Ja sam uzeo 12KGTA za 55m2 nadam se da ce moci isto tako da grijeMeni je sa Ln35 dnevna potrošnja od 2 do 2.5 Kw dnevno a držim non stop 23 stepena u stanu od 70 kvadrata. Naravno nije svuda 23 stepena, u ostalim sobama je 21-22.
Sada DA ali kako zima bude odmicala i temperature sve niže neće moći. Predpostavljam da taj prostor nije izjedna već na dve tri prostorije. Ako je prostor jedna prostorija onda uz izolaciju mislim da je moguće. Na osnovu iskustava sa nekog Bugarskog sajta, ta klima bez problema greje garsonjeru 35 kvadrata celu zimu.Ja sam uzeo 12KGTA za 55m2 nadam se da ce moci isto tako da grijeCeka se instalacija
Stan je na moru i tempererure su pretezno zimi od 2-7 stepeniAko je dobra izolacija i stan biće dovoljna ali ako je kuća biće slaba na minusima oko -3C i kada je velika vlaga i bude čestih defrosta. Na većim minusima klime bolje rade jer je suvlji vazduh, osim ako niste blizu neke reke pa je vlaga inače veća.
Lg je predviđen za grejanje do -10.Da li tebi treba klima za dogrevanje ili aktivno grejanje.Da li bi u obzir došla klima drugog proizvođača?Što se tiče Bergen kron18 i tu postoji bolje rešenje što se tiče pouzdanosti i cene uređaja.Ima li neko iskustva sa Bergen Kron Premijum 18k klimom?
I možete li mi reći koja je best buy od ova 3 modela 12k:
Gree eco+ pular
LG S12EQ
Hisense Hi Nano
?
Hvala
Ima li neko iskustva sa Bergen Kron Premijum 12
k klimom?
I možete li mi reći koja je best buy od ova 3 modela 12k:
Gree eco+ pular
LG S12EQ
Hisense Hi Nano
?
Hvala
Za dogrevanje, ali ako bi nestajalo gasa i za grejanje, ali samo do 15 kvadrata prostora.Lg je predviđen za grejanje do -10.Da li tebi treba klima za dogrevanje ili aktivno grejanje.Da li bi u obzir došla klima drugog proizvođača?Što se tiče Bergen kron18 i tu postoji bolje rešenje što se tiče pouzdanosti i cene uređaja.
Gledao sam ove modele:Moze li mala pomoc pri izboru, trebam kupiti jos jednu klimu majci za radnju koja se nalazi u Zvorniku(Rep.Srpska). Lokal je 22m2 iz komada neke razmjere 3x6,5 . Sad se grije na ON/OFF klimu mnogo staru i odlucili smo je promjeniti.
Lokal se nalazi izmedju drugih lokala i ima samo jednu vanjsku stranu kompletnu u izlogu(staklo) bez ikakvih punjenja argona i sl.
Koju 12sku preporucujete, ima tu finih minusa u jakoj zimi. Radno vrijeme je od 07:00- 16:00.
Mitshubishi i Fujitsu su prije svega izbor.
Ako si predvideo da za klimu daš 80k dinara onda pogledaj Fujitsu KMCC12 ili KMTA ona košta oko 75k.Za dogrevanje, ali ako bi nestajalo gasa i za grejanje, ali samo do 15 kvadrata prostora.
A za Kron sam pogrešno napisao i on je 12ka.
Da li biste pre dali 60000 za eco pular 12 ili 80000 za Kron Premijum 12?
Vredi samo ako ima i-feel funkciju..Ako neko ima takvu situaciju sličnu kao kod tebe pa da ti kaže da li vredi montirati klimu u hodnik.
Pomagajte ljudiPozdrav ljudi. Potreban mi je vaš savet. Razmisljam o uvođenju inverter klime rasi grejanja. Što se tiče hlađenja, praktično nije ni potrebno. Zanima me koja bi vaša preporuka bila i gde postaviti klimu. Pretpostavljam da bi dve od 12 bile rešenje. Da li bi imalo smisla negde stavljati od 18 u ovo slučaju? Inače, pogledao sam neke Midea, pa bih verovatno njih, jer bih probao nsa nekima do 600e recimo. Kuća ima izolaciju. Levo sam precrtao sa grafitnom olovkom jer se tu nalaze vrata i hodnik za drugi sprat. Hvala.
Pogledajte prilog 358283
Kad je montiram, onda cu se baciti na istrazivanjeTa klima ima senzor prisutnosti pogledaj u podešavanjima kako radi.Kad nema nikog u prostoriji greje manjom snagom i kad ste opet u sobi greje kako je podešeno.Pogledaj u podešavanjima to može i da se isključi ukoliko ti ne treba takva kontrola klime.
Biraj između KMTA i Daikina.Treba pogledati šta kaže Eurovent i tablice kapaciteta.Fujitsu zavrti kompresor kad je hladno ne štedi ga.Može i Daikin lepo da greje.Treba uporediti pa šta je bolje to kupi.Definitivno biraj između Japanskih proizvođača Daikin,Mitsubishi,Fujitsu i ostalih koje sam izostavio.Gledao sam ove modele:
ASYG12KPCA
ASYG12KMTA
Daikin Inverter serie ECOPLUS SENSIRA 12000 Btu FTXF35C/D
Moze i Daikin
Sram te bilo ! Sebi makinu a majci valja bilo šta.
Nudi mi se neki Azuri supra kazu ok ? Ja bih opet mozda Japanca.
😂😂😂Sram te bilo ! Sebi makinu a majci valja bilo šta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari