Plus aplikacija +Tv a to nema niko , za mene i moje prijatelje to vredi dosta da se zazmuri nekadDobri su i zbog freepaid-a,to nema niko,a ideja je odlicna.
Plus aplikacija +Tv a to nema niko , za mene i moje prijatelje to vredi dosta da se zazmuri nekadDobri su i zbog freepaid-a,to nema niko,a ideja je odlicna.
To isto,bas sam je koristio letos.Ostavio fizicku karticu kuci i u HR stavio bonbon broj koji godinama koristim kupio flat net i primao pozive i zvao kao da sam kod kuce.Ali da trebaju da se srede trebaju,kompletno.Plus aplikacija +Tv a to nema niko , za mene i moje prijatelje to vredi dosta da se zazmuri nekad
cuti da ne bude gore zavrsava posoTo isto,bas sam je koristio letos.Ostavio fizicku karticu kuci i u HR stavio bonbon broj koji godinama koristim kupio flat net i primao pozive i zvao kao da sam kod kuce.Ali da trebaju da se srede trebaju,kompletno.
To sam prvo proverio sinoc.@jason13 To bi trebalo da stiže odmah. Kada sam ja uzimao stiglo je sve odmah na mejl. Vidi da nekim slučajem nije otišlo u spam folder, a ako nije zovi ih.
Kada ce to biti?Kada SBB otvori Telemach mobile, a najverovatnije ce sa 5G licencom kad dobiju
Zar ne rekoše 5G štetan?Kada SBB otvori Telemach mobile, a najverovatnije ce sa 5G licencom kad dobiju
Verovatno sledece godine, apsurdno je da Jos odlazu, 5G u CG vec poceo preko One, bivseg TelenoraKada ce to biti?
Trebala, eto sve se ceka, odlaze, navodno jer prva 3 operatera su provajderi svih usluga, ne treba im Jos jedan, kao visak je. Medjutim za sve ima mesta, SBB ima dosta korisnika i bez toga, tako da bi ovo samo upotpunilo uslugu i privuklo nove korisnike, cega se i boje ostali, tj dolaskom SBB/Telemach mobilne usluge ce biti daleko povoljnije, barem tako rade u ostalim mobilnim mrezama u regionu. Kod nas u HR su Jos na pocetku, trebalo im je vremena za neke stvari da uvedu ali sad to radi bez problema, jedino sto je podrska malo zeznuta@insha Misliš ako dobiju. I zar aukcija za 5g licence nije trebalo da se održi polovinom ove godne?
Dal je, dal nije, koristi se u celom svetu, neizbezno jeZar ne rekoše 5G štetan?
Ko je rekao, ovi isti sto kazu i da je zemlja ravna?Dal je, dal nije, koristi se u celom svetu, neizbezno je
malopre kupih e-sim za kolegu iz inozemstva, mail stigao posle 5 sekundi...Ja sinoc na sajtu uzeo nov broj sa opcijom izdavanja e-sima.
Naravno, novac odmah skinut sa kartice, stigla odmah potvrda na mail.
Evo posle skoro 12 sati nakon kupovine, QR i dalje nije stigao na mail.
Ne moze kod nas nista da radi kako treba... Ali to je zato jer zaposljavaju ljude koji su do juce "prodavali pljeskavice" na kiosku, zato nam je sve tako kilavo.Evo meni se još uvek niko nije javio niti mi je stigao mail. Zvao ih opet jutros ali preko call centra ne mogu ništa završiti. Sad će dva dana kako čekam e-sim da dođe na mail.
Можда живиш на локацији гдје те константно пребацује са 3г на 4г, а то је мени јело батерију када сам био код друга на селу.Meni najveci problem u zadnjih mesec dana njihova mreza koja mi jede bateriju, od jednom je samo krenulo 👻. Mislio da je neka app, softver i pre dva dana stavim drugu karticu(Mts) i skontam da je do njih.
Klasika, i dalje mi niko ne odgovara a sad se i na call centru niko ne javlja.Ne moze kod nas nista da radi kako treba... Ali to je zato jer zaposljavaju ljude koji su do juce "prodavali pljeskavice" na kiosku, zato nam je sve tako kilavo.
Imam ja esim ako ti treba?Klasika, i dalje mi niko ne odgovara a sad se i na call centru niko ne javlja.
@Globaltel Support bukvalno me je blam za vas - da nešto što sistem treba sam da odradi u sekundi - ne odradi.
P.S. - ''super'' početak u Vašoj mreži.
Jel ta nova app samo za postpaid?U novoj moj globaltel aplikaciji sa play store kada se prijavim sa brojem izloguje me iz Globaltel VOIP aplikacije i kada se ponovo prijavim, pojavljuju mi se svi moji brojevi duplo koje imam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari