Mislis na color banding? Rekao bih da je kvalitet videa malo losiji. Mozes za svaki slucaj da pogledas neki banding test na youtubu.Da li znate zasto imam ove linije. Crtani je upitanju, na mracnom nebu se vide linije
Mislis na color banding? Rekao bih da je kvalitet videa malo losiji. Mozes za svaki slucaj da pogledas neki banding test na youtubu.Da li znate zasto imam ove linije. Crtani je upitanju, na mracnom nebu se vide linije
Imam ovo cudo vec 10 godina. Kao da je 5l, nikako da se potrosi. Ko god zna da imam, pozajmio je od mene.Sa cime odrzavate/brisete/cistite OLED ekran ?
Isto i meni. Filmmaker mi je najruznije sto sam probao. Zuto kao da je neki stari vestern film. Ne znam zasto se to vecini svidja, ali meni licno ne. Standard mi je najbolje, uvece samo malo smanjim svetlinu.Filmmaker je nama jako žut. Podesili smo standard. Isto je muž gledao hdtv Vinsenta i slika je bila odvratna. Na kraju smo stavili standard isključili eko i smanjili malo osvetljenje i uključili motion da ne bude da secka.
Svaka slika izgleda bolje na OLED, uključujući i SD. Takođe, OLEDi uglavnom imaju mnogo bolje algoritme za procesiranje slike, a ti algoritmi više dolaze do izražaja što je source lošiji.Pa valjda ima neke razlike izmedju obicnih 4k i OLEDA i na kablovskoj?
Smanjujete standardno osvetljenje ili Oled pixel osvetljenje. Vidim da ovu drugu opciju zakuca na 100 cim je HDR sadrzaj. Meni je Filmmaker isto zut nekakoIsto i meni. Filmmaker mi je najruznije sto sam probao. Zuto kao da je neki stari vestern film. Ne znam zasto se to vecini svidja, ali meni licno ne. Standard mi je najbolje, uvece samo malo smanjim svetlinu.
Inace mislim i da je oled prica malo preduvana, nije to bas tako sve sjajno kako se tu pise i prica na yt. Daje on prelepu sliku, na nekim test snimcima na yt, ali realno to se pogleda u radnji pre kupovine, a kuci se gleda najvise 720p ili 1080p jadni kanali sto dobijemo od distributera. Netflix, hbo max jos boze pomozi
Imate li televizore u boji?samo je boja razlika
Verzija od 42 inca ne postoji za EU trziste?
Kako ne postoji? Nase prodavnice ga prodaju. KP ga prodaje.
Ocigledno sam ja nesto zabagovao... kada sam pretrazivao, izbacivao mi je i LG sajt gde sam video da ima od 48". Moguce da sam ja pogresio u pretrazi... sada ih nalazim.Ima ga recimo prodavnica na G za malu cenu od 150K.
Sta ce ti energy saving?E svasta , juce sam naisao na YT : The Best TVs You Can Buy Are Banned in the European Union?!
Svasta, prosto se plasim da preuzmem sledecu nadogradnju softwera, samo mi fali jos da onemoguce promenu Energy saving i mogu da se slikam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari