Thunderbolt
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.01.2014
- Poena
- 195
Nisam još, koristim tel bez google servisa. Kad dodjem kući pokušaću preko starog koji ima gms da ubacim u WalletJel si probao da povežeš taj Mastercard iz Fluo paketa sa GPay?
Da nisu u dilu sa državom oko kredita i stipendija davno bi stavili katanac. Ni dobrih kredita, ni dobre štednje, ni razvijene mreže bankomataMeni je najveće razočarenje to što gomila mladih (studenata i učenika) koji bi najviše i koristili a primaju državne stipendije moraju da ih primaju preko UniCredit-a zato što je tako rekla država.
Evo, sad je prilika da to prebace na Štedionicu koja je em državna, em (i sam se čudim tome) modernija od žabara.
iRacun, ako ne trazis fizicku karticu, i paket za mlade u OTP banci su bez mesecnog odrzavanja.
RF nema GPay, ali ima RaiPay, koji radi OK već godinama. Doduše, od pametnih satova podržavaju samo Garmin.iRačun ne, jer RF trenutno nema G Pay.
Neko nepisano pravilo je bilo da sve inovacije prođu kroz Komercijalnu. Međutim, otkad je prodata, Poštanskoj su otvorena vrata za to i štaviše, smatra se pod moranjem da prvo kod njih omoguće to pa onda ostalima (eto, kao što sam ranije spomenuo, DinaCard UnionPay pa sad i GPay).Još ne mogu da poverujem da je Poštanska modernija od Mobija..
Ispada da je to Račun Plus bivše mts banke od 250 dinara mesečnoKoji je onda trenutno najjeftiniji račun za google pay u Srbiji?
kako si dodao?ikea loyalty card -jedinu dodao jos ranije na gpay i sad se vidi i u walletu
ostale cemo da vidimo ...na w2pay intesinoj uvek mozes da dodas te loayalti card meni vecina tu
Mene brale onako u dubini brine da se tako izrazim. Skoro je neko pokusao da mi skine Google nalog, iz Rusije St. Pet. bese, mozda je lazna lokacija, nije ni bitno. U sustini kapiram da ko ima moj nalog ima i sve podatke kartice.. Jedino razmisljam da napravim neki loop sa jos jednim nalogom i dvostrukim verifikacijama, plus sms kodovi itd..Izgleda samo nas retke muci bezbednost
zna li neko kako dodati druge loyaliti kartice u wallet?
Postoji opcija ali ne znam kako da dodam
Takođe ni Eurobanka da podrži. Mada rekli mi da rade na razvoju svoje nfc aplikacije a kada će biti nemaju detalje.Raspala Erste banka naravno ni reci o ovome niti imaju svoju app koja radi NFC.
kako si dodao?
I OTP banka za aktivaciju mCard funkcije trazi tajni kod, sada da li se cuva u aplikaciji ili se vrsi samo komunikacija radi provere buduci da se ne dodaje ceo broj kartice vec je definisan korisnickim "ulaskom" u app.Ne znam zašto bi za korišćenje NFC plaćanja aplikacija traži i unos cvv koda?
ebay.zna neko neki sajt gde se moze kupiti neka sitnica, a da se moze platiti sa Google Pay, cisto testa radi?
Znači li ovo da je podržana i poštanska štedionica?Pištanska štedionica 👍
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari