To je "prihvatljiva", a ne "realna".Realna cena je ona koju si ti spreman da daš.
Mislim da si malo potcenio. 650-750 mogu da budu polovni 8/128 sa onom tkz. Garancijom. Telefon uzet kod operatera, sa više od godinu i po garancije 12/256 ne bi trebao da bude ispod 950-1000, bar po meni. S21 se kreće između 650 i 750.Recimo između 650 i 750e. Mint stanje, oprema, kutija, garancija, maskice, outfitters folija.
Sa garancijom operatera S22 Ultra 12/256 GB je 900-950 €.Recimo između 650 i 750e. Mint stanje, oprema, kutija, garancija, maskice, outfitters folija.
Onda uzimaj posto je stvarno dosta ispod ceneOnda je ovo dobra ponuda.
Da li je neko punio telefon sa nekim drugim brzim punjačem, tipa Xiaomi 30/33W? Da li će uopšte da puni brzo telefon?
Ja sam pokusao zeninim, xiaomi 33w, puni sporije nego samsungov od 25w iako je nominalno brzi, samsung ogranicava...Onda je ovo dobra ponuda.
Da li je neko punio telefon sa nekim drugim brzim punjačem, tipa Xiaomi 30/33W? Da li će uopšte da puni brzo telefon?
Nilkin super frosted shield pro imam od marta na S22+, nije mrdnuo nigde.Pa nije ni Nillkin ništa bolji. Meni je pukao na 2 ćoška i izlizala se guma pozadi. Frosted shield.
Bolje mi je da kupujem maskice za 200 din na aliju nego te firmirane od 1200+ koje se isto izgule kao i ove.
To se dešava nažalost. Uvuče se prašina, sitan pesak, mrvice, svašta nešto iz džepa pod masku i tu stoji i onda se pomeranjem grebe. Ja od prvog dana nosim S22U u futroli tj futrolama i primetio sam u gornjem levom uglu, baš gde je zaobljen da se milimetar, dva skinula ona zelena metalik boja. Tako da koliko god da se trudimo da čuvamo telefonez protiv nekih stvari se ne može i treba imati i sreće :/UPRAVO sam primetio da mi telefon (s22) ima blage ogrebotine po okviru, jasno se vide pod odredjenim uglom i osvetljenjem. Najcudnije mi je to sto su se na zelenoj matiranoj pozadini pojavile tackice koje nisu matirane, kao da se mat skinuo da tako kazem. U prvih mesec dana sam primetio dve takve tackice, ali nisam hteo ni da pokusam da reklamiram telefon. Evo veceras ih ima 6-7. Telefon mi je od prvog dana u silikonskoj maski sa zastitnim staklom. Pretpostavljam da su ogrebotinice na ramu od skidanja maske zbog ciscenja telefona, na reditu ima takvih slucajeva. Ali odakle nematirane tackice na poledjini ne mogu da skapiram.
Da li jos neko ima ovakvih ili slicnih iskustava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari