Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Zanima me jedna stvar za gt2 pro, ako se ujljuci neki sportski mod, npr trcanje, onda nije moguce vratiti se na pocetni ekran, to sam proverio kod druga i tako je iako mi uopšte nema smisla? Da li to znaci da ne moze ni stoperica da se koristi? Znaci upali se trcanje i to je to dok se ne zavrsi samo te informacije koje prikazuje za trcanje i nista vise?
Ovo mi je jako bitno jer hocu da uzmem ovih dana gt2 pro
Na GT2 kod mene pokreneš workout i bez problema swipe na desno/levo dođem do music player-a. Daje mi notifikacije, ulazim u podešavanja i ništa se ne prekida čak i glasovne notifikacije rade kako treba. Ali zato na T-Rex čim pokreneš treninga ništa više ne možeš da uradiš, samo prekid i sl.

Gt3 nema safirno staklo,vec neko koje je protiv grebanja ,sto naravno nije ista stvar

A, ok, ima smisla. Inace i ovo staklo je blagi uzas, imam sat nepunih godinu dana i par ogrebotina. Secam se da je prvu i najvecu ogrebotinu dobio prvih mesec dana nakon kupovine.

Ne mogu da verujem da gt3 pro nema u skroz crnoj boji.. Kao GT3.

Nema razlike, isti satovi, različite narukvice. Inače, titanijum narukvica košta kod Huawei-a oko 140e-150e. To je ta razlika u ceni sata.
Pa to gledam, zbog cega je titanijum skuplji od gray i black modela. Sad samo da nadjem negde na kupujemprodajem dobru cenu :D

Od kad sam prešao na ajfon dešava mi se nekad da prilikom poziva ne prikaže ime kontakta nego broj samo što me baš nervira. Sreća pa se ne dešava baš često to. GT2 Pro

Evo, kupih i ja GT3, mada sam do zadnjeg trenutka bio u dilemi da li da se odlučim za Watch 3. Koliko vidim, u aplikaciji HUAWEI Health se u AppGallery nalaza jako mali broj upotrebljivih aplikacija za GT 3. Na drugoj strani, u samoj AppGalleri kao nezavisnoj od ovog sata, puno je više aplikacija u "Zoni za WATCH 3 seriju". Znači li to da je ona namenjena isključivo za Watch 3 i Watch 3 PRO, a ne i za GT 3 modele? Odnosno, da smo mi sa GT 3 praktično uskraćeni za te aplikacije i postoji li neka opcija da ih ipak nekako instaliramo?

Watch 3 serija je bazirana na verziji Androida i za nju ce uvek biti vise aplikacija. GT3 je baziran na verziji LiteOS-a koji u cistom obliku postoji na GT2 seriji. Zbog toga aplikacije sa Watch 3 serije nisu kompatibilne sa GT3 serijom. Preko te osnove se nalazi isti "skin" koji oni zovu Harmony OS a u stvari se vise ponasa kao OneUI ili MIUI skinovi preko Androida.

Za Watch 3 seriju postoji (zaobilaznim putem) mogucnost da se instaliraju neke od Android aplikacija kao sto su YouTube, Spotify, Whatsapp i sl. Ne rade bas sve Android aplikacije ali dosta popularnih radi. Ako si hteo da se igras sa aplikacijama, trebao si ipak za Watch 3 seriju da se odlucis ili da predjes u suparnicki tabor i uzmes sad vec ultra-jeftin Galaxy Watch 4 44mm.

Hvala na odgovoru, očito sam trebao da se prethodno bolje informišem.

Kupio sam danas GT 3 Pro, i GT 2 Pro. Konkretno je upgrade sa obicnog GT 2 (dakle sa GT 2 > GT 3 Pro).

GT 2 Pro izgleda okej, isto malo stuca kao i obican GT 2, ali je okvir sata lepsi. Funkcionalnost izgleda kao i GT 2 tako da se ne zalim :D

GT 3 Pro doduse je druga prica, mnogo fluidniji UI, mnogo lepsi sat, za bateriju cu da vidim koliko ce dugo da traje jer ne koristim GPS skoro nikad. Jedan feature koji vidim da fali je EKG, ali drugi senzori poput skin temperature (koji nisam siguran koliko je tacan), dodatak krunice i sitni featuri mi se cine kao dobar upgrade. Dosta mi se svidja odbijanje poziva uz poruku, nesto sto nije bilo na originalnom GT 2.

Sat se cini vecim od GT 2 jer oznake za sekunde na GT 2 malo ogranicavaju "koliki" je sat, dok na GT 3 Pro je takav dizajn da ima osecaj da je veci. Na papiru je tezi sat ali na ruci je gotovo isti, ne osecam razliku od 10g.

Healthy Living app mi je dobar jer mogu da obratim paznju na kolicinu unosa vode, tako da mi je to plus, kao i neki watchfacevi koji bas lepo leze - poput "MFTCLAS4r" (attachovana slika)

Aplikacije iz appgalerije su 2/10, jedine koje su "okej' su kalkulator, navigation - GMaps, i ticktick, aplikacije mi nisu toliko potrebne tako da cu da zanemarim koliko toliko.

NFC koliko vidim takodje je region locked pa nemamo ni to. Za bateriju cu updatovati ovaj post posle 2-3 nedelje.

Sve u svemu svidja mi se sat, ali bih voleo kad bi svi featuri bili podrzani u Srbiji.

Prilozi

• PXL_20220917_183943050.MP.jpg
    PXL_20220917_183943050.MP.jpg
    127.2 KB · Pregleda: 111
Kupio sam danas GT 3 Pro, i GT 2 Pro. Konkretno je upgrade sa obicnog GT 2 (dakle sa GT 2 > GT 3 Pro).

GT 2 Pro izgleda okej, isto malo stuca kao i obican GT 2, ali je okvir sata lepsi. Funkcionalnost izgleda kao i GT 2 tako da se ne zalim :D

GT 3 Pro doduse je druga prica, mnogo fluidniji UI, mnogo lepsi sat, za bateriju cu da vidim koliko ce dugo da traje jer ne koristim GPS skoro nikad. Jedan feature koji vidim da fali je EKG, ali drugi senzori poput skin temperature (koji nisam siguran koliko je tacan), dodatak krunice i sitni featuri mi se cine kao dobar upgrade. Dosta mi se svidja odbijanje poziva uz poruku, nesto sto nije bilo na originalnom GT 2.

Sat se cini vecim od GT 2 jer oznake za sekunde na GT 2 malo ogranicavaju "koliki" je sat, dok na GT 3 Pro je takav dizajn da ima osecaj da je veci. Na papiru je tezi sat ali na ruci je gotovo isti, ne osecam razliku od 10g.

Healthy Living app mi je dobar jer mogu da obratim paznju na kolicinu unosa vode, tako da mi je to plus, kao i neki watchfacevi koji bas lepo leze - poput "MFTCLAS4r" (attachovana slika)

Aplikacije iz appgalerije su 2/10, jedine koje su "okej' su kalkulator, navigation - GMaps, i ticktick, aplikacije mi nisu toliko potrebne tako da cu da zanemarim koliko toliko.

NFC koliko vidim takodje je region locked pa nemamo ni to. Za bateriju cu updatovati ovaj post posle 2-3 nedelje.

Sve u svemu svidja mi se sat, ali bih voleo kad bi svi featuri bili podrzani u Srbiji.
EKG radi ako namestiš na Rumuniju ;) Verovatno I na druge zemlje EU jer su skoro sertifikovali.
Ali moraš nov nalog da registrujes na tu zemlju, nije dovoljno samo promeniti country settings nakon registracije.

Jedino ti treba neki broj iz EU na koji će stići sms. Ili pitaj nekoga ili iskoristi neki od online servisa koji pružaju takvu uslugu.

EKG radi ako namestiš na Rumuniju ;) Verovatno I na druge zemlje EU jer su skoro sertifikovali.
Ali moraš nov nalog da registrujes na tu zemlju, nije dovoljno samo promeniti country settings nakon registracije.

Jedino ti treba neki broj iz EU na koji će stići sms. Ili pitaj nekoga ili iskoristi neki od online servisa koji pružaju takvu uslugu.
Zar ne mogu samo da promenim region na npr Rumuniju tako sto pratim How do I change the service region in HUAWEI AppGallery?

Aha, sad sam pogledao malo, dakle huawei ID ne moze da se menja. Poslao sam mail huawei supportu da vidim jel postoji neki nacin da se enabluje a da ne moram da pravim nov account.

Nije mi jasno kako se bez problema koristilo - u GT se vratio - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic
"... podrzava i ekg koji na ovom modelu radi bez ikakvih restrikcija na nase trziste"

Nasao sam i Regions/Countries where the ECG function of Huawei wearable devices is available i normalno, nema Srbije :(

@Vojin jel ima neki guide kako da enablujem ovo, na youtube sam samo nasao onog lika koji spoofuje GPS ali mu je region kina.

Poslednja izmena:
Zar ne mogu samo da promenim region na npr Rumuniju tako sto pratim How do I change the service region in HUAWEI AppGallery?
Ne mozes, zato sto pamti na 2 mesta. Jedno je region koji mozes menjati, a drugo je Huawei ID koji ti uvek ostaje isti. Da bi radio EKG nije dovoljno samo region za servise, nego i Huawei ID gde je zemlja registrovana.
Pored EKG (koji radi) mi se pojavila opcija "Arterial stiffness detection", ali nju nisam uspeo da aktiviram (network and Huawei ID account region don't match).

Moras napraviti potpuno novi huawei ID, izabrati zemlju EU sa spiska (preporucujem onu gde imas nekoga zbog SMS), moze i online servis, ali nikada ne znas da li ce ti zatrebati opet da posalju kod na SMS. Izaberes service country istu tu zemlju.

Nisam radio fake GPS, ali jesam se ulogovao na RO VPN (ne znam da li je neophodno, za svaki slucaj).

Podrazumeva se da sve sto eventualno kupis na nov Huawei ID ces izgubiti ako jednog dana omoguce Srbiju i opet napravis nov. Sva kupovina/podaci/istorija se vezuje za Huawei ID. Razmisli i da li ti je to bitno.
Mene bas briga, napravicu sutra nov na Srbiju ako bude.

Stvarno je nevjerovatno ovo safirno staklo što dolazi vjerujem na većini satova, koliko puta sam zakačio GT2 Pro o zidu, ma o svačemu nečem, niti jedna najsitnija ogrebotina do sada, bukvalno.
Potvrđujem. U decembru će biti 2 godine kako sam ga kupio i x puta ga zakačio po kvakama, zidovima, padao na beton sa ruke (smotan čovek, jebg) i nijedna tačkica, a kamoli ogrebotina! Prezadovoljan!

merkam GT 3 Pro Titanium, bio bi mi to prvi pametni sat

sta mogu ocekivati uz koriscenje sa s22 ultra da li neko zna ?
gde ga kupiti, nesto ne vidim neku ponudu osim u yettelu gde je isto visoka cena i na rate i za kes

hvala :)

Mozes legalno da ga kupis i to je ta cena,eventualno neka akcija ako bude
Mozes i drugacije sa nizom cenom ali onda nemas papire,znas vec kako i gde,pa biraj

Можеш да узмеш ако има још акција у Јетелу 10000 попуст ако донесеш стари телефон.. Ја сам тако узео.
Иначе има GT3 тема можете и тамо да пишете да се оживи мало😀

Pozdrav svima, treba mi pomoc, ako neko može. Juće sam kupio Huawei smart watch GT2 pro VID-B19, lep, ok radi, vrši posao, ali sam naišao na problem. Prvi problem je što neće da se poveže na WEAR OS. non stop piše trying to connect, ili piše bluetooth disconected. Telefon je Realme X2, ima zadnji update, i za android i svoj os, kao i što je i sat sa sadnjim update-om. Šarao malo po netu, našao neke predloge, ništa nije radilo. Međutim, nigde u meniju nemam stavku CONECTIVITY!!! I to me je poprilicno zbunilo. U prilogu screen kako izgleda kad pokrenem WEAR OS. Inace sve ostalo radi, ovo je kad sam pokušao da pokrenem mape. Većina neće bez WEAR OS, a one sto oce, sa app galery, dobijam info na satu da pokusava da se poveže sa telefonom, i da pokrenem app na telefonu (a pokrenuta je ), i posle 20 sekundi mi izbaci qr kod da skinem app, koju vež imam instaliranu. Ako neko može da pomogne po ove dve stavke, bio bih zahvalan. Gledam po specifikacijama na netu, tel ima sve, ili nesto kod mene ne radi, ili je ovo neka falš verzija telefona ( ne verujem), ili sam ja poprilično retardiran pa ne mogu da provalim. Hvala unapred

Prilozi

• Screenshot_2022-09-22-10-01-36-77_f4d2995968038e6bd485a29c82421995.jpg
    Screenshot_2022-09-22-10-01-36-77_f4d2995968038e6bd485a29c82421995.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 58
Mozes legalno da ga kupis i to je ta cena,eventualno neka akcija ako bude
Mozes i drugacije sa nizom cenom ali onda nemas papire,znas vec kako i gde,pa biraj

Можеш да узмеш ако има још акција у Јетелу 10000 попуст ако донесеш стари телефон.. Ја сам тако узео.
Иначе има GT3 тема можете и тамо да пишете да се оживи мало😀
Hvala momci ! nekako sam uspeo da omasim i temu :D odoh tamo da prelistam!

Pozdrav svima, treba mi pomoc, ako neko može. Juće sam kupio Huawei smart watch GT2 pro VID-B19, lep, ok radi, vrši posao, ali sam naišao na problem. Prvi problem je što neće da se poveže na WEAR OS. non stop piše trying to connect, ili piše bluetooth disconected. Telefon je Realme X2, ima zadnji update, i za android i svoj os, kao i što je i sat sa sadnjim update-om. Šarao malo po netu, našao neke predloge, ništa nije radilo. Međutim, nigde u meniju nemam stavku CONECTIVITY!!! I to me je poprilicno zbunilo. U prilogu screen kako izgleda kad pokrenem WEAR OS. Inace sve ostalo radi, ovo je kad sam pokušao da pokrenem mape. Većina neće bez WEAR OS, a one sto oce, sa app galery, dobijam info na satu da pokusava da se poveže sa telefonom, i da pokrenem app na telefonu (a pokrenuta je ), i posle 20 sekundi mi izbaci qr kod da skinem app, koju vež imam instaliranu. Ako neko može da pomogne po ove dve stavke, bio bih zahvalan. Gledam po specifikacijama na netu, tel ima sve, ili nesto kod mene ne radi, ili je ovo neka falš verzija telefona ( ne verujem), ili sam ja poprilično retardiran pa ne mogu da provalim. Hvala unapred
Skini Huawei AppGallery i kada je instaliraš, tu nađi i instaliraj Health i HMS Core. Sat povezuješ onda preko Huawei Health.

Skini Huawei AppGallery i kada je instaliraš, tu nađi i instaliraj Health i HMS Core. Sat povezuješ onda preko Huawei Health.
Ма све сам то урадио, цак сам и успео да потерам једну навигацију да ради, ал никако не могу да повежем сат са Wear os. Јел ми треба уопсте? и да, и даље немам опцију conecetivity у менију? јел то нешто мој сат фаличан??? У сваком случају хвала на савету, то сам провалио одмах пошто сам поставио пост

Ne možeš da povežeš jer taj sat (Huawei uopšte) ne radi na Wear OS.

Kako radi GT2PRO uparen sa IP 13-13PM
zna li ko i koristi li ko tu kombinaciju
hvala

Nazad
Vrh Dno