Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Cene podivljale generalno.

Recimo između 650 i 750e. Mint stanje, oprema, kutija, garancija, maskice, outfitters folija.

Recimo između 650 i 750e. Mint stanje, oprema, kutija, garancija, maskice, outfitters folija.
Mislim da si malo potcenio. 650-750 mogu da budu polovni 8/128 sa onom tkz. Garancijom. Telefon uzet kod operatera, sa više od godinu i po garancije 12/256 ne bi trebao da bude ispod 950-1000, bar po meni. S21 se kreće između 650 i 750.

Nisam potcenio. Za tu cifru mogu da kupim a nisam pratio cene Samsunga pa rekoh da proverim kakva je situacija.

Ako je u sjajnom stanju i 256 GB reko bih oko 850-900

Poslednja izmena:
Onda je ovo dobra ponuda.
Da li je neko punio telefon sa nekim drugim brzim punjačem, tipa Xiaomi 30/33W? Da li će uopšte da puni brzo telefon?

Onda je ovo dobra ponuda.
Da li je neko punio telefon sa nekim drugim brzim punjačem, tipa Xiaomi 30/33W? Da li će uopšte da puni brzo telefon?
Ja sam pokusao zeninim, xiaomi 33w, puni sporije nego samsungov od 25w iako je nominalno brzi, samsung ogranicava...

Jajare klasične.
Mada ja telefon punim noću na 10w wireless punjač. Ali preko dana ako zafali baterije da mogu brzo da dopunim.
Koliko napuni % za 20-30 min sa tim punjačem?

1h Tiktoka i 1h instagrama.. zabrinjavajuce.

UPRAVO sam primetio da mi telefon (s22) ima blage ogrebotine po okviru, jasno se vide pod odredjenim uglom i osvetljenjem. Najcudnije mi je to sto su se na zelenoj matiranoj pozadini pojavile tackice koje nisu matirane, kao da se mat skinuo da tako kazem. U prvih mesec dana sam primetio dve takve tackice, ali nisam hteo ni da pokusam da reklamiram telefon. Evo veceras ih ima 6-7. Telefon mi je od prvog dana u silikonskoj maski sa zastitnim staklom. Pretpostavljam da su ogrebotinice na ramu od skidanja maske zbog ciscenja telefona, na reditu ima takvih slucajeva. Ali odakle nematirane tackice na poledjini ne mogu da skapiram.
Da li jos neko ima ovakvih ili slicnih iskustava?

Upravo proverio kod mene, nema nikakvih ogrebotina ni na ramu, ni na poleđini telefona na matirnom staklu. No, ja koristim Samsungov Clear view cover koji ima sa unutrašnje strane neki mek materijal kao alkantara ili nešto slično, ne znam šta je to, tako da verovanto zbog toga ne može da se ogrebe ni poleđina telefona ni ram telefona.

Štedi se svuda i na svemu. Ne bi me čudilo da je od recikliranog materijala napravljen neki deo na telefonu. Ma kakva god futrola ili obloga bila, ne sme da se skine, ljušti itd. ako je materijal kvalitetan. Još je ovde Armor Aluminum materijal frame-a.

Znam jos od huawei p10 da su mi se aluminijumska ledja ostetila od mikro mrvica verovatno peska... Moguce da je i ovde to slucaj. U avakom slucaju nedopustivo na telefonima koji ovoliko kostaju...

Не би смело. Јел користите оригиналне маске?
Мада, ја телефон ставим у маску и не проверавам га на огреботине.

Kad smo kod originalnih maski, nisam zadovoljan originalnom silikonskom, već se izgulila po ćoškovima, na jednom ćošku krenula i pukotina...

Ja zamalo da se zeznem pa da za S22 Ultra poručim i uzmem protective standing cover. I prošli su krenuli da se gule, ali ovaj za S22 seriju je ceo providan i još mi se čini da je lošijeg kvaliteta nego za ranije modele. Generalno volim te hard case-eve, ali za sada sam na "narodskom" Nillkin CamShiled Pro zaštiti koja se pokazala dobro.

Pa nije ni Nillkin ništa bolji. Meni je pukao na 2 ćoška i izlizala se guma pozadi. Frosted shield.
Bolje mi je da kupujem maskice za 200 din na aliju nego te firmirane od 1200+ koje se isto izgule kao i ove.

Pa nije ni Nillkin ništa bolji. Meni je pukao na 2 ćoška i izlizala se guma pozadi. Frosted shield.
Bolje mi je da kupujem maskice za 200 din na aliju nego te firmirane od 1200+ koje se isto izgule kao i ove.
Nilkin super frosted shield pro imam od marta na S22+, nije mrdnuo nigde.

I meni vala Nillkin nema ni mm lufta, niti se igde nazire da je krenula da se krza, guli, ljušti itd.

@vojkan85
Kod tvoje camshield futrole potencijalni problem je pucanje dugmica. Ako budes malo pazio kako ih pritiskas, futrola ce ti trajati dugo. Nije krta kao frosted tako da ne bi trebala da pukne, ali dugmici znaju da popucaju.

Da se prijavim sa novim bagom na S22U :)

Keva šalje SMS i kaže "sa kim pričaš dva sata, ne mogu da te dobijem", ja rekoh telefon mi na stolu, još mi čudno što me niko ne zove :ROFLMAO: Elem, probam sa fiksnog i sa koleginog mobilnog da se pozovem, prva kartica konstantno zauzeto, druga kartica nedostupna. Restartovao, sad sve OK, stiglo 20 propuštenih poziva...

Možda da se odnese u servis, pa da se dobije ovakav neki izveštaj:

Modem...ni to ne mogu da naprave da nema nekih problema. 21.vek, da ne poveruješ.

UPRAVO sam primetio da mi telefon (s22) ima blage ogrebotine po okviru, jasno se vide pod odredjenim uglom i osvetljenjem. Najcudnije mi je to sto su se na zelenoj matiranoj pozadini pojavile tackice koje nisu matirane, kao da se mat skinuo da tako kazem. U prvih mesec dana sam primetio dve takve tackice, ali nisam hteo ni da pokusam da reklamiram telefon. Evo veceras ih ima 6-7. Telefon mi je od prvog dana u silikonskoj maski sa zastitnim staklom. Pretpostavljam da su ogrebotinice na ramu od skidanja maske zbog ciscenja telefona, na reditu ima takvih slucajeva. Ali odakle nematirane tackice na poledjini ne mogu da skapiram.
Da li jos neko ima ovakvih ili slicnih iskustava?
To se dešava nažalost. Uvuče se prašina, sitan pesak, mrvice, svašta nešto iz džepa pod masku i tu stoji i onda se pomeranjem grebe. Ja od prvog dana nosim S22U u futroli tj futrolama i primetio sam u gornjem levom uglu, baš gde je zaobljen da se milimetar, dva skinula ona zelena metalik boja. Tako da koliko god da se trudimo da čuvamo telefonez protiv nekih stvari se ne može i treba imati i sreće :/

Je l ima neko S22 ultra i da mu radi savršeno, bez gubljenja signala (što običnog, što WiFi) bez restarta i bagova tokom poziva itd itd a da nije fanboy?
Gde god čovek pročita nešto o telefonu uvek je 50:50 odnos, što do sad nije bio slučaj jer su se uglavnom žalili na Exynos, signal i bateriju. A sad se žale na neke nebuloze stvari koje rade savršeno na telefonu od 150e.😬

Nazad
Vrh Dno