Korektno napravljeno nema šta. Kretanje je fino rešio stvarno, oseća se svaki korak a kamera ne klacka suludo ko što je to bio slučaj u pomenutom S.T.A.L.K.E.R.-u.
Možda je S.T.A.L.K.E.R. inspired kako si napisao, premda meni ne deluje tako, jer za to ipak nije dovoljno da iz prvog lica postaviš vojnika u šumu i ubaciš malo ruskog jezika. Ne dopada mi se kako je postavio ruke, ali to nije ništa novo. U većini igara ovog tipa ruke i puška su nasađene dosta kruto i za nijansu dalje od kamere nego što bi trebalo. Šta znam, valjda svi misle da ja bitno da se puška dobro vidi! 😝 Što se tiče animacija oružija ovo mi izgleda samo osrednje iz više razloga. Jedna od bitnijih stvari je i to što nema propratnih mikro varijacija, a to je ono što najčešće fali. Promena okvira bi trebalo da bude svaki put za nijansu drugačije animirana, jer to su detalji koji daju šmek igrama iz prvog lica. Takođe mi je totlano bezveze što je u ovakvim igrama puška uvek na gotovs u prvom planu čak i kada karakter uđe u puni sprint. U realnosti toga nema, naravno. Fora bi bila da je karakter sam spusti niže kada trči, ili recimo kada nije primetio neposrednu opasnosti u okolini, ili nije krenuo u akciju. Ovo se takođe može iskoristiti i kao propratni RPG element. Recimo awareness osobina, iil reflexes, koja ukoliko je veća karakter brže reaguje i teže ga je uhvatiti nespremnog. Pucnjava iz trka bi takođe žestoko trebalo da utiče na preciznost, što je još jedan od momenata koji se nešto ne sećam da sam video u igrama. Nisam imao prilike da isprobam zadnjih nekoliko Battlefield i COD igara, mada sumnjam da je to tamo ubačeno.
Sve u svemu, super... za jedan showcase demo ovo je sasvim OK skockano. Svaka čast za momka. 👍