Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bre ZorMi odustao je odavno od kupovine.

Ma ne zna ni on samo ima para;)

daily_gifdump_4177_35.gif

^ normalna pojava na autoban u nemačkoj

Kad se setim, noć, nemački Autobahn, nigde nikog, pun gas i negde oko 225 km/h po GPSu i tako 5-6 km. Odjednom me stižu svetla i prolaze pored mene kao da stojim. Bukvalno me oduvao. Uspeo sam da vidim da je zeleni Mercedes SLS AMG. Moja procena je da je išao negde blizu 300.
Usporavam na 120, skroz desna traka, palim cigaru i kažem sebi: e živote, pokvareni džojstiku.

Kad se setim, noć, nemački Autobahn, nigde nikog, pun gas i negde oko 225 km/h po GPSu i tako 5-6 km. Odjednom me stižu svetla i prolaze pored mene kao da stojim. Bukvalno me oduvao. Uspeo sam da vidim da je zeleni Mercedes SLS AMG. Moja procena je da je išao negde blizu 300.
Usporavam na 120, skroz desna traka, palim cigaru i kažem sebi: e živote, pokvareni džojstiku.
Kako si uspeo Alfom da ideš 225 km/h čak 6km a da ti ne stane ? :ROFLMAO:

1664974108920.png

Inace moj omiljeni kanal vezano za kola, testiranje i tako to, bar sto se tice sportskih automobila. Za ostalo je tu carwow. I da, carwow i za drag races.

Kad se setim, noć, nemački Autobahn, nigde nikog, pun gas i negde oko 225 km/h po GPSu i tako 5-6 km. Odjednom me stižu svetla i prolaze pored mene kao da stojim.
Ovo je beše neki češki tajkun u Bugatti Veyronu na nemačkom autoputu.
Snimljeno sa GoPro uz GPS brzinomer...

Imate ovaj kanal, tu vozi/testira top speed ! autombile po autobahn-u

Malo iznad sam bas okacio video tog lika. Svakako preporuka za kanal.

Ovo je beše neki češki tajkun u Bugatti Veyronu na nemačkom autoputu.
Snimljeno sa GoPro uz GPS brzinomer...

Dada, zaboravih na ovaj video. Tek je to ludilo, samo ne znam kako su uspeli tako prazan autoban da nadju 😄

Jel ovo neo iz matrixa, posto vozi sa povezom na ocima ?
Ne znam dal trolujes ili ne, ali ako ne, onda mu je to nakacen go pro na glavu :)

FB_IMG_1664997871062.jpg

INTERNACIONALIZACIJA PREMIJER LIGE BIH

Obzirom na veliki marketinški potencijal, bh. premijerligaši bi mogli obratiti pažnju na engleski jezik. Kako smo jučer prevodili imena engleskih premijerligaša na bosanski jezik, danas ćemo uraditi suprotno.

✅ FC Concord Until the Fight (Sloga Doboj)
✅ FC Dried Up (Posušje)
✅ FC Fighter Spa Port (Borac Banja Luka)
✅ FC Freedom Salt City (Sloboda Tuzla)
✅ FC InstagramMan (Igman)
✅ FC Luminous Needs Frost (Leotar Trebinje)
✅ FC Railwayman (Željezničar)
✅ FC Ripenjski (Zrinjski)
✅ FC Salt City (Tuzla City)
✅ FC Sarah Is Ox (Sarajevo)
✅ FC TheySayŽ Bridgekeeper (Velež Mostar)
✅ FC Wide Hill (Široki Brijeg)

Prilozi

• Screenshot_20221005_213454_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_20221005_213454_com.microsoft.emmx.jpg
    88.5 KB · Pregleda: 318
Poslednja izmena:
Bilo je ja mislim u nekoj africkoj ligi, da je bilo tipa 99:0 ili tako nešto…

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno