Kupio sam danas GT 3 Pro, i GT 2 Pro. Konkretno je upgrade sa obicnog GT 2 (dakle sa GT 2 > GT 3 Pro).
GT 2 Pro izgleda okej, isto malo stuca kao i obican GT 2, ali je okvir sata lepsi. Funkcionalnost izgleda kao i GT 2 tako da se ne zalim
GT 3 Pro doduse je druga prica, mnogo fluidniji UI, mnogo lepsi sat, za bateriju cu da vidim koliko ce dugo da traje jer ne koristim GPS skoro nikad. Jedan feature koji vidim da fali je EKG, ali drugi senzori poput skin temperature (koji nisam siguran koliko je tacan), dodatak krunice i sitni featuri mi se cine kao dobar upgrade. Dosta mi se svidja odbijanje poziva uz poruku, nesto sto nije bilo na originalnom GT 2.
Sat se cini vecim od GT 2 jer oznake za sekunde na GT 2 malo ogranicavaju "koliki" je sat, dok na GT 3 Pro je takav dizajn da ima osecaj da je veci. Na papiru je tezi sat ali na ruci je gotovo isti, ne osecam razliku od 10g.
Healthy Living app mi je dobar jer mogu da obratim paznju na kolicinu unosa vode, tako da mi je to plus, kao i neki watchfacevi koji bas lepo leze - poput "MFTCLAS4r" (attachovana slika)
Aplikacije iz appgalerije su 2/10, jedine koje su "okej' su kalkulator, navigation - GMaps, i ticktick, aplikacije mi nisu toliko potrebne tako da cu da zanemarim koliko toliko.
NFC koliko vidim takodje je region locked pa nemamo ni to. Za bateriju cu updatovati ovaj post posle 2-3 nedelje.
Sve u svemu svidja mi se sat, ali bih voleo kad bi svi featuri bili podrzani u Srbiji.