Ušla sitna prašina u prednju kameru.. na 6 pro posle 20 dana korišćenja. No comment...
Nema fabricki, samo third party appKod Pixela nema da gore u baru pokazuje brzinu interneta?
Skini i offline mape u gmapsKoristio GPS do Avale i do tamo radilo sve super, al u povratku je bio bas los signal mreze kod tornja gore, recimo nije mogao da nadje rutu kad sam isao na "home" adresu, tek kad sam ukucao ime ulice onda je proradilo.. (Gmaps su u pitanju).
što se tiče grejanja na p6/6 pro/6a seriji, u 90% slučajeva (ako ne i više) problem rešava promena tipa mreže u 3g/4g i isključivanje "mobile data always active" opcije u opcijama za developere..Ne znam. Znam samo da mi se manje greje na 4g. Sada da li je zbog hladnijeg vremena ili servisa, stvarno ne znam
Što se tiče baterije, nju ne mogu ni da testiram jer stalno stavljam mob na spori punjač kada u toku dana radim, tako da je stalno negde baterija u opsegu od 40% do 90% .. u prevodu već dugo vremena ne pratim koliko sot se dobija na dan![]()
Koristim ja, jedna e sim druga obicna sim, obe A1 i rade bez problema.Ljudi da li moze neko da mi potvrdi da koristi nesmetano dual SIM (obe kartice A1 mreža)?
Poenta je gde je opcija kada bih uradio.zasto bi radio clear all?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari