to nisam probao ali bojim se da je i to nedovoljno brzo, poanta je bila da umbrella odradi to automatski preko trakta a ne da moram ručno,hvala na savjetu, trenutno se odmaram od kodija,drkao sam po njemu 5-6 dana,probavao sve moguće nove addonove i kombinacije i uvijek nešto zeza, pomislim da sam namjestio sve i onda mi resume i continue watching ne radi kako treba preko trakta i library pa prebacim da koristi resume point od addona i onda radi ali kad završi epizoda onda se ne refresha continue watching pa onda moram ručno itd itd,da skratim priču nisam još našao addon u kojem bi sve radilo kako mi odgovara ili kad nekako namjestim presporo je...
stremio sam podesio doslovno za 5 min,sad od zadnje verzije može se i continue watching(koji btw radi pouzdano bez greške) staviti na home screen android tv-a i za 2-3 sec gledam dalje, može se to naravno dobiti i u kodiju preko playliste,svojevremeno sam se igrao i sa tim ali isto je nešto zezalo pa sam odustao, uglavnom sve više mi se čini da je kodi više način života,hobi,dok sam ga namještao nisam pogledao valjda ništa kako spada,samo sam pratio di i šta ne radi kako treba pa postavke pa probaj ovo probaj ono pa čekaj a zna i da se sruši fino... već me znao tako i prije smoriti ali mu se uvijek mazohistički vraćam kad zaboravim sve to...