Evo u HR cijena, 1712€ ,sitnica.Nemci samo 1000 jer su sirotinja.
Poslednja izmena od urednika:
Evo u HR cijena, 1712€ ,sitnica.Nemci samo 1000 jer su sirotinja.
Pa nikakva praktična, ali svežije izgleda@HAD~ koja promena dizajna sa 11 na 14 ? Pilula ?
Pa tačno je da ne dobijam onoliko koliko plaćam. Al računam eto kupujema sad pa naredne 4 godine sam miran. Kao što napisah, meni fali samo AOD i bolja prednja kamera.Te novine ne vrede tih para ako prelaziš sa 11 na 14 Pro. Daš preko hiljadu evra i dobiješ OLED, bolje kamere, high refresh rate koji ionako nije presudan na iOS-u zbog izuzetnih animacija, AOD u redu, i brži čipset čije benefite najverovatnije nećeš primetiti u svakodnevnom radu? :/
Šta znam. Super su to apgrejdi, ali većinu njih možeš dobiti i sa dvanaesticom za skoro tri puta manje para.
Prelazak sa zaobljenog na "kockasti" dizajn.
I tamo je 1345€Shvica lepo kazhem ja pdv 7% 😊
Koliko je pro u austriji?istyle.hr
14 Pro = 1458€
Više se isplati do Austrije potegnut i uzet za te pare tamo Pro Max
Kako ih nije stid i sramota takve cijene uopće staviti
U Hrvatskoj 1120€
Ovde na slikama stoji pro128 gb 1199, a na sledecoj slici isto pro 128 gb 1399... Koja je sad cena? Ako je pro u austriji 1200 evra to je super.Ovo su cene za 14 i 14+ u Austriji
14 pocinje od 999 , a + od 1,149
Upravo i izumiru jer su se sveli na to da se isto pitanje ponavlja i po vise puta na jednoj stranici jer su ljudi lenji da pretraze, a oni koji bi da diskutuju i imaju sta da kazu cute, jer se vrti sve u krug, dok moderatori koji su ranije odmah upucivali na pretragu, kako se ne bi gusila diskusija, spavaju... Bas to nema smisla i to je jedan od razloga sto je i bench forum znacajno pao sa kvalitetom postova, ali to je vec druga tema...Nikad nisam razumeo ljude koji svakoga ko nešto pita na forumu upućuju na pretragu. Najbolje da svi koristimo pretragu i gugl i da ne pišemo na forumima. Ionako forumi izumiru, pustite ljude da piši sve dok ima smisla i kulture.
Ako se uzme legalno u Dubaiju tipa iPhone i Macbook, iPhone stavis u dzep, Mac u laptop torbu, a kutije ako bi bas sacuvao u kofer, na koji nacin bi nasa carina tu pravila problem? Pitam jer nisam nikad tehniku kupovao napolju na taj nacin. Tebi niko ne bi iz dzepa proveravao telefon koji je model, kad je kupljen, kao i za laptop koji se nosi u njegovoj torbi...bar znam da meni niko nikad nije proveravao to. Mozda samo preko kutija, ali ako se bace kutije nema kako...Dubai
14 Pro 1164€,
14 PM 1273€
minus trade in 425 za iPhone 12 Pro
edit: inače, u Dubaiju PDV je 5%, to treba imati u vidu, a na našoj carini skeniraju svaki kofer i torbu
U zemlju kad udjes moraš prijaviti tehniku, da kad izadjes ne cimaju te. Ako nadju znaci ušao bez iPhone-a i Mac-a, a izlazi iz zemlje sa njima. Stvorili se sami od sebe.Ako se uzme legalno u Dubaiju tipa iPhone i Macbook, iPhone stavis u dzep, Mac u laptop torbu, a kutije ako bi bas sacuvao u kofer, na koji nacin bi nasa carina tu pravila problem? Pitam jer nisam nikad tehniku kupovao napolju na taj nacin. Tebi niko ne bi iz dzepa proveravao telefon koji je model, kad je kupljen, kao i za laptop koji se nosi u njegovoj torbi...bar znam da meni niko nikad nije proveravao to. Mozda samo preko kutija, ali ako se bace kutije nema kako...
Kontam da mi je isplativije jednom prilikom da odem u Dubai i napravim takvu kupovinu nego da kupujem kod nas
Plus se PDV ne placa nikad dvaput, nemaju nasi sta tu da naplacuju kad je naplacen u Dubaiju, druga je stvar sto je tamo nizi, to je odluka svake drzave koliki ce biti.
Ako prijaviš a roba ti vredi više od 100 evra plaćaš carinu plus PDV.^
Kontam da sam se tu zaje#ao u racunici
Ako se prijavi onda, placa li se sta i koliko? Onda ostaje bolja opcija samo kolima ici do Svice ili se ne cimati i uzeti preko KP najjeftinije sto ima novo i ***.
Da dodam samo, mislim da je iPhone 14 Pro vrhunski model, bukvalno ne vidim manu. Notch ocigledno ne mogu da uklone komplet jos uvek i ovo resenje je fantasticno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari