Šta je novo?

Amazon Fire TV

To je verovatno za .de
Ako si dobio cenu u USD onda nisi gledao .de sajt. Redovno ovo rade, bukvalno na par meseci ima 50% na sve ftv uredjaje

To je verovatno za .de
Ako si dobio cenu u USD onda nisi gledao .de sajt. Redovno ovo rade, bukvalno na par meseci ima 50% na sve ftv uredjaje
Da ima akcija 50% (60e) od 01.09-02.09 negde i 01.09-05.09 za Amazon Fire Tv Cube u Nemackoj. Upravo gledam na idealo.de

Mora nešto brt🤣

Cube sa Amlogic S922X je koliko se sećam makar kad se pojavio bio čuven na Kodi forumima po nekim firmware gremlinima u vezi Dolby :D

Каквих рибица?
Узгред, неће да ми инсталира Тројпоинт апликацију 🤔

IMG_20220831_192729.jpg

ИЗМЕНА: Нашао овде reviewvpn.com/rapid

Poslednja izmena:
Е ово је уређај!!!
Све ради за медаљу. Морам разочарати @Citizen Kane - остаће коцка код мене прилично. Тестирано:
  • Smart Tube 4K@60 fps Дикаја Река чувена - ма да избаци 1 изгубљени фрејм. Нема појма. Свака част.
  • Тивимејт - Шајзе, неће истовремено више од 2 UHD канала да пусти. Без проблема 2 UHD + 2 FHD. Милина.
  • КОДИ + RD (umbrella adon) - Господар прстенова: Дружина прстена 150 GB штуца после 2 минута, 139 GB на 5+ мин. Један торент од 141 GB без проблема 10 минута. Вероватно је до торента. Аватар 94 GB ни да штуцне. :cool:
То је оно што ће се користити на њему. Као неко ко је протурио кроз руке гомилу андроид уређаја, могу да кађем да заслужује оцену 8/10. За чисту десетку би требало да има 4GB RAM-a и гигабитни LAN.

Poslednja izmena:
Како инсталирати HBO Max? Не могу да га нађем у продавници?

Ima objašnjeno nekoliko stranica unazad kako promijeniti adresu na Amazon nalogu na neku američku pa se nakon restarta pojavi HBO Max u prodavnici ili sideloadati HBO Max .
Ja koristim verziju 52.35.0 koju je neko od kolega forumaša objavio na stranicama unazad

Sto menjati bilo sta? Sto ne instalirati apk

Kad sredim privatnost na dropbox, okacicu kodove za direktno skidanje iz downloadera

I dalje vam svima preporucujem, najbolji nacin, ko se razume naravno. Napravite nalog na DropBox, jedan folder u koji cete da smestate sve APK fajlove koji vam trebaju, skinete odredjeni APK sa neta, uploadujete na DropBox u napravljen folder. Zatim instalirate neki File Manager ( File Manager+ je moja preporuka), u File Mnageru izaberete opciju Cloud, prijavite se na DropBox i skidate aplikacije kad vam zatrebaju.

Shvatam da je to nekima cimanje ali meni licno nije, tu uvek imate sve aplikacije sto vam trebaju, ponekad samo azurirate, zamenite fajlove. Sve se nadje na netu, da al ovako sve imate pri ruci.

ApkMirror, Apk Pure, Apkmody.io, APKCombo... tu imate sve aplikacije sto vam trebaju

Poslednja izmena:
Mozete instalirati Hbo max i direktno sa amazon prodavnice. Potrebno je samo u browseru uci u podesavanje naloga na amazonu. Zatim u devices, izabrati fire stick, nakon toga preferences i za adresu staviti neki hotel u Americi. Ja licno koristim adresu iz Oregona, grad Bend. Kad se adresa promeni nekad je potrebno restartovati stick. I Hbo max se pojavi u appstore.
Јашта... Широко!
Станујем у најскупљем хотелу. :ROFLMAO: Има се може се. :cool:

Полако, тек сам се уселио у хотел. Љубазна рецепционерка. Одох да успавам жену, па се враћам на рецепцију 😁 . Хебо сад HBO MAX

Uh pokusavam da sredim ovo na DropBox al nece, samo premium korisnici imaju tu mogucnost, a ne pada mi na pamet da im placam. Sutra cu da stavim sve na neki free server/hosting i reuploadujem fajlove, nek stojii. Lakse za one neuke da samo prekucaju kod u downloader, kakvo crno menjanje adrese :D

Stiže mi nešto sa amazona, pa ako nekome treba nešto dok su ovi popusti nek se javi u pm.

Како инсталирати HBO Max? Не могу да га нађем у продавници?
Meni nije radio taj što sam skinuo iz prodavnice, prijavljivao da je stara verzija ili tako nešto, pa sam opet morao da instaliram .apk koji sam našao na Downloader.

Poslednja je 52.35.1 i ima je na appstore.

Prilozi

• screen-2022-09-04-101649.png
    screen-2022-09-04-101649.png
    1.5 MB · Pregleda: 17
  • screen-2022-09-04-101750.png
    screen-2022-09-04-101750.png
    1.3 MB · Pregleda: 17
  • screen-2022-09-04-102343.png
    screen-2022-09-04-102343.png
    631.6 KB · Pregleda: 15
Морао сам на крају да чупам кабл 😁
Инсталирао се, сад је још гомила апликација доступна за инсталацију. Једина замерка је што се не пали DV него HDR10 када се покрене макс. За то време, у нетфликсу се нормално пали DV.
Но добро, тотално небитно. Могу инсталирати све стриминг сервисе на ТВ, а на коцки да буду само тивимејт и коди.

Da li neko ima iskustva sa Fire Stickom 4k Max i Plexom? Reprodukcija 4k ripova i remuxeva me najvise zanima. Dvoumim se izmedju njega i Mi Sticka 4k.

Jel jos uvek ne daju da se instalira neki drugi launcher? Imam istaliran vec ali mi je blokiran i update, pa kasnim sa ti azuriranjima, maltene 6-7 meseci nisam azurirao MAX. Odblokirao bih update al ako cu time da izgubim Leanback launcher, ne pada mi na pamet.

Jel jos uvek ne daju da se instalira neki drugi launcher? Imam istaliran vec ali mi je blokiran i update, pa kasnim sa ti azuriranjima, maltene 6-7 meseci nisam azurirao MAX. Odblokirao bih update al ako cu time da izgubim Leanback launcher, ne pada mi na pamet.
Da, ostani tako ako zelis da imas svoj launcher.
Da li neko ima iskustva sa Fire Stickom 4k Max i Plexom? Reprodukcija 4k ripova i remuxeva me najvise zanima. Dvoumim se izmedju njega i Mi Sticka 4k.
Slab ti je to uredjaj za Plex, tu moras vec nesto jace tipa Shielda.

4k max bi trebalo fino da radi. Ne znam odakle ti to da treba shield za 4k remux itd.

Nazad
Vrh Dno