andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
Preselio sam se sa foruma za A52s. Napredovao sam na S21+, ne znam da li sam potrefio pravu temu ili ima bas za + ?? Pozdrav drustvu
Imas na xda skines fajl, preimenujes ga u update.zip i onda sideload update.Kako si skinuo?
Nema posebna, to je toPreselio sam se sa foruma za A52s. Napredovao sam na S21+, ne znam da li sam potrefio pravu temu ili ima bas za + ?? Pozdrav drustvu
Imas na xda skines fajl, preimenujes ga u update.zip i onda sideload update.
Upustvo (isto je i za s21).
Animacije su tecnije, brzi je multitask, prelazak iz app u app je brzi.Hvala brate. Reci mi par reci kako ti radi sve ukratko?
Mozes da probas u podesavanja - pristupacnost - napredna podesavanja pa obavestenje blicemUgasio to već, međutim odradio se update aplikacije juče i izgleda upalio ponovo... Zato sam pomislio da nije do toga. Hvala.
Još samo da nađem neku aplikaciju za simulaciju led-a.
U tom slučaju, s21u je moja preporuka u svakom smislu. Možda čak i neki SD model pošto već uzimaš sa oglasa. I naravno obavezno 256gb.Uff malo je komplikovano. Nije mi toliko bitno da li je veci ili da kazemo manji telefon (IP 13). Najbitnije mi je da baterija gruva, znam da su oba telefona dobra. Zasto ta dva bas, zato sto bih za Ultru dao oko 700e jer ga nigde ne mogu kupiti novog preko ugovora, a ako uzimam novi onda ce to biti preko ugovora IP 13 jer mi ulazi u odgovarajuci budzet za mesecnu preplatu od oko 7k. Sve ostalo sto si naveo IP13 pro max, mi je jako skupo da placam preko ugovora. Eto nadam se da sam ti docarao
Koliko znam stize sa A11, mozes ga odmah azurirati na A12, beta A13 je izasla za par meseci moces azurirati na A13.LJudi planiram da kupim nov s21 plus exynos, kakvi su zvucnici po kvalitetu i glasnoci u poredjenju sa s10 plus i s21 ultra, koja je razlika ako uzmem kod operatera mts, yettel i u nekom mobil shopu sto se tice softvera? Da li fabricki dolazi sa androidom 11 ako bih ga sad kupio i da li mogu manuelno da azuriram softver preko samfw sajta?
Ima li ovaj telefon nekih bagova sa androidom 11 posto sam planirao da ostanem na njemu ili eventualno da azuram na android 12 ako nema bagova i ako radi jos bolje sistem, da li se u ovoj temi pisalo koja je najstabilnija verzija sto se tice trajanja baterije i generalno rada samog telefona (animacije, lag) ? Na kojoj verziji softvera je najbolje da ostanem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari