Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Kakva je situacija sa romingom u Severnoj Makedoniji? Da li moram da dokupil dodatak?
Ja sam bio na Ohridu i internet mi je normlano radio. Makedonija pripada zoni zapadnog balkana tako da ti ne treba nikakav roming paket vec koristis internet iz postojeceg paketa. Stim sto nemas sav internet na raspolaganju vec deo. Postoji na njihovom sajtu formula kako se racuna. U glavnom ja imam paket jaka osmica i u Srbiji 8Giga neta a u zoni zapadnog balkana imama 1.2Giga neta.

Da li jos uvek postoji ponuda mobilni internet 5GB za 30 dana ?

Hvala, kupio sam danas. Trebalo mi je vise kartica sa "malo" interneta.
Ovo mi zavrsava sve potrebe.

Hvala na pojašnjenju za S. Makedoniju. Za Grčku ću da uzmem Orangle Flex i rešeno.

Vidim da u Globaltelu mogu da se uzmu virtuelni brojevi za strane zemlje. Interesuje me konkretno za Nemacku - koliko se placa kupovina jednog broja za mesec dana, i koliko bi onda kostao minut poziva sa tog virtuelnog nemackog broja prema pravim nemackim mobilnim brojevima (telekom/vodafone/O2) ?

Je l' još neko ima problem sa mrežom?
Ne mogu da uspostavim vezu kada pozivam. Zvao sam MTS i Yettel brojeve.
Beograd

Opet je na isti nacin totalno pukao Globaltel kao onda. Ne moze da se zakaci na ap-ove uopste.

Nemam ni ja signal, Beograd. A1 sve uredno na istom tel

Da l' je realno da je opet puklo?????????????????!!?????
Promenio sam sve mreže u Srb koristio sam više mreža u inostranstvu. Ovakve probleme nikad ni sa jednim operaterom nisam imao.
Definitivno ima rezona platiti skuplju mesečnu pretplatu kod operatera gde nikad za 20+ godina nije pukla mreža nego uštedeti nešto sa ovim pokušajem od operatera gde nikad nisi siguran da li ćeš imati mrežu kada ti bude trebalo.

Nebitno je što je to 'samo' na sat-dva.

Da l' je realno da je opet puklo?????????????????!!?????
Promenio sam sve mreže u Srb koristio sam više mreža u inostranstvu. Ovakve probleme nikad ni sa jednim operaterom nisam imao.
Definitivno ima rezona platiti skuplju mesečnu pretplatu kod operatera gde nikad za 20+ godina nije pukla mreža nego uštedeti nešto sa ovim pokušajem od operatera gde nikad nisi siguran da li ćeš imati mrežu kada ti bude trebalo.

Nebitno je što je to 'samo' na sat-dva.
Slažem se najgori je nepouzdani operater. Razlika u ceni je manje bitna.

Како крену поруке на форуму чим пукне сигнал 😂.
Крагујевац скоро сат времена нема сигнала уопште.

Nestao signal Globatel mreze i u Sapcu.
Isti telefon hvata MTS mrezu.
Isto delim misljenje, samo sa internet podacima covek moze rizikovati sa Globatelom.Za razgovore obavezan je neki "krsten" provajder.

Ps. Odmah sam znao da je kod svih problem kad sam video da poslednja tema na kojoj je pisano u mobilnim operaterima ova :)

Мене занима једна ствар, ако се деси да пукне нама у Србији сигнал, шта ако се неко налази у ромингу, је л и он губи сигнал или не?

И код мене је Е али не може да се обави нити прими позив, једини што је прошло је позивање преко апликације.

Мене занима једна ствар, ако се деси да пукне нама у Србији сигнал, шта ако се неко налази у ромингу, је л и он губи сигнал или не?
Bilo bi dobro kada bi se neko javio sa ovom informacijom. Neko ko je sad u inostranstvu.

И код мене је Е али не може да се обави нити прими позив, једини што је прошло је позивање преко апликације.

Ne radi ni u romingu.. (turska)
Mada i kad je bilo mreze, radilo je kao 2G, ne LTE

Апликација ради, успјео сам да активирам долазне и одлазне позиве из апликације док се не среди ово.

Nema pravila - zavisi šta je tačno uzrok pada i koji segment je pogodjen.
Ako je u Srbiji pala radio mreža, u inostranstvu bi trebalo da radi. Ako je pao HLR, neće raditi ni u roamingu kako treba. Previše je kombinacija da bi postojao jedan tačan odgovor za sve prilike.
Pozdrav

Прорадило је. Послије три сата🤬
Је л се некоме ово десило можда?

Prilozi

• 8D782FDE-8807-49E1-A577-2F6C9CB58B46.jpeg
    8D782FDE-8807-49E1-A577-2F6C9CB58B46.jpeg
    66.1 KB · Pregleda: 47
  • 76C63E80-51B7-40E4-ACAF-D75EE2FBB175.jpeg
    76C63E80-51B7-40E4-ACAF-D75EE2FBB175.jpeg
    36.5 KB · Pregleda: 46
Nazad
Vrh Dno