Šta je novo?

iPhone 12

@iOS Ugasio mi se telefon, jer mi se ispraznila baterija i kada se upalio stigla mi je notifikacija da je private relay omogucen 🙂
Ne znam zasto je pravio problem uopste, jer je domaca kartica ubacena dok je bio ugasen, ali bitno je da je proradilo.

• Like
Reagovanja: iOS
Mislio sam da si vec pokusao sa restartovanjem telefona :)

Vazno je da je proradilo :)

Kakva je baterija na 15.6... Nisam ga jos instalirali jer sam citala da je losija, i da se brze trosi (bar se tako zale po stranim forumima).
Kakva su iskustva. Hvala

Kakva je baterija na 15.6... Nisam ga jos instalirali jer sam citala da je losija, i da se brze trosi (bar se tako zale po stranim forumima).
Kakva su iskustva. Hvala
Pametno si postupila. Brze se trosi bar kod mene, cini mi se da se i vise greje telefon.

Nisam korisnik iPhone telefona, pa moram da pitam...kako skinuti aplikaciju google slike? Nema je u App Store, pokusao sam da stavim region SAD, neme je, Srbija takodje je nema, jezik Hrvatski(nema Srpski), da li mozda treba i jezik interfejsa Engleski? Nije moj telefon, pa ne bih da cackam previse...

Mora nalog na zemlju a ne samo promena regiona, koliko ja znam.

Napraviti US nalog, logovati se na njega, skinuti aplikaciju, izlogovati se i logovati na glavni nalog. Ovo sve u okviru Settings/App Store, ne treba da se izloguje sa glavnog iCloud naloga 😃

Nema srpski, još uvek, najpribližniji je i dalje hrvatski, ako se baš ne snalazi sa engleskim na telefonu.

Meni je baterija na 12 pro max pocela cudno da se ponasa zadnji mesec. Prvo za mesec dana battery health je opao za 3% sto mi nije normalno (da 95 na 92) I baterija je zadnjuh 10 dana krenula mnogo brze da se trosi. Za 2 je sad išao procenat baterije za 11%,a za to vreme obavila sam dva izuzetno kratka poziva, i poslala dve poruke. Svo ostalo vreme nije bio korisceno.
Da napomenem da nista novo na njemu nije instalirano, sto bi moglo da jede bateriju,niti sam ga koristila vise nego inace. U stvari do sada sam bas bila zadovoljna baterijom, a sada izdrzi jedva dan umerene upotrebe. E sad kada udjem da vidim sta je potrošac (pise instagram, iako mi je isključeno Background activity) i safari. A telefon je u standbay rezimu.

koliko je stara baterija?

mislim ocekujemo da su baterija kao nove posle ko zna koliko ciklusa punjenja praznjenja?

Imam ga 16 meseci. Ja sam svesna da baterija ne može da bude kao kad sam ga kupila.
Ali isto tako mi nije normalno opet da se ovom brzinom trosi. Ne igram igrice uopste, ovih dana zbog posla uglavnom ni ne stignem da ga cackam, osim sto obavim par poziva, i posaljem par poruka i mailova, dakle umerena upotreba skroz (cak i minimalna) i on je uvece prazan.
Imam ga 16 meseci. Ja sam svesna da baterija ne može da bude kao kad sam ga kupila.
Ali isto tako mi nije normalno opet da se ovom brzinom trosi. Ne igram igrice uopste, ovih dana zbog posla uglavnom ni ne stignem da ga cackam, osim sto obavim par poziva, i posaljem par poruka i mailova, dakle umerena upotreba skroz (cak i minimalna) i on je uvece prazan.

Probaj da vidis sta najvise koristi bateriju. Mozda se zaglupelo nesto. I obavezno jedan restart da malo dodje k sebi. Pitanje je i da li je mozda neki update napravio pometnju.

Zašto svaki put kada pozovem nekog on prebaci na 3G? Pre toga je sve vreme 4G, VoLTE uključen.

992BBDAB-023B-40D3-A21B-C5F649F13F01.jpeg

Tako menjanje ne zvuci kao da je uključen. Proveri sa njima da li je tako.

meni na A1 nije radilo dok nisam zamenio sim, uzeo esim

45A3792E-1B58-4796-9089-FDDE1E7A33D8.png

Zdravo svima. Ima li neko ideju zasto ne mogu da prebacim slike sa telefona na Windows? Pokusavao sam na vise nacina, poslednji koji sam koristio jeste preko opcije Photos/Import/From a connected device.
Najpre mi pronadje sve fotke i kada obelezim koje zelim, pocne sa prebacivanjem i onda nakon par prebacenih izbaci error:

Prilozi

• 32FC6DB1-DB16-4225-967F-BDA01373361F.jpeg
    32FC6DB1-DB16-4225-967F-BDA01373361F.jpeg
    155.8 KB · Pregleda: 43
Probaj sa 3u tools

Postao vlasnik 12 pro
Trenutno je 15.7
A vidim ima opcije za 16.
Jel neko radio kako se cini nova verzija iosa ima nekih mana?

12 mini na ios16 nema nikakvih mana, sve radi isto kao i na 15, mada taj 15.7 nisam probao, bio je 15.6.2 valjda, i odmah sam presao na 16

Okej. Neka ostane za sad na ovom. Nego gde naci shazam apk ? Nisam do sada imao ios pa mi je sve novo. Hvala

sta ce ti shazam, samo pitas Siri

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno