Kad sam, pre godinu dana, trebao da uzmam BOX4 ovde je bila prica da je HPH07 bolji od Q11.A da li korisnik može na utiče na to koji uređaj će da donesu ili donose random šta im je pod rukom?
Koliko sam shvatio rangiranje od boljeg ka lošijem bi bilo:
1. Q11
2. HPH07
3. HP4024
greska,sada uz osnovni ide samo jos 1 dodatni nevezano za koji box 4 potpisujes,creveni,plavi lite,plavi,beli,zlatni.Proverio I u poslovnici,I preko 064733 I preko sajta.Sibicarski uzimaju na sitno ali je takoBox 3 svaki paket ima 2 stb,
Box 4 crveni , plavi lite i plavi 2 stb , beli i zlatni 3 stb provereno.
Veruj mi da je kako sam ti reko, a to ko ide preko call centra i poslovnice bas tako i prodje. Beli i zlatni 3 stb-a. Zagarantovano, ostali 2 stbgreska,sada uz osnovni ide samo jos 1 dodatni nevezano za koji box 4 potpisujes,creveni,plavi lite,plavi,beli,zlatni.Proverio I u poslovnici,I preko 064733 I preko sajta.Sibicarski uzimaju na sitno ali je tako
Pitao komsiju da mi da sifru od svog wi-fi, pa sam posle ja dao njemu moju, posto komsa ima SBB optiku pa mogu da gledam EON preko njegovog neta, a on Iris preko mogKako si premostio tih 12 dana bez Internet usluga?
Ma jasta, sreca da imas Box 3 optiku pa imaju sta da ti ponude. Meni na Box 4 ADSL koji sam korisnik od 2007. ponudili pola meseca gratisTo kao za stare korisnike koji redovno izmiruju obaveze.
Da besplatni pozivi ka fiksnoj i mobilnoj MTS mrežiBox 3, iris tv + tel + net, tel neograniceno u mts fiksnoj mrezi?
Pa, koliko puta je vec pisano na ovom i svim forumima sveta i univerzuma, da se ne vrse merenja 'brzine interneta' preko wi-fi veze! Zar je to toliko tesko razumeti?Uh, dobih danas box na probu, ovo je katastrofa.Em moram kablove razvlaciti od telefonskog prikljucka, em slika losija, na to sve i intenet sacuvaj boze.
I mene zvala gđica sa sličnom pričom, pošto imam box 2, da mi “poklone” iptv za dinar. Znači novi ugovor na 24 meseca, ista cena mi ostaje. U suštini njihova tv mi ne treba, ali uzeću je, jer bolju opciju za promenu operatera i nemam. Samo mi za dve godine sledi ponovo odjavljivanje TVa.Sad me zvalo devojce iz Mts, nudi mi kao dugogodisnjem korisniku usluga TV za dz a po ceni box3 kojeg sad placam i povecanje neta na 500 sa sadasnjih 200 i sve ostale benefite box4 plavi na 2 godine i sad mi skracuju ovu sadasnju UO koja je do sredine februara sl godine.
Dakle sve iz box4 plavi samo jedan stb jer je kao dobijeno na probu na 24 meseca.
To kao za stare korisnike koji redovno izmiruju obaveze.
Racunao sam usteda bi bila cca 15000 din na 2 god.
Hmmm.
Dovoljno mi je i na wifi da uporedim koliko je sporije od sbb-ovog, skoro 20 puta. Ako je na wifi tolika razlika, ne verujem da ce preko kabla biti znatno manja.Pa, koliko puta je vec pisano na ovom i svim forumima sveta i univerzuma, da se ne vrse merenja 'brzine interneta' preko wi-fi veze! Zar je to toliko tesko razumeti?
Merenje se vrsi direktim povezivanjem rutera i uredjaja (PC i sl.) lan kablom. Aman, vise....
I uvek navedite koja je veza. Koliko shvatam, kod tebe je ADSL. Vrlo, vrlo bitno.
Pa, to tek ne mozes da radis. Kako da uporedis kada su ruteri razliciti i moguce da je wi-fi na razlicitim kanalima gde je jedan vise opterecen od drugog, SBB je koaks, a tvoj MTS je ADSL (zar ne, cuj ping je 33!!! - ili si izabrao server u Donjem Brijanju) telefon nisi restartovao verovatno pre merenja, jer to mora da se radi ako neko ima fetis da meri brzinu na wi-fi, itd. itd. Kako god, kabal u ruter i na PC, pa nam onda ovde okaci sta si dobio. Jedino tako....Dovoljno mi je i na wifi da uporedim koliko je sporije od sbb-ovog, skoro 20 puta. Ako je na wifi tolika razlika, ne verujem da ce preko kabla biti znatno manja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari