Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Upravo probao. Verovatno je to to što mi je potrebno. Da smanji svetlo u određenom procentu. Adaptivno I dalje radi, samo ne izbija oči. Hvala.
 
Nema na čemu. A imaš i shortcut za Extra Dim mada zauzima mesto na ekranu bzvz ali eto... Plus ima opcija da se nakon restarta ugasi Extra Dim, mislim da je default da ostane uključen dok ga sam ne isključis.
 
Ima i fora sa Bixby rutinama. Moze se staviti da se extra dim iskjluci pod odredjenim uslovima (ja sam stavio da mi to i eye comfort automatski iskljuci rano ujutru jer obe opcije ukljucim kad blejim na netu ili citam nesto pre spavanja).
 
Dugo držanje aplikacija u memoriji je obično super stvar, jer te vrati gde si bio (ponekad malo iritira, ali uglavnom je odlično), ali danas mi bas napravi problem.

Sinoć otvaram PDF fajl, rešavam sve što je potrebno.
Jutros stiže drugi mail, sa druge adrese, otvaram PDF fajl, potpuno isti dokument. Prvo pomislim da se nisu iskoordinisali I uglavnom bih taj drugi mail zanemario, ali odgovorim sa "to je bilo sinoć, proveriti o čemu se radi".... Da bi se ispostavilo da je moj PDF viewer od sinoć držao PDF fajl u memoriji i da se jutros istripovao, nakon DLa novog fajla otvorio PDF čitač, ali nije otvorio fajl.

Za ovaj konkretan slučaj ne bi bila neka drama, neko bi shvatio moj propust u toku dana, ali mi je palo na pamet više scenarija gde m bi mi to baš napravilo komplikaciju.
 
Iskreno, vrlo cudna situacija. Vise mi deluje kao bag u samoj aplikaciji nego bilo sta drugo...
Ti kada otvoris novi fajl, bez obzira sto je neki vec otvoren u pozadini, on mora da ucita taj novi ... ili neko obavestenje tipa otvarate novi fajl,sacuvajte prethodni itd ...
Prvi put cujem za ovako nesto, a radim sa excel fajlovima i saljem ih redovno, desava se da mi se vrati na reply isti fajl sa istim nazivom sa nekom sitnom izmenom na pregled, uvek otvori taj novi a prethodni se ili zatvori ili mi izbaci da je otvoren novi fajl
Shvatam na sta mislis ali je bas cudna situacija :)
 
Koji brate? Svaki koji sam probao, zamrzava ekran posle 3-4 sekunde. Ako imas neku oznaku verzije koja radi, podeli :)
 
Sumnjivo mi je, imam utisak da mi se samsun aplikacije ne azuriraju. Koja vam je trenutna verzija Samsung store, 4.5.43.7?
 
Kod mene ovako
 

Prilozi

  • Screenshot_20221001-153649_Galaxy Store.jpg
    Screenshot_20221001-153649_Galaxy Store.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 26
Tako i treba ali iz nekog razloga ne pristizu azuriranja iz galaxy store. Ne znam o cemu se radi
 
^ ne dobijam azuriranja aplikacija. Galaxy store je bio samo primer provere. Znam da postoje azuriranja za neke aplikacije odavno.
 
Probaj da izbrises podatke, pa vidi da li ce pomoci. Prvi put iskreno da cujem da ne pristizu azuriranja.
 
Glupost. Jel ima nesto po netu o tom "problemu" da kazem. Glupo je da uradis fabricki reset samo zbog toga.
 
Sumnjivo mi je, imam utisak da mi se samsun aplikacije ne azuriraju. Koja vam je trenutna verzija Samsung store, 4.5.43.7?
И мени је исто ова твоја верзија и пише ми да је то последња верзија. Мада ја не користим Самсунгове апликације, једино ону за SMS.
 
Glupost. Jel ima nesto po netu o tom "problemu" da kazem. Glupo je da uradis fabricki reset samo zbog toga.
Trazio sam na netu nisam naisao. Ono sto mogu sa sigurnoscu da tvrdim je da nije azurirao niti jednu samsung aplikaciju. Probacu sa brisanjem podataka galaxy store fabricki tek ako nista ne uspe.
 
^ ne dobijam azuriranja aplikacija. Galaxy store je bio samo primer provere. Znam da postoje azuriranja za neke aplikacije odavno.
Proveri da nisi ubacio app u dubinsko spavanje,onda samo one app koje koristis dobijas updejte na gp a te app koje su ti ubacene u dubindki san mozes da dobijes updejt samo kada otvoris tu app.Meni su dubisnki zatvorene sve app koje ne koristim svakodnevno i to isto mi se desava da updejte dobijem tek kada neku app ukljucim pa idem u gp i vidim da ima updejt za nju.
 
^ sve su u stanju mirovanja ni jedna u dubinskom. Mislim na one koje ne koristim svakodnevno.
 
Kako tačno misliš da ne dobijaš ažuriranja - ne dobijaš obaveštenja, ne ažuriraju ti se automatski ili uopšte ne dobijaš ažuriranja?
Kod mene, doduše na A52, ne dobijam obaveštenja niti mi aplikacije ažuriraju automatski, nego moram sam da uđem u Galaxy Store, pa da ručno ažuriram svaku.
Ako ne dobijaž ažuriranja uopšte, ne znam kako bih ti pomogao, možda je najbolje da odradiš factory reset.
 
^uopste ne dobijam azuriranja.
Sa google store redovno stizu ali galaxy nikako.
Ni obavestenja o dostupnim azuriranjima, ni na bilo koji drugi nacin.
Ne razumem do cega je prvi put se susrecem sa ovako necim.
 
Kod mene je 4.5.44.1 verzija GS i sve uredno stize od update-a.
 
Uradi fr, pa javi da li ti je pomoglo. Kod mene nekad izbaci obavestenje da ima azuriranje, a nekad tek vidim kad udjem u gs. I mislim da ne moze automatski da se azurira, nego uvek mora rucno.
 
Ne bih vala pucao FR zbog Samsung update-a pa ne znam sta da je. Jel si probao da ulazis u apk, pa da ides na about pa tako da probas update? Uvek izbace ono N kada ima nekih promena na aplikaciji.
 
E to N i slicno se uopste ne pojavljuje. Skoro sam kupio telefon pa ajd da mu puknem fr. Da nije tako vala ne bih ni ja, treba mi 2-3 dana da poslozim sve posle fr.
 
Nazad
Vrh Dno