To niko ne može da pohvata.Vidim da se pojavio Xiaomi 4 Lite kao noviji uređaj i vidim da nema HEPA filter već neki kao njihov bolji. Ima li ko iskustva sa njime i kakav je poredeći ga sa Mi 3C i 3H?
Neko će me ispraviti ako nije tačno, ali čini mi se da je bilo reči negde da kad uređaj prestane da se prodaje, još par godina moraju da se obezbede rezervni delovi za njega, a filter bi trebalo da to jeste.Mene sad brine situacija vidim da ima da se kupe Xiaomi 4 Filteri. Dal ce da prave i dalje filtere za h3 / c3Ili su ovi 4 kompatabilni sa h3 ?
Pa valjda nece da nas teraju da kupujemo nove uradjeje zbog filtera, al to moze da se desi ako xiaomi odluci da vise ne proizvodi isteNeko će me ispraviti ako nije tačno, ali čini mi se da je bilo reči negde da kad uređaj prestane da se prodaje, još par godina moraju da se obezbede rezervni delovi za njega, a filter bi trebalo da to jeste.
Nije isto dugmeI ovaj koji se pali na tač ima dugme pozadi 😁
Brat je uzeo taj za ogromnu dnevnu sobu i prezadovoljan je. Ne verujem da u cenovnom rangu ima bilo sta i slicno tome.Pozdrav, šta mislite da li se isplati uzeti XIAOMI MI air Purifier 4 Pro za 30k din, video sam ga na nekoj akciji, pa se dvoumim da li to ili nešto drugo uzeti za taj novac ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari