Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Meni je najveće razočarenje to što gomila mladih (studenata i učenika) koji bi najviše i koristili a primaju državne stipendije moraju da ih primaju preko UniCredit-a zato što je tako rekla država.

Evo, sad je prilika da to prebace na Štedionicu koja je em državna, em (i sam se čudim tome) modernija od žabara.
Da nisu u dilu sa državom oko kredita i stipendija davno bi stavili katanac. Ni dobrih kredita, ni dobre štednje, ni razvijene mreže bankomata

Koji je onda trenutno najjeftiniji račun za google pay u Srbiji?

iRacun, ako ne trazis fizicku karticu, i paket za mlade u OTP banci su bez mesecnog odrzavanja.

Radi lepo PS Gpay. Malo se devojka u apoteci zbunila kad sam prislonio telefon, gleda slip, nije joj jasno 🤣.
Btw, ovo je skroz ok za nekog ko ima dosta manjih placanja u toku dana. Ja imam samo 15 transakcija nedeljno.. Iskreno, cini mi se lakse da izvadim karticu iz dzepa nego s21 ultra, a i nosim ga bez futrole...

Kako ste dodali Master kreditnu? Meni neće.

Izgleda samo nas retke muci bezbednost :)

zna li neko kako dodati druge loyaliti kartice u wallet?

Postoji opcija ali ne znam kako da dodam

ikea loyalty card -jedinu dodao jos ranije na gpay i sad se vidi i u walletu
ostale cemo da vidimo ...na w2pay intesinoj uvek mozes da dodas te loayalti card meni vecina tu

Za sad nema podršku za loyalty kartice za Srbiju... Mada možeš da dodaš neku ako imaš pod "pogrešnim" imenom... npr. izabereš Lidl iz neke druge zemlje i dodaš svoj kod... Koliko je meni poznato nema mogućnost za custom loyalty karice, da sam daš ime i dodaš kod ručno... Ako neko zna, neka podeli

iRačun ne, jer RF trenutno nema G Pay.
RF nema GPay, ali ima RaiPay, koji radi OK već godinama. Doduše, od pametnih satova podržavaju samo Garmin.
Dakle, ko hoće beskontaktno plaćanje za džabe, može i iRačun. Ako mora baš GPay, onda ne može...
Pozdrav

• Like
Reagovanja: uji
Još ne mogu da poverujem da je Poštanska modernija od Mobija..
Neko nepisano pravilo je bilo da sve inovacije prođu kroz Komercijalnu. Međutim, otkad je prodata, Poštanskoj su otvorena vrata za to i štaviše, smatra se pod moranjem da prvo kod njih omoguće to pa onda ostalima (eto, kao što sam ranije spomenuo, DinaCard UnionPay pa sad i GPay).
Koji je onda trenutno najjeftiniji račun za google pay u Srbiji?
Ispada da je to Račun Plus bivše mts banke od 250 dinara mesečno

Da li gasite NFC ili drzite stalno ukljucen?

Raspala Erste banka naravno ni reci o ovome niti imaju svoju app koja radi NFC.

Izgleda samo nas retke muci bezbednost :)

zna li neko kako dodati druge loyaliti kartice u wallet?

Postoji opcija ali ne znam kako da dodam
Mene brale onako u dubini brine da se tako izrazim. Skoro je neko pokusao da mi skine Google nalog, iz Rusije St. Pet. bese, mozda je lazna lokacija, nije ni bitno. U sustini kapiram da ko ima moj nalog ima i sve podatke kartice.. Jedino razmisljam da napravim neki loop sa jos jednim nalogom i dvostrukim verifikacijama, plus sms kodovi itd..

Raspala Erste banka naravno ni reci o ovome niti imaju svoju app koja radi NFC.
Takođe ni Eurobanka da podrži. Mada rekli mi da rade na razvoju svoje nfc aplikacije a kada će biti nemaju detalje.

@ciprijani NFC plaćanja za iOS se obavljaju isključivo putem Apple Pay. Sopstvena rešenja banaka i trećih strana su nedozvoljena.

2022-08-23_205803.jpg

na gmail pa odes na mail od ikee .. na dnu email nalazi se opcija kao sto vidis na slici .. kliknes ..propratis i to je to .. ponovio sam opet da proverim i dodao mi os jednom pa sam drugu izbrisao posle '=)

makar jedna loyalti da se dodao ehehh ... ostale kao sto rekoh na w2pay intesa odeljak lojalti kartice imam ih skoro 20 tu sve radi kako treba

Ne znam zašto bi za korišćenje NFC plaćanja aplikacija traži i unos cvv koda?
I OTP banka za aktivaciju mCard funkcije trazi tajni kod, sada da li se cuva u aplikaciji ili se vrsi samo komunikacija radi provere buduci da se ne dodaje ceo broj kartice vec je definisan korisnickim "ulaskom" u app.

OTPbanka MC GOLD debitna .. uneta u google pay sve proslo kako treba dodatno kartica je u pitanju
MASTERRATA kreditna nece -izbacuje da banke ne podrzava beskontaktno placanje putem telefona ,a na sajtu stoji da su podrzane i debitne i kreditne MC
zvacu sutra opet call centar da vidim sta ce reci ;-)

zna neko neki sajt gde se moze kupiti neka sitnica, a da se moze platiti sa Google Pay, cisto testa radi?

RF mail od danas
Poštovana,
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju.
Raiffeisen banka ne planira uvođenje Google Pay usluge u ovom trenutku.

Nazad
Vrh Dno