krele90
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2010
- Poena
- 210
Hvala puno. Posto na A1 sajtu nema Pixel 6 u listi. Danas se vraćam u Pixel tabor posle Nexusa Huawei p6Koristim ja, jedna e sim druga obicna sim, obe A1 i rade bez problema.
Hvala puno. Posto na A1 sajtu nema Pixel 6 u listi. Danas se vraćam u Pixel tabor posle Nexusa Huawei p6Koristim ja, jedna e sim druga obicna sim, obe A1 i rade bez problema.
Sad će godina od kako je izašao, najbolje još uvek da nisu sredili krucijalne bagove😉Ajd sad u defense force, ima nas nekoliko ovde, koji pokušavamo da objasnimo da telefon nije uopšte toliko bagovit kako se predstavlja po forumima, internetima, fejsbucima...![]()
Osvetljenje nije, ekran nije, video nije
Hm, trebalo bi da imas i opciju double tap na kuciste telefona od pozadi da spusti notifikacijevo mi je bas korisno jer mozes biti u bilo kojoj aplikaciji i mozes spustiti notification centar, ranije sam morao da idem na homepage pa onda swipe down na proslim telefonima, da bi izbegao da bacam palac skroz na vrh ekrana..
Ne znam da li ste primetili propust, na pixel 6 pro, dok koristite video opciju u bilo kojoj rezoluciji i kada zoomirate 4x ne desi se nista, ne prebaci na drugi senzor nego odradi softverski koji naravno nije dovoljno dobar, u google kameri.
Testirano u instagramu recimo, e tu radi
Proverio na 3 razlicita 6 pro.
To sam stavio za screenshotHm, trebalo bi da imas i opciju double tap na kuciste telefona od pozadi da spusti notifikacije
Podeseno je 265, iskreno prebacivao sam na racunar video snimljen sa default bitrate i video sa 6x manjim bitrate i ja nisam vidio razliku...Pa da li hoćeš da snimljeni video bude što boljeg kvaliteta ili krš koji zauzima manje memorije?
Ne čuje se baš svaki dan da se neko žali na ''previsok'' bitrate, obično je do sada bilo obrnuto. Proveri da li ti je podešeno h.265 snimanje (koje zauzima manje memorije od h.264), mada bi trebalo da je default h.265 podešavanje.
90% je do mreže. Isto mi se dešavalo na A1.. najbednija mreža. Ali baš sam to "ponašanje" u toku razgovora iskoristio da raskinem ugovor sa njima bez penala.Kao što reče Proday, ni blizu ekranu, i osvetljenju sa S22 i generalno cele Samsung serije. Ali zato sve ostalo... Pixel rules
Jedinu konkretnu manu koja se dešava u poslednje vreme, i ne mora da bude da je uopšte vezano za telefon je ispadanje iz mreže u toku razgovora, tj. samo tišina, i samo prekid razgovora i ponovno zvanje rešava problem. Pretpostavljam da je do A1, pošto mi se to uglavnom dešava kad pričam sa osobama iz suprotnih mreža, nijednom sa A1 korisnikom.Hladni rat operatora verovatno
Osvetljenje nije, ekran nije, video nije
Pro je negde na pola puta između manjeg 6 i samsungaTo sve pričate o manjem modelu ? Pošto ekran na pro je odličan.
Baš tako. Pri tom znamo da Samsung ima najbolje olede od svih.Pro je negde na pola puta između manjeg 6 i samsunga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari