saleanddeki
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2015
- Poena
- 180
Kako kome. Dobio KAON, tek su počeli, taj problem nikada nisam imao. Promenio i TV u međuvremenu ali je HDMI kabl ultramega 4K a ne njihov koji isporučuju.
E to mi bas treba. Da stavim eon koji sam dobio za android uz ugovor.I ajde sad kad je barem nesto jasno , kad se sve to odradi valjalo bi da se odradi i Button Mapper i da navedes par precica ( settings ili aplikacije ) sta god jer kad pustis kasnije da se wizard startup zavrsi i instalira najnovije udate moguce da ce tada od remote da bude verz 5.... i onda vise nece naci box a sa BM ces uspesno to uraditi i do tada ce i home dugme profukcionisati mada je ovo vec vise puta pisano jos i ovo da ponovim Eon smart apk sa ott codom ako zelis da koristis moraces neku clon verziju ili Eon apk kojoj je samo promenjen package name
Verovatno ne radi preko lana pa otkljucaj wifi kako je gosp aman ups mislim @shamanNS objavio 😉da li neko moze u inbox ili ovde da mi objasni kako da koristim vpn (proton free verzija) na eon boxu? ........pokusavao sam ali nisam uspeo....hvala puno!!!
U pravu si, nije samo sekund, sad sam proverio.Kad vratiš taj sekund već kasniš 30-40s ili koliko već tačno kasni Eon stream u odnosu na DVB-C![]()
Tv je stariji i nema bluetooth a da kačim žične slušalice nije mi baš zgodna opcija.Ako bas hoces da ne kasni onda po meni prebaci zvuk sa Tv-a na slusalice ako nema sam Tv onda uzmes neki bluetooth transmitter 2-1 nisu skupi oni obicni ( rade posao ) imaju da biras na K.P. ja imam bas ovaj za svakakve kombinacije i radi posao 😁😉Pogledajte prilog 354414
Mozes i optikom da izadjes iz tv-a ako ima to je sad do tebe
Instaliraj TV BRO browser. Sa njime radi. Barem ova jedna utakmica koju sam probaoPreko kompa gledam dosta fudbal preko rd-live sajta. Stream se pokrece preko sajta a posto ne mogu da instaliram neke normalne browsere na boxu, ne mogu da pokrenem stream.
Ima li neko neki savet sta da probam i namestim gledanje preko box-a?
Hvala za info, al nema potrebe da se natrpavam, mislio sam da ako ima otkljucam samo, ovako nema veze, jer imam pride i chromecast tv pa će on služiti tome...Ti to sigurno znas , ako ne moze direktno kabl onda Wifi extender neki i onda iz njega kablic u Kaon
Nije zbog pokrivenosti volim veću kontrolu i šta znam navikao sam, imam neki mikrotik pa ga koristim kao ruter...Radi Chromecast i preko kabla, samo uređaji treba da budu u istom IP opsegu. Ako koristiš svoj ruter samo zbog bolje WiFi pokrivenosti, stavi ga u AP mod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari