Ma kako nije normalno, softver je to. I komp zakuca ako ga ne gasiš, telefon isto, sat nije ništa drugačiji. Jednostavno će neka aplikacija početi da srče bateriju bez razloga i to je to. Meni kad se to desi, uglavnom je health aplikacija ta koja zakuca i povuče 50% za dan. Zavisi i od watch face-a ako ima više vidžeta. Prvih 5 dana mi radi ok i onda troši ko luda.Pa i ja restartujem pa dodje sebi ali to mi nije normalno.
Kada sam kupovao Watch 4 Classic, baš sam hteo silver, nikako crni, silver boja mnogo bolje izgled, po meni više premim nego crni, a silver boja se slaže uz sve. Ako nosiš silver sata sa nekom tamnoplavom odećom (sakoi, košulje i sl) silver (siva boja) sata je bolje rešenje od crene. Mislim da sa crnim brojanicam silver boja će baš dobro da se slaže, tako da bih ja izabro sivi umesto crnog.Videh danas sivi GW 5 pro uzivo i dosta je lepsi u odnosu na crni, nekako svedeniji, klasicniji. Bas lep kontrast daje crni bezel u odnosu na sivo telo, mnogo lepse nego kod crnog.
Preorderovah crni pre neki dan i sad se razmisljam da li da promenim. Crni ide uz sve, pogotovo sto imam crne brojanice na levoj ruci a sivi vec malo teze..
Promenio sam odmah to veče porudžbenicu, kad sam probao još jednom crni na ruci, baš je bio nekako, ne znam, nedefinisan. A ovaj sivi je više srebrni nego sivi uživo i baš lepo izgleda, plus isto lepa kombinacija sa crnim bandom. Na redditu sam video plavi band, jako lepa kombinacija.Kada sam kupovao Watch 4 Classic, baš sam hteo silver, nikako crni, silver boja mnogo bolje izgled, po meni više premim nego crni, a silver boja se slaže uz sve. Ako nosiš silver sata sa nekom tamnoplavom odećom (sakoi, košulje i sl) silver (siva boja) sata je bolje rešenje od crene. Mislim da sa crnim brojanicam silver boja će baš dobro da se slaže, tako da bih ja izabro sivi umesto crnog.
23.8 sam uradio preorder kod MTS-a i jos uvek nista .Ja dobio GW5 Pro prošli petak. Urađen preorder 24.8. U A1.
Gt2 pro ima titanijumsko kuciste i safirno staklo dok watch 4 classic ima varijantu gorilla glass-a, zato si ga lakse izgrebao.Ja koristim 4 Classic tri meseca
Baterija plafon 2 dana
Ali sve funkcioniše besprekorno
Ne nosim ga noću (zna da skine i do 10% baterije do jutra)
Ja se razmišljam da pređem na 5 pro samo zbog izrade
Pre 4 Classic sam imao Gt2 Pro prodao ga kao novog bez tačkice, a radim kao serviser ovom sam uspeo da izgrebem ekran već posle 10 dana ne znam ni sam kako jer je ekran upušten Gt2 pro sam čuknuo neznam ni sam koliko puta i nije imao ni trag korišćenja.
Ali naravno Samsung je pametan sat Huawei je više sat sa fitnes opcijama.
CrniVi koji ste dobili satove, ste poručili crni ili sivi?
Meni rekoše u Samsungu da ako se uzme crni, mogao je biti preuzet u petak odmah ali da sivi stiže tek krajem ove ili početkom nedelje i kod njih i kod partnera.
I ja kontam nesto da uzmem sivi sat, i da mu stavim crnu narukvicu. Ta narukvica koju si uzeo, je l' gapless?Kažem ti, sivi je mnogo bolje rešenje. Za moj Watch 4 Classic u sivoj boji sam kupio Smasung hybrid kožnu narukvicu u crnoj boji i izgleda jako lepo, mnogo bolje nego da je sat crne boje.
Ovu sam ja kupi, kožnu originala Samasung narukvicu za Watch 4 Classic, ali pošto je ista širina kao i na Watch 5 Pro, ova narukvica može i za Watch 5 Pro. Problem je što ova narukvica nema kod nas da se kupi (Srbija), već sam naručuio iz inostranstva, pa mora da se čeka nekih 15-20 dana da to stigne, a košta oko 50 dolara ako se dobro sećam.I ja kontam nesto da uzmem sivi sat, i da mu stavim crnu narukvicu. Ta narukvica koju si uzeo, je l' gapless?
Posto ona fabricka koja dolazi sa satom mi je bas ruzna zbog tog pocetnog dela narukvice, strci nekako bezveze bas..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari