bavio ako treba platiću, al da ih više moje oči ne vide.
Evo prepiske ko ne veruje.
1. Da naplaćuju se. Imaju pravo, naplaćivali su se.Ajde ozbiljno i bez insinuacija i priktiveno-prenesenog nagovestavanja...
Da li se tv kanali koji imaju naocionalnu pokrivenost naplacuju kablovskim operaterima ili ne?
Koliko se secam kad su onomad htei da im se placa za njihove kanale i kad su poizbacivali kablovski operateri iz svoje ponude (tad sam bio U RV) ubrzo su vraceni jer je receno da kanali sa nacionalnom ponudom NEMAJU pravo naplacivati reemitovanje na kablovskim servisima jer su javni, besplatni u etru ...
Da li ima neko zaista upucen u problematiku da nam ovde razjasni da li mozemo raskinuti ugovore bez penala jer su oni zaista znacajno promenili svoju programsku semu.
Evo ja GLEDAM Tv Prva i B92 i ja hocu da ih imam u svojoj ponudi i iako mi NIJE PROSAO NI PRVI MESEC ja cu raskinuti s njima sve i otici na Orion i SN ili MTS i SN ponovo...
Hajde da ne zalazimo u "pirvatne" stvari, u navike, zelje, afinitete prema necemu vec da razjasnimo sa sigurnoscu da li se moze bez penala raskinuti ili ne?
Naravno da nećeHoce li smanjiti pretplatu onda? Novi kanali mi ne trebaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari