Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Cao svima,

Elem, sta je u ovom trenutku najbolje/moguce za slucaj u kom hocu da prebacim zenin br iz VIPa a ujedno i TV/net sa SBBa i uzmem BOX4?

Vidim da se spominju ponude od 14-18m po 1din, doduse isto tako se spominje i da je danas krajnji rok za te ponude. :)

Takodje, s obzirom da MTS ima trenutno neku ponudu za odredjene korisnike od 25TB na 2 godine - pretpostavljam da je najsigurnija opcija da prvo prebacim mob na Omorika3 npr, pa nakon toga uzmem BOX4 u koji cu ukljuciti taj broj?

Eto, bio bih zahvalan ako neko ima informacije o ovakvoj kombinaciji, a kontakt nekog promotera moze u inbox, hvala.

Auuuu totalno suprotno iskustvo sa preko 10 zadnjih god koriscenja mts interneta i tv a mobilni i mnogooo duze od 98 bese nebitno, prema meni su uvek ispadali top sa uslovima a sad sam i kao dugogodisnji korisnik koji izmiruje obaveze na vreme kako rece gospodjica verovatno po glasu, dobih box3 po ceni box4 plavog sto ce reci 4150 umesto 6000+ koliko bese cena plavog, da ne spominjem predhodne akcije prema meni kao korisniku.
Drugo, fixni ne moras da koristis po tome te samo vode kao korisnika, ti baci aparat i nemas fiksni, prosto.
Sistem je tako napravljen da po tome sve odredjuju a ti nisu uopste duzan/a da aparat koristis i nije neophodno zbog tehnologije, vec njihovog sistema.
Kapiram ja da mnogi imaju opravdane kritike prema Mtsu, obicno ljudi koji su ranine imali problem sa daljinom parice pa nisu ili ni danas ne mogu da imaju ni jednu desetinu onoga sto imam ja ili sto sam pre 5+ godina imao kad sam imao vDSL2 a pre toga stabilan i u to vreme brz aDSL recimo poceo sam sa bese 256kbps ili cak 64 zaboravih sta je bilo na samim pocecima komercijalne usluge Mtsa jer da kazem "sedim" na centrali tj udaljena mi je paricama 100m a fizicki 20m od moje zgrade plus sad sto imam 500 Mbps/160 i to sve na istom mestu kao i pre 12 god ili kad su vec krenuli sa uslugom ka krajnjim korisnicima, ali nas je malo, vecina kapiram da ima problem kao ti ili gori i sa razlogom "kukate" na Mts zato sto nema svugde istu infrastrukturu nazalost i zato ne moze svugde da pruzi jednaku uslugu pod jednakim okolnostima svima.
Tako da kapiram te ja ali ima i manji broj nas sto smo prezadovoljni svime sa Mts od usluga mislim mada bih i ja licno dosta menjao da mogu.
Pozdrav, nadam se da ces uskoro opet imati dobar net i ostale usluge👍😉
Dakle nije MTS kriv već mi smo 💩 je poenta tvog posta?

Dakle nije MTS kriv već mi smo 💩 je poenta tvog posta?
Ne, ocito neki od vas nisu razumeli poentu, bas je suprotno, mozda malo konfuzno napisah jer sam nesto uporedo radio ali mislio sam da cete razumeti.
Ja sam kritikovao Mts sto nema svugde iste uslove to je poenta👍

Pa način na koji si napisao definitivno ne ukazuje na to da si ih kritikovao, već da je tebi sve super i strava radilo, fiksni nije problem (jer eto sistem) i nemojte da kukate. A sve to nema veze sa realnošću.

Ako si tako doziveo poruku meni je zao ali nisam je tako pisao tj. bas suprotno rekoh da ja imam srece ali da bi trebali svi da imaju tj da Mts svima treba isto da omoguci.

U redu, dosta je bilo spamovanja u ovoj temi, vratite se nazad na normalnu diskusiju.

Da li poslednji racun za box stize na email ili u papirnom formatu? Na kraju avgusta mi je istekla UO, vratio opremu odmah 1. septembra, pa me zanima za ovaj period dok nisam presao u drugu mrezu? Vidim da mi danas nije stigao racun na email.

Stiže na portal i u papirnom formatu, pošto email adresu ukidaju

Mislio sam da su mi na portalu izbrisali nalog, jer je izlazila neka greska koju prvi put vidim, kako nije moguce pronaci nalog sa tom email adresom. Sad se logovao i videh da su stigli racuni.

Cao svima,

Elem, sta je u ovom trenutku najbolje/moguce za slucaj u kom hocu da prebacim zenin br iz VIPa a ujedno i TV/net sa SBBa i uzmem BOX4?

Vidim da se spominju ponude od 14-18m po 1din, doduse isto tako se spominje i da je danas krajnji rok za te ponude. :)

Takodje, s obzirom da MTS ima trenutno neku ponudu za odredjene korisnike od 25TB na 2 godine - pretpostavljam da je najsigurnija opcija da prvo prebacim mob na Omorika3 npr, pa nakon toga uzmem BOX4 u koji cu ukljuciti taj broj?

Eto, bio bih zahvalan ako neko ima informacije o ovakvoj kombinaciji, a kontakt nekog promotera moze u inbox, hvala.
Posle serije off-topic postova koji su obrisani, da podsetim na ovo i pitam da li je neko imao slicnu akrobaciju skoro i ako jeste - neki savet kojim redosledom ici? :)

Promocija od 25TB se može uzeti, ako si dobio poruku na Viberu.
Do ponedeljka je bila ta akcija 14/18m, za sada jos niko nije pisao šta je dobio od novih akcija.
Dokle ti važe ugovori (mob, sbb)

Ističe mi UO Box2 optika. Šta se može realno dobiti za produženje? Taj paket više ne vidim u ponudi, za tv nisam zaniteresovan

Ističe mi UO Box2 optika. Šta se može realno dobiti za produženje? Taj paket više ne vidim u ponudi, za tv nisam zaniteresovan

Dobijas samo prelaskom na Yettel, stari kosnici jedva da nešto mogu da izvuku

"Da pojasnim ovde sad tačnu proceduru za prelazak sa MTS optike pod ugovorom na Yettel optiku preko IDP broja.

1. Podneti usmeno zahtev za raskid ugovora.
2. Pozvace vas sa +38164733 da probaju da vas odgovore i ponude 6 meseci 50 % manju pretplatu, kad odbijete možete otići u poslovnicu da potpišete zahtev za raskid ugovora.
3. Potpisujete ova dva dokumenta iz priloga , prvi je zahtev za raskid , drugi je zahtev za IDP broj.
4. Meni je stigao IDP na e-mail u obliku PDF fajla već sutradan.
5. Zovete Yettel i zakazujete instalaciju / zamenu opreme.
Njima dajete podatke i taj IDP broj

Bitno je da uradite oba dokumenta da vas ne odbiju kao mene prvi put kad sam išao samo sa potpisanim IDP formularom.

Ko nije pod ugovornom obavezom može samo potpisati IDP kod papir.

Ko je već vratio opremu njemu ništa ne treba.

Nadam se da sam nekome pomogao.
Poz"

Ako ti je bitna televizija, nemoj Yettel. Nama je dzigericu pojeo...
Optika radi kako treba...

Ako ti je bitna televizija, nemoj Yettel. Nama je dzigericu pojeo...
Optika radi kako treba...
A sto ne Yettel, uzme internet kod njih a televiziuju uzme od sbb-a.

Zasto kazem tako pa zato sto kod Yettela ima optiku i radi odlicno, isto mu se vata jer i da uzme sbb ili yettel kada je kod oba pod cg-nat e sada jedna stvar je sto kod sbb mu je 50/50 sansa da bude ili da ne bude ali ako je kod oba onda mu je sve jedno kod kojih ce da ode samo zavisi koliko kosta kod sbb-a da se uzme staticka/javna adresa a u yettelu je 480 dinara.

Ipak ostaje mts, odluka u narednih nekoliko dana.
Admin pristup ruteru i bridge mod su mi takođe važni.

Bridge mod mozes da dobijes svuda ali admin pristup kod yettela nemoguca misija, misilm da cak ni ovi sto izlaze na teren da ne znaju te sifre nego samo oni sto rade na odrzavanju pa cak mozda ni oni da ne znaju.

Bridge mod mozes da dobijes svuda
LOL, ajde dobi ga kod SBB-a a da nisi korisnik biznis paketa :D (ili zaposlen u njihovoj firmi).
A beše ni MTS zvanično ne prebacuje ONT na bridge mode ako im prvo nisi platio za static IP? Ali naravno nakon što zna (super)admin login podatke MTS korisnik može to sam da reši bez pomoći MTS podrške.

Ipak ostaje mts, odluka u narednih nekoliko dana.
Admin pristup ruteru i bridge mod su mi takođe važni.

Koliko para ćeš da daš više za dve godine ako ostaneš na MTS-u? Zašto ti je važan admin mod i Bridge mod... možda to može da se reši na drugi način? Piši Yetteru email... glupo je da gube koristnike zbog nečega što svi daju? Javi ovde ako im budeš pistao, šta su ti tačno odgovorili za to.

Prvo ću pustiti suzu za Yettel-om...
Ja sam korisnik. Odbijam diskusiju na temu zašto mi treba bridge mod. Tačnije, prvo operater da objasni zašto ga ne dozvoljava, pa onda možemo pričati zašto ja na njemu insistiram.
Ne isključujem mogućnost da ostanem na MTS, bez UO. Tu imam i javnu IP adresu, I admin pristup I bridge.
Edit: mobilni mi je u Yettelu. Nije menjao mrežu od '99.

Istice mi dvogodnji ugovor u Novembru. Da li treba da najavim da necu vise da koristim njihove usluge ili je dovoljno zadnjeg dana ugovora da im vratim opremu?
Bas sam maler. Taman sam isplanirao da im vratim opremu i za 7 do 10 dana poptisem ugovor kao novi korisnik uz benefite 14m po 1 rsd ali oni ukinuse to :(

Posle 7 do 10 dana i dalje si stari korisni :D Mora da prodje 1 mesec bez bilo kakve MTS usluge.
Oko raskida, neka ti je Bog u pomoći, svaki put različita priča...

Navodno za 7 dana te brisu iz sistema. Takvu sam informaciju dobio...
Nije ni bitno
Necu ja da raskidam ugovor. Istice mi za mesec dana dvogodsnji ugovor i verovatno cu da predjem na SBB ako i dalje nude 12m po 1rsd.

hmm, ja sam pitao da overim BOX3 ugovor ponudili mi 3 meseca besplatno? Je to malo, mislim SBB ima manji upload pa mi se ne prelazi kod njih, a opet razmisljam da li mi je bolja opcija otkazem ugovor pa uzmem posle mesec dana opet? Mislim koliko vidim na njihovom sajtu pise za nove korisnike 6meseci free, tako da je mozda 3 meseca i ok

Do 1.10 su davali 12m po 1 rsd za nove korisnike. Navodno su ukinuli tu ponudu mada ona nije ni bila na sajtu.

Navodno za 7 dana te brisu iz sistema. Takvu sam informaciju dobio...
Nije ni bitno
Necu ja da raskidam ugovor. Istice mi za mesec dana dvogodsnji ugovor i verovatno cu da predjem na SBB ako i dalje nude 12m po 1rsd.
O tome ti pričam, kako se kome zalomi, meni su rekli 30 dana... Plus kojekakve gluposti druge...

hmm, ja sam pitao da overim BOX3 ugovor ponudili mi 3 meseca besplatno? Je to malo, mislim SBB ima manji upload pa mi se ne prelazi kod njih, a opet razmisljam da li mi je bolja opcija otkazem ugovor pa uzmem posle mesec dana opet? Mislim koliko vidim na njihovom sajtu pise za nove korisnike 6meseci free, tako da je mozda 3 meseca i ok

Da kod SBB je upload manji, npr. za EON FULL paket je 300/30 ali zato im je tehnička podrška ljubazna do bola, rade nedeljom. Od trenutka prijave problema, dužni su da reše problem najkasnije u roku od 2 dana... u praksi, prijaviš problem u subotu popodne, u nedelju pre podne dolazi tehničar kod tebe i rešava problem. Odmah dobiješ podršku, nema čekanja satima kao kod Telekoma.

IRIS je loš loše odrađen, SBB interfejs na EONU je fenomenalno odrađen... plus imaš ove aplikacije koje MTS nema - h**ps://sbb.rs/aplikacije/moj-sbb/

SBB - U digitalizovanim podrucjima duzni su da obezbede 3 mesta (tv-a) za gledanje, s' toga jedan uredjaj koji ima vracanje do sedam dana (u zavisnosti od paketa koji je , konkretno za eon full ide eon boks) i dva uredjaja za gledanje bez mogucnosti vracanja a to su d3 mini ili d3 cam po izboru korisnika.
Smart TV aplikacija kao i ostalih 5 slotova za mobilni ili tablet (maksimalno 3 strima istovremeno) su podrazumevani za sve korisnike u mrezi i u sklopu su svih paketa bez dodatnih placanja. npr. ako imaš dva SMART televizora, možeš na jedan da staviš d3 cam i još plus eon boks :) a na drugi samo d3 cam

Još uvek daju 12 meseci za 1 din. ali moraš preko njihovog akvizitera. Možeš da zoveš i ovoga sa slike, On je iz Novog Sada ali radi celu Srbiju.

945A0F34-70F4-4910-B93B-9FA642BD3718.jpeg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno