ako misliš na podešavanje slike to bukvalno namestiš kako ti odgovara, ne vidimo svi isto tako da je najbolje da sam podesiš...
Da na LG je filmmaker sasvim solidan mada treba čačkati i podesiti po nahođenju za filmski sadržaj i sport. Na Sony oled slično mada Sony "out of the box" kažu da je precizniji.Ja malo cepdilacim, juce pustio neke klipove, perverzija kako izgleda. Stavio ga samo u Filmmaker mod i to je to.
Kako moze ulazak u servisni meni I ako ne menjaš nista i da izgubiš pravo na garanciju? Kako oni mogu to da vide da si ulazio tamo?Preko web browser-a se pristupi
http : //webosapp.club/instart/
Posle toga standardno 0413 i voilà u servisnom meniju ste.
Kursorom se spusti na 12. OLED (kod C1 se nalazi pod ovim rednim brojem) i tu su podaci o panelu
Preporuka: odmah po ulasku u servisni meni fotografisati sva podešavanja i podatke, vrlo lako je moguće slučajno promeniti neku stavku... posle toga većina neće znati da vrati podešavanja - i to znači da TV ide u servis!
Prilično je ozbiljna stvar ulazak u servisni meni - ne zaboravite da to radite na svoju odgovornost i verovatno gubite pravo na garanciju!
Pa reče da ako samo udjes da je ozbiljna stvar i da gubiš pravo na garanciju sto zvuči kao glupost.Vjerovatno je mislio da ukoliko nešto čačneš i ne znaš posle šta si dirao a obratiš se servisu - gubiš garanciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari